2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

سلام خانما، واقعا صفحات خيلي زود و سريع ميره جلو من اصلا وقت نميكنم برسم ببينم چي شده و استفاده كنم از پستا، بعضي سوالا و صحبتها جواب خيلي از سوالاي ما هستن، پستهارو هم كه نميشه بعد از چند دقيقه ويرايش كرد، چه كنم پس ؟؟؟؟ تا ميام برسم ببينم چه خبره ٢٠/٣٠ صفحه عقبم الانم كه ٦٠ تا !!! 

چي شد كيا مثبت شدن ؟ خوش خبر باشين لطفا

سلام خانما، واقعا صفحات خيلي زود و سريع ميره جلو من اصلا وقت نميكنم برسم ببينم چي شده و استفاده كنم ...

ثمین مثبت شد. امروزم یسنا آز داره هنوز ازش خبری نشده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااي خدارو شكررررررر همش تو فكرش بودمممم ترسيدم اسمشو بيارمممم خدايا شكررررتتتتتت 😭😭😭

کتایون مامان و عاطی هم که حتما خبر داری که نی نی دارن

دكتر كه رفتم اون هفته گفتش اوضاع خوبه و فلان و فوليكول عالي و ضخامت خوب و ... حتما اقدام داشته باش ! الان ميبينم روز ٢٤ سيكل نزديك ٣/٤ روز زودتر پريود شدم 🙁🙁  چه وضعشه ديگه

سلام دوست جونا 

من شش هفت روزی می شه دوفاستون رو ول کردم منتظرم پریود بشم برم تو سیکل انتقال

ازونجایی که تنبلی تخمدان شدید دارم 

می ترسم با همین دوفاستونم نشم 

چون قبلا سابقه داشته با وجود ول کردن دوفاستونمم پریود نمی شدم 

بهم یه نفر گفت نروبیون بزن امپوله

زودی  می شی

نظر شما چیه؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
دكتر كه رفتم اون هفته گفتش اوضاع خوبه و فلان و فوليكول عالي و ضخامت خوب و ... حتما اقدام داشته ...

ای بابا حالگیری شدا. کلا طبیعی هستی یا تو سیکل میکرویی عزیزم؟

سلام دوست جونا  من شش هفت روزی می شه دوفاستون رو ول کردم منتظرم پریود بشم برم تو سیکل انتقال ...

افسون جون بنظر من نزن بزار خودش ميادش ممكنه تا ده روز و بيشترم زمان ببره ولي مياد

از هيچ داروي گياهي هم استفاده نكن

انشااللع اين دفعه حتمااا ماماني

فدات عزیزم خدا بیامرزه همه رفتگان رو. آخ جون ساندویچ 

ممنونم...لی لا کالباس برات خوب نیست معده درد داری من خودم برات ساندویچ مرغ سالم خوشمزه درست میکنم ب شرطی ک اسم من همیشه تو خوبها باشه با 5 ستاره جلوی اسمم😊

افسون جون بنظر من نزن بزار خودش ميادش ممكنه تا ده روز و بيشترم زمان ببره ولي مياد از هيچ داروي گياه ...

مرسی قربونت برم 

نه گیاهی استفاده نمی کنم 

روم تاثیرم نداره البته !!

اگه تا ده روز نیاد اخه خیلی عقب می فته سیکلم می شه شب عید می ترسم نباشه دکتر

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...