2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
مونا جان و ماهک عزیز شما میتونین در مورد هزینه آی وی اف توضیح بدین؟

عزیزم من هنوز پرداخت نکردم فردا میرم واسه تسویه

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونا جان و ماهک عزیز شما میتونین در مورد هزینه آی وی اف توضیح بدین؟

عزیزم هزینه ش ثابت نیست. هم به مرکزی که آی وی اف میشی بستگی داره هم به مقدار و نوع دارو
الان من هفته ی پیش عمل تخمک کشی داشتم مرکز عرفان. سه میلیون و سیصد ازم گرفتن. دیروز هم که رفتم کارت فریز بگیرم 640ت دیگه
برای هربار انتقال هم یه مبلغی میگیرن که الان نمیدونم دقیق. هزینه آمپول هام هم حدود 1 و نیم شد. ولی مثلا تو آی وی اف قبلیم پارسال هزینه آمپولهام 2و نیم شد چون نوعش و تعدادش فرق داشت
ولی خب این کل هزینه ها نیست. چون این وسط بارها آزمایش خون میدی. سونو- ویزیت- آزمایشهای همسر و....

خدایا شکررررررر

لی لا جونم ازمایشاتت شکر خدا خوبن،ژنتیک که نرماله

ایمنی هم همه تو رنج هست فقط 16+56 رنج نداره و نمیدونم چطوره

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لی لا جونم ازمایشاتت شکر خدا خوبن،ژنتیک که نرماله ایمنی هم همه تو رنج هست فقط 16+56 رنج نداره و نمی ...

فدات رز جون. ژنتیک کدومشه؟ پروتئین اس هم کمتر از نرماله! : (((((

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان میشه به من کمک کنید من سه شنبه تخمک کشی دارم   عزیزای که آمپول دکاپپتیل داشتن چند ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش..من تجربه ای ندارم اما به نظر میاد که روز درست باشه تاریخو فک کنم اشتباه زده ببین زنگ بزن مرکزتون بگو اورژانسیه و حتما دکترت رو در جریان بگذارن...

البته بکی از دوستان یک  شب قبل تزریق داشتن..پس نمیشه قطعی گفت حتمااا پیگیری کن اما استرس نداشته باش

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزيزم سعي كن همون بيشتر به پهلو بخوابي به خصوص پهلوي چپ ، اتفاقا حالت تهوع هم داري همون پهلوي چپ خيل ...

برام دعا کن لکه بینی قطع شه تهوو سرم بخوره

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم انشاا صحیح و سالم نی نی گلتو بغل کنی، میتونم بپرسم شما کدوم دکتر بودین عزیزم؟

ممنونم عزیزم، من پیش دکتر کلانتری اصفهان میکرو  شده بودم که خب منفی شد ، بعد چهار ماه بعدش طبیعی باردار شدم

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
ممنونم عزیزم، من پیش دکتر کلانتری اصفهان میکرو  شده بودم که خب منفی شد ، بعد چهار ماه بعدش طبیع ...

سلااام امید من عزیززز مامان نی نی طلاااا صاحب یه گل ناز شدی خدارو هزاران بار شکر چقدر خوشحال شدم از پیامتوننن چند روزه پیش خیلی به فکرتون بودم گعتم حتما زایمان کردن...ممنون که بهمون سر زدید...الهی که زایمان راحتی داشته باشی...همینطور که تا الان خدااا نگهدارتون بوده...🌹🌸قدم نورسیده پیشاپیش مبارک باشه 🎉🌷

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام عزیزم اصلا نگران نباش..من تجربه ای ندارم اما به نظر میاد که روز درست باشه تاریخو فک کنم اشتباه ...

آخه شبا کسی نیست

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
نميدونم چرا اينقدر امشب ناراحتم و نگران بچه ها توروخدا برام دعا كنيد بارداريم. بخير بگذره و من اين ب ...

عزیزم خدا تا اینجا رسوندتت از اینجا به بعد هم مواظب فرشته تو هست ان شاالله به سلامتی میاد 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم فردا دعای توسل نوبت شماست،اگر تاریخش برای شما مهم نیست فردا برا lili که انتقال داره بخونیم بهم ...

سلام عزیزم نه عزیزم برای lili  بخونیم من که فعلا معلوم نیس انتقالم کی باشه 

ببخشید من قبلا پستتونو دیدم ولی فکر کردم منظورتون من نیستم بازم معذرت 

خداجونم شکرت       
ممنونم عزیزم، من پیش دکتر کلانتری اصفهان میکرو  شده بودم که خب منفی شد ، بعد چهار ماه بعدش طبیع ...

پیشاپیش قدم نورسیده مبارک. انشاءالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شه عزیزم. امیدوارم به سلامتی به دنیا بیاد. کوچولوتو از طرف دوستای تاپیک ببوس.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم