2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
فدات رز جون. ژنتیک کدومشه؟ پروتئین اس هم کمتر از نرماله! : (((((

Mthfr.. pai-1

ژن انعقاد هستن که برا شما سالمه...

ازمایش اولت انقدر ریزه چشام ندید....

نگران اون یه دونه هم نباش احتمالا با اسپرین حل بشه.برا منم یکی دو تا از رنج کمتر بود ولی خب مشکلات دیگه هم داشتم جز اون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فدات شم الان 3 روزه لکه بینی دارم خدا به فریادم برسه

سلااام مامان گلی..عزیزم این چه حرفیههه..اینهمه آنا جون و باقی بچه ها از تجربه هاشون درباره لک بینی گفتن که خداروشکر ختم به خیر شده دیگه بایدیه کم دلتون آروم بگیره بخدااا هیچ چیز بدتر از استرس نیست...خدا به شما لطف کرده به دل پاکتون و دو تا فرشته کوچولووو هدیه داده پس انشاا...خودش نگهدارشون باشه..کمی به عقب برگردید و یاد روزهایی که فقط از خدا میخواستید مثبت بشه خیلی هااا از جمله خودم آرزو دارم یه روزی این لحظه رو..

پس خواهش میکنم استراحت بیشتری داشته باشید و مرتب باپزشکتون در تماس باشید و محکم و با اراده و با دل شاد از این روزها لذت ببرید و فقط به این فکر کنیدکه به زودی میان در آغوشتون و چراغ خونتون میشن الهی آمین..امیدوارم تونسته باشم کمی دلگرمی بدم بهتوت

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه عزیزم برای lili  بخونیم من که فعلا معلوم نیس انتقالم کی باشه  ببخشید من قبل ...

خواهش میکنم عزیزم،ممنون از لطفت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فدات رز جون. ژنتیک کدومشه؟ پروتئین اس هم کمتر از نرماله! : (((((

ولی ازمایش پروتیین نیست تو اینا که گذاشتی!!!

رستمی شیراز

نگفتن مواقع اورژانسی چکار کنید؟؟شماره تماس ماما رو ندارید؟؟فکر کنم بیمارستان مادر یا دنااا بخش ای وی اف دارن دوستان شیرازی تاپیک بهتر میتونن راهنمایی کنن؟؟نگران نباش اما ایکاش زودتر متوجه میشدی متاسفانه اهمال مبکنن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
پیشاپیش قدم نورسیده مبارک. انشاءالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شه عزیزم. امیدوارم به سلامتی به دنیا بیا ...

خیلی ممنونم لیلا جان، سلامت باشی عزیزم، :-* :-* 

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
سلااام امید من عزیززز مامان نی نی طلاااا صاحب یه گل ناز شدی خدارو هزاران بار شکر چقدر خوشحال شدم از ...

آتریسا جانم سلام دوست جان ممنونم عزیزم،، هم باید گفت چقد زود گذشت هم ... نمیدونم واقعن تازه الان انگار بیشتر احساس سردرگمی و ناباوری دارم، خدا خودش بازم کمکم کنه،، معلوم بود که حتمن سر میزنم اینجا، همیشه بیادتون بودم، باید میومدم و میگفتم که بیادتونم.. خدا خودش همه رو تو این تاپیک حاجت روا کنه ،، آمیـــــــــن

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
 سلااام مامان گلی..عزیزم این چه حرفیههه..اینهمه آنا جون و باقی بچه ها از تجربه هاشون درباره لک ...

مرسی عزیزم از حرفای قشنگت , من واقعا از لحاظ روحی خیلی تحت فشارم , و خودمم مقصرم میدونم , چند شبه از دندون درد نخوابیدم و تا خوابم میگیره از فکر ترشح میپرم دست خودم نیست بخدا همه رو هم ناراحت میکنم , من از خدا خواستم نگه دارشون باشه , تنها امید زنده بودنم , چون هیچ جونی تو بدنم نمونده و نه هیچ پولی , بخدا ناشکری نمیکنم بخدا تلاش میکنم از خدا شاکر تر باشم ولی باورم اینه که اینهمه مدت سختی منو خسته کرده منو ببخشید , امیدوارم خدام منو ببخشه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
Mthfr.. pai-1 ژن انعقاد هستن که برا شما سالمه... ازمایش اولت انقدر ریزه چشام ندید.... نگران اون ی ...

رز جانم مرسی عزیزم. الان راجع به پروتئین S سرچ کردم، کمبودش باعث لخته شدن خون، ترومبوز، مرده زایی، سقط و اینا میشه. چقدر این تاپیک خوبه، من اصلا نمیدونستم همچین آزمایشایی هست، طفلک آنا روزی یه بار داره لیست آزمایشای تکمیلی رو میذاره، هی اصرار و خواهش و تمنا که تورو خدا سر سری نگیرید! واقعا این وظیفه آناست یا دکترای بیخیالمون که تنها چیزی که براشون مهم نیست جون و روح و روان مریضاشونه؟ خدایی اگه اصرار های آنا نبود من عمرا این آزمایشا رو نمیدادم که الان بفهمم مشکل دارم و باید براش دارو مصرف کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
امیدآخرم برای بارداری طبیعی ناامیدشد،چراآخه؟ منpcoام ولی تقریباهرماه تخمک گذاری دارم این ماه همه چیز ...

عزیزم اصلا نباید استرس داشته باشی و ناامید بشی،چون من خودمم به خاطر مشکل ناباروری که داشتیم روحیه ام داغون بود بعده سه تا انتقال منفی با شوهرم رفتیم پیش پزشک همیوپاتی که بعد از ویزیت بهم گفت قبل رفع مشکل ناباروری بایدمشکل روحیتو درمان کنم چون تازمانی که غصه زیاد بخوری اگه مشکلتون هم حل شه بارداری رخ نمیده،از اون روز به بعد فقط دنبال کارا و سرگرمی هایی رفتم که یادم بره واسه بچه دار شدن مشکل داریم،حتی یه سال فاصله دادم و بعد انتقال که باردار شدم ولی بعدش سقط شد که دو ماه بعد از سقطم دوباره طبیعی باردار شدم ولی قبل از سه ماهگی بازم سقط شد ولی بازم توکلم به خداست اینارو گفتم که امیدوار باشی و بدونی که خدا خیلی بزرگه و بچه دار شدن ما واسش کار سختی نیست به امید سبز شدن دامن همه منتظرا❤❤❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

آنا جان یادته گفتم شبی که زلزله اومد از ذهنم گذشت که خدا بهمون رحم میکنه به خاطر آدمایی مثل شما؟ دیدی تعارف نکردم و این اعتقاد قلبیم بود. اگه شما هرروز به این آزمایشا اصرار نمیکردین، معلوم نبود با داروهای سیکل میکرو که باعث غلظت خون میشن، چه اتفاقی میوفتاد، یا اگر خودم طوریم نمیشد معلوم نبود که دکترم بعد چندتا منفی تازه دلش به رحم میومد و این آزمایشا رو میداد.

امیدوارم همیشه بهترینا برای خودت و خانوادت پیش بیاد. مرسی از تاپیک محشرت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم