2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

ممنون از همه بخاطر راهنماییاتون.فقط هزینه آی وی اف تقریبا چقد میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یاس جون  و دوستان تا جواب کشت ادرارم بیاد درمان خونگی چی کار کنم برای عفونت ادرار؟

عریزم هر وقت میخوای اب بخوری چند قطره ابلیمو بچکون توش اب فراوان بنوش و شرتت را تند تند عوص کن 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا لاله جون من هربار این اندومتریوز رو به دکتر عارفی یاداوری میکنم ولی توجهی نمیکنه. یکبار که در ح ...

فکر کنم تو  هیسترو مشخص بشه ولی درمان نه

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم کاریوتایپ معمولا یه ماهه آماده میشه ولی دوهفته ای به من زنگ زدن گفتن حاضره...... عزیزم بهتره ...

آنا جون ممنون که جوابم دادی، آنا جون میگم آزمایش کاریوتایپ رو میتونم تو چند روز آینده بدم؟  اونم باید فاصله بدم برای انجامش؟ بخاطر مصرف داروها روی کاریوتایپم اثر میذاره؟ 

بعد اینکه  آمایشات ایمنی انعقادی چند روزه آماده میشن؟ شما کدوم آزمایشگاه کاریوتایپ داده بودی ؟؟

سلام دوستان قدیمی و جدید، من چهارشنبه صبح نوبت زایمان دارم،، اومدم بهتون بگم به یاد همه سختیهایی که ...

عزیزم انشاا صحیح و سالم نی نی گلتو بغل کنی، میتونم بپرسم شما کدوم دکتر بودین عزیزم؟

عزیزم چرا انقدر پشت سر هم....... عزیزم بدون بررسی علت نذار هی پضت سر هم انتقال بدن...... مگه جنینا ...

ممنونم تورک جان که جواب دادی. ولی چه بررسی و آزمایشی باید انجام بدم؟

دکترم خیلی چیزی را توضیح نمیده

سلام دوستان میشه به من کمک کنید من سه شنبه تخمک کشی دارم  

عزیزای که آمپول دکاپپتیل داشتن چند روز قبل از تخمک کشی زدن ی شب قبل از عمل یا دوشب؟؟

واسه من تاریخ وروز اشتباه زده مثلا زده یک شنبه ۲۵ حالا نمی دونم روز اشتباه زده یا تاریخ

خواهش می کنم هر کی می دونه بگه من خیلی وقت ندارم واسه زدن آمپول

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
عزیزم من شب قبل زدم. ولی از دکترت بپرس که مطمئن بشی

آخه این موقع جواب نمیدن

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹

مونا جان و ماهک عزیز شما میتونین در مورد هزینه آی وی اف توضیح بدین؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
این خوبه عزیزم....... بعدیم خوبه........

آنا جون یکی از جوابات باز نمیشه، فکر کنم برش داشتن. فقط جواب پروتئین اس هست. راجع به سی دی ها هم جواب داده بودین؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم