2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
 liliجون ممنون ازپیشنهادت عزیزم،راستش همسرم میگه تهران این همه امکانات بود علمشون بروزبود ولی م ...

به نظرم شانستو اهواز با دکتری که همه جوانبو درنظر بگیره امتحان کن چون ممکنه استرس و فشار رفت و آمدم بی تاثیر نباشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم باید آزمایش بدیم تا بدونیم ذخیرمون چقده؟  من pcoام موقع پانکچر ۳۳تا تخمک داشتم که فقط ...

عزیزم سردی مانع بلوغ فولیکولها میشه.......

البته کسی که طبع خیلی گرمی داره سردی در حد اعتدال میتونه واسش خوب باشه اما کسی که طبع سرد و حتی معتدل داره بهتره قبل پانکچر تو خوردن سردی زیاده روی نکنه حتی برا انتقال و بعدشم بهتره خیلی سراغ سردی نره اما کسی که طبعش گرمه بعد انتقال میتونه با رعایت اعتدال سردی بخوره اما بازم تاکید میکنم ته تهش رعایت اعتداله!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زیادی خونم رقیق بشه.خونریزی داخلی بکنم. خخخخخخخ توهم زدم

نگران نباش عزیزم......

ضمنا آسپرینتم که حذف کرده جای نگرانی نداره......

سلام دقت کردین دم دمای عید و اوایل بهار مامانای تاپیک بیشترن 😀😀😀

برا تاپیک اسفند دود کنین چشم نخوره و مامانا پشت سر هم اینجارو بترکونن........

تماس گرفتم گفت بتامتازون بزن فعلا، شنبه برو متخصص داخلی ببینه... الان خیلی شدید شده خارش و سوزشم... ...

رز جونم برای من کبود میشد ولی خارش و سوزش نداشتم درد هم نداشتم...نکنه شما حساسیت داری ب این آمپول؟

چی بگم عزیزم من 21 سالمه قبلا پلی کیستیک نبودم از اون موقعی که چاق شدم اینطور شد وزنم ۵۴بود یهو به۷۵ ...

عزیزم افزایش یهویی وزن میتونی به خاطر کم کاریم باشه......

تیروئیدت در چه وضعیه؟

منم ۶۰ بودم یهویی شدم ۷۲-۳ آز دادم دیدم کم کاری تیروئید پیدا کردم......

آنا جونم سلام..انتقال در ماه بهمن و مثبت شدن آزمایش ما ب فال نیک میگیریم چون شما هم تو ماه بهمن مادر ...

ایشالله که شادی وصف ناپذیری تاپیکو بگیره و عوارض خروجش گرون بشه نتونه تاپیکمون رو ترک کنه........

دیشب از دکتر پرسیدن گفتن پماد بتا رو بزن،منم دو بار زدم...فرقی نکرد...نصفه شب از شدت خارش و سوزشش بی ...

عه رز منم الان یادم اومد تو انتقالم دستام دونه دونه مثل اگزما شده بودن و میخارید منم یخ گذاشتم ی کم آرومتر شد ...یعنی ب خاطر هپارین بوده؟

یسنا جون کجایی؟

بیا قر تو کمرمونه بوات یه قر اساسی قراره بدیما.......

منتظرتیما.......

مامانی بدو بدو بدووووووو......

نه ندو حواسم نبود مواظب نی نیا باش.......

یواش یواش بیا ولی خواهشا با آژانس بیا زود برسی و خبر مامان شدنتو بدی.......

بوسسسسسس و تبریک پیشاپیش به مامان یسنا جونمون........

یعنی شمال ب خاطر اینجا نرفتی؟😀

😀😀😀😀

یکی از اقوام نزدیک به رحمت خدا رفتن، باید میرفتم مراسم شمال( البته رفت و آمدی نداشتیم)، اما کاری پیش اومد نرفتم، همسرم هم کلی شاکی شد. البته فامیل ما بود نه فامیل همسرم.

😀😀😀😀😀😀 البته گفتمم بچه هارو تنها بذارم، شلوغ میکنن تاپیک رو بهم میریزن. آنا جون منو مبصر کرده (الکی) خخخخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عه رز منم الان یادم اومد تو انتقالم دستام دونه دونه مثل اگزما شده بودن و میخارید منم یخ گذاشتم ی کم ...

بهار حواسم بود غایب بودیا....

انتقال قبلم با استرادیول هپارینم شروع شد یعنی یک ماه کامل روزی دو تا زدم،جز کبودی مشکلی نداشتم،ولی اینبار فرق میکنه،بلافاصله کهیر میزنه و خیلی خارش داره،هر شب بیدارم میکنه خارشش تا یخ نذارم اروم نمیشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزم صبح شما هم بخیر 😊15 صفحه عقبم لی لا داشتم اونارو میخوندم....خدارو شکر ک مامان زیاد داریم ...

انشاءالله، یعنی میشه؟ من که یه مرحله عقبم، نه پانکچری نه جنینی هییییییییییی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم