2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

یعنی بچه ها میشه  من انتقال بدم بی بی چکم مثبت بشه ازمایشم مثبت بشه  باردار بشم  شکمم بیاد بالا نی نی تو شکم  تکون بخوره لباس بارداری،بپوشم  سنم 36سال تو 37هستم لوله هم ندارم 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

دیگه دلم به دکتر نمیره حوصله ندارم  نمیدونم چکار کنم خیلی سعی میکنم بی خیال باشم اما هرچه از انتقالم میگذره حالم بدتر میشه دست خودم نیست

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم این نوع هپارین بهم نساخته..جای تزریقات درست مثل سوختگی شده...قرمز دردناک و سفت...همشم میخا ...

نباید این جوری بشه رز!!
کدوم شهری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه هاااا من امروز خدا رو شكر آزمايشم مثبت شدددد. هنوز باورم نميشه خيليييي خوشحالم انشالله ...

مبارکه عزیزم،به سلامتی بغلش کنی.برات بارداری آرام و بی استرسی آرزو دارم خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نباید این جوری بشه رز!! کدوم شهری؟

تهران...خودمم میگم عجیبه،قبلا اینجوری نبود الان داره این شکلی میشه؟چی کار کنم لاله جون؟

الان وقت تزریقمه بزنم یا نه؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

http://s9.picofile.com/file/8316468384/IMG_20180107_124304.jpg

http://s9.picofile.com/file/8316468484/IMG_20180107_124247.jp

بهار جانم این عکس سرنگ هپارینمه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستان 

کسی اینجا قبل از انتقال پی آر پی انجام داده ؟ واقعا تاثیر گذار هست ؟

من دیروز مطب دکتر رزاقی بودم به دکتر گفتم اگه میشه واسم پی آر پی انجام بدید پرونده ام رو نگاه کرد گفت اتفاقا گزینه خوبی واسه پی آر پی هستی 

میخواستم بپرسم از شماها کسی انجام داده ؟ چطوره به نظرتون؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
یعنی بچه ها میشه  من انتقال بدم بی بی چکم مثبت بشه ازمایشم مثبت بشه  باردار بشم  شکمم ...

عزيزم مطمئن باش به اميد خدا همه اينا رو ميبيني اي وي اف اصلا ربطي به لوله نداره بدون لوله هم باردار ميشي انشالله

وای نادی تموم موهای بدنم سیخ شد خدابزرگه امیدوار باش به رحمت خدا.خدا گر ببندد دری ز رحمت گشاید در دی ...

ممنون ثمین جون اسم واسه نی نی هات انتخاب کردی

خدایا شکرت😙
یعنی بچه ها میشه  من انتقال بدم بی بی چکم مثبت بشه ازمایشم مثبت بشه  باردار بشم  شکمم ...

آره چرا نشه،برا خدا نشد معنی نداره.نگران نباش منم که لوله دارم با شما که نداری فرقی نداریم! لوله هام کلا بسته است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها روژانی هم تاپیک زده بود ک ازمایش داد جواب ازش مثبت شد. 

جدی؟خداروشکر.مبارکش باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه هاااا من امروز خدا رو شكر آزمايشم مثبت شدددد. هنوز باورم نميشه خيليييي خوشحالم انشالله ...

الهی شکر عزیزم امیدوارم صحیح و سالم این راه رو طی کنی.مبارکت باشه خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهي شكر  ثمين جان مباركه مادرانگيت عزيزم الهي نه ماه رو بسلامت بگذروني چقدر اين مثبت شدنا حال ...

ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودت