2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

سلام به همه خوبید؟
از سری داستانهای من و دکتر عارفی- قسمت سوم :)
باز من امروز مطب دکتر عارفی بودم. از صبح تا 4 معطل شدم. و درنهایت دو دقیقه ویزیت شدم به این شرح:))
اول که ازم پرسید روز چند پریودی؟ گفتم هنوز پریود نشدم. 6 روز پیش پانکچر داشتم. گفت پس چرا الان اومدی؟ نامه ی دکتر زرنانی رو نشونش دادم گفتم چون من از 2 ماه قبل از انتقال باید دارو شروع کنم اومدم که اگه انتقالم به قبل از عید میرسه داروهامو شروع کنین.
یه نگاه 1 ثانیه ای به پرونده م کرد گفت به نظرم پردنیزولون نمیخواد همون فقط سرم کافیه. ولی اگه میخوای طبق نظر دکتر (منظورش زرنانی) هم بری بگو برات بنویسن. گفتم هرچی شما صلاح بدونین (که گویا صلاح ندونست من پرد مصرف کنم.) منم واقعا تو اون چندثانیه قدرت تصمیم گیری و تجزیه تحلیل سریع نداشتم. بعدم به ماما گفت باید هیسترو بشه. و رفت تو اتاق بغلی
این بود کل دیالوگ من با دکتر عارفی :)
ماما هم سرم و نوشت و دفترچه رو داد دستم که من قبل از بیرون رفتن از اتاق،  به زور از بین سوالهایی که به خاطرش رفته بودم اونجا یادم اومد بگم ویتامین د پایینه. بهم دارو بده. که گفت دارو الکی نمیشه آز مینویسم جوابشو بیار. گفتم چندماه پیش آز دادم خیلی پایین بود دارو مصرف نکردم. ولی گفت نمیشه
حالا آز نوشته باز یه سری چیز دیگه هم نوشته . خوششون میاد هر سری کلی پول آز بدیم ما. حالا ویتامن د رو میرم آز میدم ولی بقیه چی؟
اینا رو نوشته . همه رو آخرین بار تابستون دادم مشکلی نبوده .قبلا هم سالهای پیش آز داده بودم. دوستان این فاکتورها تو این چندماه تغییر میکنه که بخوام دوباره برم آز؟؟؟
TSH- CBC- FB1-prolactin

اینم بگم همزمان که دکتر داره چندثانیه برات وقت میذاره یه مریض رو صندلی روبروییت نشسته. یکی هم رو تخت اتاق سمت چپ منتظره که سونو بشه. دو تا ماما هم که هی میچرخن اینورو اون ور . اتاق راست هم مال باردارهاست با مامای جدا. برای اونایی که نرفتن گفتم جو مطب دستشون بیاد:))
دیگه تمرکز برای آدم نمی مونه تو این شلوغی
تو مسیر برگشت بودم یادم اومد که ب6 و ب12 چی؟ حالا اسپرین رو که خودم دائم میخورم ولی چرا اونا رو نداد بهم. چرا انقدر توجه نمیکنه :(((
خودم میدونستم باید بعد از پری برم. مثلا رفتم که دارم زودتر شروع کنه. اوئنم هیچی
زرنانی برام پرد نوشت بود ولی سرم نه. عارفی با اینکه زرنانی رو قبول داره گفت پرد نمیخوای سرم می نویسیم. نمی دونم چیکار کنم.

خدایا شکررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون اون رو که رفته بودم و نتیجه اش هم سه شنبه اومد و تو مصاحبه رد کردن منو :(((((((((((((((((((( ...

راست میگی حواسم نبود......

به سلامتی ایشالله اگه مصلحتت تو قبولیه قبول میشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازیتا جون کلا ازمایش یه مرکز رو با مرکز دیگه نمیشه مقایسه کرد چون رنج ها متفاوت هستن کلا رویان و اب ...

آره میدونم لاله جون مرکز معمولی که حتی درصد داده بود مورفولوژی رو
ولی خب میگم همون عرفان پارسال 1 بوده الان شده  4 درصد. خوبه دیگه 3 درصد افزایش داشته. تو یک مرکز ثابت

خدایا شکررررررر
یاس جون  و دوستان تا جواب کشت ادرارم بیاد درمان خونگی چی کار کنم برای عفونت ادرار؟

فکر کنم باید مایعات زیاد بخوری.......

و ادرارتو نگه نداری و تند تند تخلیه کنی......

اما دقیق نمیدونم این راه درسته و کمک میکنه یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصولا مشکل خود جنین مطرح هست البته وقتی چند تا باشن و بعدا یکیش فقط ادامه حیات بده مواردی مثل شما ...

والا لاله جون من هربار این اندومتریوز رو به دکتر عارفی یاداوری میکنم ولی توجهی نمیکنه. یکبار که در حین سونو گفتم که گفت مطمئنی؟ من که چیزی نمیبینم. گفت حتما از بین رفته

ولی البته اگر هم کوچیک شده بود با این داروهای پانکچر حتما باز رشد کرده:(
این مشکل تو هیسترو مشخص میشه؟ یا درمان میشه؟
من اصلا نمیدونم هیسترو برای چیه

خدایا شکررررررر

جواب کشتم اومد منفی هست. ایا باز ممکنه عفونت باشه. بعد ۲۴ ساعت هیچ باکتری رشد نکرده. دکتر آزمایشگاه به همسرم گفته ممکنه باکتری های گزارش شده در ادرار از جنس واژینال یا پوستی باشه نه باکتری ادراری

لاله جون آزمایشای ایمنی رو تایه حدودی قبلا انجام دام که نرمال بود. اما سی دی مارکرها مونده. و آزمایش ...

خخخخخخخخخخ.......

بگو خواهرت مشکل ایمنی داشته و......

ببین باهامون چه میکنن!!!!!!

انا جون ازت در مورد جلوگیری از هایپر شدن سوال پرسیده بودم میشه راهنمایی کنی چه چیزایی بخورم هایپر نش ...

سلام عزیزم ببخش احتمالا پستتو ندیدم......

عزیزم اولا تا میتونی آب بخور.......

از الانم روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ رو به طریقی که دوست داری بخور.......

گوشت و مرغ و ماهیم تو لیست غذاهات باشه......

بعد شروع آمپولهای تحریک تخمدان سفیده تخم مرغتو بیشتر کن......

اگه نیاز باشه برات پودر پروتئین هم تجویز میشه......

بعد پانکچر اگه انتقال فرش داشتی که هیچ اما اگه انتقالت کنسل شد و برا چند ماه بعد افتاد دوغ و ژله هم میتونی بخوری......