2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

رز عزیز ایشالا مثبتی عزیزم بی بی تو یه مرحله ای که بتا بالا هست نشون میده . من روز ۱۱ انتقال زدم هاله بود ولی فرداش پر رنگ تر شد . شما الان چند انتقال هستی ؟ منم دوتا بلاست بودن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم انشالله هر چی زودتر وارد سیکل بشی مامان عیدی شما 😘...الان تو کدوم مرحله هستی؟

قربونت بهار جونم، ان شاءالله،خدا از دهنت بشنوه... و ان شاءالله شماها هم مامان باشین که باهم اکیپ کامل بشیم

من تازه دارم یاز میخورم، 4 بهمن باید آمپول دیفرلین بزنم،نصفشو

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز عزیز من چرا این حرفو میزنی گلم انشالله ک مامان شدی و آخر هفته حسابی شاد میشی و بهت خوش میگذره ... ...

ساده بگم مرض خودازاری داشتم،موقع باز کردن بسته گفتم الهه این صددرصد منفیه قرار نیست بهم بریزی ولی خب بهم ریختم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آنا جون عزیزم وقتی خدای نکرده جنین رشد نمیکنه بتا میاد پایین ؟ یکی از دوستان پرسیدن مثلا ساک کوچیکه شاید خدای نکرده رشدش کمه یا رشد نمیکنه اونموقعه وضعیت بتا چطور هست ؟ منظورم اینه احتمالش هست رشد نکنه جنین ولی بتا بالا باشه

رز عزیز من یه چی بگم بخندی هههه من حتی روز ۴ انتقال هم بی بی زدم واسه خودم حسابگر شده بودم میگفتم جنینم ۵ روزه هست ۴ روز گذشته میشه ۹ روز باید نشون بده   

آنا جون من حالت تهوع شدید دارم ولی همش میگم ممکنه بتا افت کرده باشه مثل اون موقع شدم تا درازکشم خوبم ...

تو اینترنت سرچ کنی نظر مرجع تقلیدت رو بهتره. اما فکرکنم اگه مقدارش کم باشه میگن وضو کافیه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

رز عزیز من یه چی بگم بخندی هههه من حتی روز ۴ انتقال هم بی بی زدم واسه خودم حسابگر شده بودم میگفتم جنینم ۵ روزه هست ۴ روز گذشته میشه ۹ روز باید نشون بده   

قربونت بهار جونم، ان شاءالله،خدا از دهنت بشنوه... و ان شاءالله شماها هم مامان باشین که باهم اکیپ کام ...

چقدر سیکلمون نزدیک بهم هست من 5 شنبه باید دیفرلین بزنم و بعد پریود و بعد دارو و انتقال و بعدشم آزمایش مثبت و مامان بهاری😊...انشالله ک با هم انتقالمون ب خوبی پیش بره و مامان میشیم...راسی چندم اسفند تولد شماست؟

بچه ها دعوام نکنیدا.میدونم کارم اشتباه بوده ولی عصری بی بی زدم منفی منفی بود دریغ از یه هاله....میدو ...

عزیزم دعوات نمیکنیم نگران نباش.......

من این همه میگم بی بی نذارین برا این نیست که بخوام بعدش دعواتون کنم برا اینه که این حال بد رو تجربه نکنین........

عزیزم ببین برا ثمین روز ۱۳ بی بیش خیلی کمرنگ بوده برا تو که روز نه بوده........

پس خودتو نگران نکن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ثمین جون حتما بپرس ولی شرایطت رو بگو چون این خون استحاضه نیست شما بارداری فرق میکنه .ولی کلا خونی که اندازه یه دایره کوچیک باشه نیاز به غسل نداره

رز عزیز ایشالا مثبتی عزیزم بی بی تو یه مرحله ای که بتا بالا هست نشون میده . من روز ۱۱ انتقال زدم هال ...

امرور روز دهمم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ساده بگم مرض خودازاری داشتم،موقع باز کردن بسته گفتم الهه این صددرصد منفیه قرار نیست بهم بریزی ولی خب ...

میدونم رز جونم دست خودمون نیست و دوس داریم زودتر نتیجه رو متوجه بشیم ولی با این کارا ما بیشتر خودمونو اذیت میکنیم عزیزم چیزی ب آزمایشت و بتای خوشگلت نمونده الهی ک دلت شاد بشی و ما هم کلی ذوق مادر شدنتو بکنیم

فدات عزیزم..... عزیزم الان دقیق یادم نیست یادمه از خانوم دکتر پرسیدم این مشکلو از قبل داشتم یا بعد ...

بله آناجون همینطوره. من دیروز یه آزمایشگاه ژنتیک زنگ زدم. گفتن mthfr و pai1 رو باهم 700 میگیرن و بیمه قبول نمیکنه. اما گفت کل ژنهای انعقادی رو بخوای انجام بدی 780میشه!! که شامل همون فاکتور 5 هم میشه. گفتم پس همه رو چک میکنم. آخر این هفته جابجایی داریم. دیگه بعدش خدا بخواد میرم انجام میدم. فقط میخواستم بدونم اگه ژنهام مشکلی نداشته باشن، ممکنه پروتئین اس و سی وبقیه مشکل داشته باشن؟؟ یعنی من که همه ژنهارو چک میکنم دیگه لازم نیست اون آزمایشای دیگه که گفتین رو انجام بدم؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷