2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یسنا جون من دیدمت آنلاینی😊عزیزم بیا بگو بهمون چه خبر آزمایش دادی...هممون چشم ب انتظاریم

عزیزم بیبی چک صبح زدم منفی بود،رفتم آز دادم گفته عصر آماده میشه،انگار دنیا رو سرم خراب کردن،از صبح دارم گریه میکنم

😀😀😀😀 یکی از اقوام نزدیک به رحمت خدا رفتن، باید میرفتم مراسم شمال( البته رفت و آمدی نداشتیم)، ام ...

خدا رفتگان همه رو بیاحرزه.....

عزیزم مبصر گلم ایشالله ۶ قلوهات همچین پاگیرت بشن دیگه نتونی جایی بری........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیبی چک صبح زدم منفی بود،رفتم آز دادم گفته عصر آماده میشه،انگار دنیا رو سرم خراب کردن،از صبح د ...

عزیز دلم بی بی چک خر است میمون است...انشالله ک آزمایشت مثبته و از خدا میخوااااام ک امروز حسابی دلت شاد بشه...اصلا ناراحت نباش و فکرشو نکن گلم ...همه چی خوبه خوبه مطمعن باش برو ب فکر این باش ک شب با همسرت کدوم رستوران بری و جشن بگیری

رز عزیزم مارک آمپول هپارینت میشه بگی ...من از قبلیام ی چند تا مونده اونارو استفاده میکنم برای بعدی ه ...

قبلی کلوتین بود که کهیر زدم باهاش.این یکی کیمیا دارو هست.سرو ناز میگفت هپارودیک هم خوبه وحساسیت نمیده ولی من پیداش نکردم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

دنیا رو بدون بچه م نمیخوام،خسته شدم بخدا چند سال کارم شده فقط دکتر رفتن، خسته شدم از این دنیا از نگاه سنگین مردم ،بچه نداری انگار یه بیماری لاعلاج داری اینطور باهام رفتار میکنن،یه روزی خوشبخت ترین آدم بودم،از اون وقت که ازدواج کردم حسرت همه چی مونده به دلم،بخدا خستم،دارم میمیرم از غصه

عزیزم بیبی چک صبح زدم منفی بود،رفتم آز دادم گفته عصر آماده میشه،انگار دنیا رو سرم خراب کردن،از صبح د ...

عزیزم....به بی بی اعتبار نیست...شاید بتا پایینه نشون نداده...چرا جایی نرفتی یه ساعته جواب بدن؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون من اعتراض دارم،این که مبصرش کردی خودش از همه شیطونتر و شلوغتره....😝😝😝 بعدشم مبصر نه و مس ...

عزیزم خوب سیاسته دیگه باید شیطونا مسبر بشن که نتونن قیامت به پا کنن دیگه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دنیا رو بدون بچه م نمیخوام،خسته شدم بخدا چند سال کارم شده فقط دکتر رفتن، خسته شدم از این دنیا از نگا ...

میفهممت یسنا....منم دیشب همینو به همسرم میگفتم...ولی صبر کن حالا غصه نخور بذار جواب از رو بگیری یهو دیدی خدا سورپرایزت کرد

عزیز دلم بی بی چک خر است میمون است...انشالله ک آزمایشت مثبته و از خدا میخوااااام ک امروز حسابی دلت ش ...

هر وقت بیبی چک زدم درست بوده،این سری فکر میکردم باردارم،خود دکتر دکتر جنین هامببلاست پنج روزه هستن،سرم هم زدم ولی نشد،بخدا نه دیگه توانی دارم نه پولی واسه ادامه دادن

خب این ترفند آناجونه دیگه. که تو رودربایستی بمونم خودم تاپیک رو بهم نریزم خخخخخخخ

خوشم میاد میفهمی چیه به چیه.........