2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام دخترا .امیدوارم حال دلتون خوب باشه آنا جون امروز رفتم دکتر سونو کرد .اما مرکز برای اینماه نوبت ...

عزیزم اگه سیکلت میفته برا بعد عید پس هیسترو رو هم بذار برا اون موقع......

دوسته اثرش تا سه چهار ماه میمونه اما هر چه تازه تر باشه بهتره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی قرص ال دی بهم دادن گفتن از روز سوم پریودت .که فردا باشه شروع کن بخور .این دیگه نمی دونم برای چ ...

برا هیستروت دادن فکر کنم........

اگه میخوایی عقب بندازی زنگ بزن ببین لازمه ال دی بخوری یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امیدآخرم برای بارداری طبیعی ناامیدشد،چراآخه؟ منpcoام ولی تقریباهرماه تخمک گذاری دارم این ماه همه چیز ...

سلام عزیزم همین استرست باعث میشه که نشه جاری من چهار سال هرکاری کرد باردار نشد بعد چهارسال یهویی سفر مشهد براشون جور میشه یکی دو هفته اصلا به فکر بچه و بارداری نبود رفت مشهد اومد دوهفته بعدش که پریودش عقب افتاد دید که بارداره 

منظورم ازاین حرفا این بود که باید بیخیال باشی عزیزم استرس خیلی خیلی بده 

خداجونم شکرت       
ممنونم عزیزم، ولی آخه مگه ماها چه گناهی کردیم که خدا نخواسته برای ما، نمیدونم حکمتش چیه ،مردم به اون ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا نمیدونم چی بگم من هرچی هم بگم باز حالتورو بهتراز خودت نمیفهمم فقط میتونم بگم انشالله خدابهت آرامش و صبر بده 

خداجونم شکرت       
والا لاله جون من هربار این اندومتریوز رو به دکتر عارفی یاداوری میکنم ولی توجهی نمیکنه. یکبار که در ح ...

مشكلتون تو هييسترو مشخص ميشه ولي از طريق لاپارا رفع ميشه

اكثر پزشك ها از طرازي گرفته تا رزاقي و عارفي براي دفعه دوم به بعد با توجه به رزومه و اي كه ازتون دارن هيسترو ميكنن

براي اون ب٦ اگر لازم داشتي بهت ميداد دوست منو ٣ماه داد و بعد وارد سيكل انتقال كرد

ازيتا جون بنظر مم اگر حس مثبت نميگيري از دكتر ادامه نده چون اينطوري اصلا ارامش نداري

عزیزم فکر نکنم به هم مرتبط باشن...... اگه ژنات مشکل داشته باشن درمانش میتونه بقیه مواردم ساپورت کنه ...

خوب گفتی عزیزم. الان مطب دکترم. منشی گفت به مامای همکار دکتر بگی آزمایشارو برات مینویسه!! توکل بخدا. برم تو ببینم چی میشه. نوشتم تو کاغذ میدم ماما برام بنویسه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام دوستان قدیمی و جدید، من چهارشنبه صبح نوبت زایمان دارم،، اومدم بهتون بگم به یاد همه سختیهایی که توی این هشت سال کشیدم، با تمام استرس و نگرانیهایی که برای چهارشنبه دارم بازم شک نکنید که به یاد تک تکتون چه آشنا چه غریبه هستم، به یاد همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز بشه هستم،، مطمعن باشید.. برام دعا کنید دوستان، شدیدن محتاج دعام تا کمی آروم بگیرم

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
مشكلتون تو هييسترو مشخص ميشه ولي از طريق لاپارا رفع ميشه اكثر پزشك ها از طرازي گرفته تا رزاقي و عار ...

پس هیچ نکته مثبتی نداره هیسترو؟ مثلا مثل عکس رنگی که میگفتن گرفتگی لوله ها رو باز میکنه و اینا
والا حس مثبت دارم بهش چون تعریفشو زیاد شنیدم و میدونم دستش خوبه
ولی خب واقعا وقت نمیذاره. البته به اینم کم کم عادت میکنم. فقط امروز رو کاش جای رفتن زنگ میزدم
ولی راجع به ب6 . من لازم دارم چون خودایمنی و غلظت خون دارم یه سری دارو باید قبل انتقال شروع کنم که دکتر ایمنولوژیستم تجویز کرده و نامه داده خطاب به هر دکتر زنانی که باهاش کار میکنم.
مشکل اینجاست باید دونه دونه یاداوری کرد به این دکترها. منم یادم رفت اینو بگم:(

خدایا شکررررررر
ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی 

ممنونم ازت

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
پس هیچ نکته مثبتی نداره هیسترو؟ مثلا مثل عکس رنگی که میگفتن گرفتگی لوله ها رو باز میکنه و اینا والا ...

پس طبق نظر دكتر ايمونولوژ پيش برو و هر كاري كه گفته رو انجام بده

يه توصيه سعي كن هميشه نكات و سوال ها رو يادداشت كني و بپرسي اينطوري هول نميشي

مطمئن باش دكتر باتجربه اي رو انتخاب كردي

من با دكترهاي زيادي ويزيت و پانكچر شدم ولي اين دكتر منصف و بانجربه اي هست

انشاالله بسلامتي زايمان كني  خيبي خيلي دعامون كن😭😭🙏🏻🙏🏻

ممنونم مهربون

حتمن دعا میکنم، انشالله که خدا دعاهامو بپذیره و خیر و صلاح همه منتظرهای نی نی رو توی مادر پدر شدن بذاره