2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم من تهران این دو تارو معرفی میکنم اما ساعتتا روزاشو نمیدونم....... مریم تو کلی ابن سینا زر نا ...

مرسی آنا جون     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان،خوبین؟ آنای گلم چطوره؟ خداروشکرکه جوتاپیک شاده(البته۲۰صفحه آخرشو نخوندم ان شاءلله اون ...

سلام گلم، ایشالله هر چی خیره برات پیش بیاد، چرا از جنینهای فریزت نمیخوای استفاده کنی؟ 

امروزبایدپری بیاد اماکاش نیاد،کاش تاچندروزنیاد بعدکم کم علایم بارداری ظاهربشه ولی من شک نکنم منتظرپری باشم ولی بازنیاددیگه خسته بشم برم دکتر،دکتربگه بروآز اگه منفی بودداروبدم پریودشی بعدمن بگم آزلازم نیست من مطمینم باردارنیستم دکترقبول نکنه منم مجبوربشم برم آز بابیخیالی جوابوبگیرم ببینم مثثثثبته ولی بازباورنکنم،بی بی بذارم ببینم وااااقعا مثثثثبته بازفرداش برم آزدیگه باورکنم اونوقت ازآزمایشگاه تاخونه روازخوشحالی گریه میکنم برای شب ک همسری بیادبااین خبردنیاروبهش میدمو دوتایی باهم اشک شوق میریزیم😍 

خخخخخخ😁

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.ماهی کوچولو عزیز19 دی ✔

5.ثمین جون 20 دی ✔

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفاامروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)✔   7.Yasna عزیز 22دی ✅

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     

10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام صبحتون بخیر و شادی....

امروز به نیت کتایون مامان عزیز دعا میخونیم، انشالله خدا دوقلوهاشو در پناه خودش حفظ کنه و خونریزیش هم تموم شه خیالش راحت شه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستان گل 

ان شالله هفته خوبی در پیش رو داشته باشید 

در مورد رحم سرد یکی از دوستان پست گذاشته بودن که از   روغن سیاه دانه استفاده میکنن امکانش هست  کامل توضیح بدین یا بگید نو کدوم صفحه هست ؟ من شکمم و رون های پاهام خیلی سردن مخصوصا قسمت جلو رون هام مثل برف میمونه

سلام گلم، ایشالله هر چی خیره برات پیش بیاد، چرا از جنینهای فریزت نمیخوای استفاده کنی؟  

ممنونم عزیزم ان شاءلله برای شماهم بهتریناپیش بیاد.

جنینام ازلحاظ ظاهری وتقسیم بندی عالین وهمیشه گریدشون Aبوده ولی فکرمیکنم اگه تاالان نگرفته حتمامشکلی داشتن ازطرفی هم پی جی اس هزینش خیلی بالاس وتضمینیم نیست که جنین سالمی داشته باشم واسه همین اگرقرارباشه دوباره پانکچرشم میخوام سبک زندگیمو عوض کنم شاید روکیفیتش تاثیرداشته باشه،البته هنوزتصمیم قطعی نگرفتم شایدم ازفریزام استفاده کردم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنونم عزیزم ان شاءلله برای شماهم بهتریناپیش بیاد. جنینام ازلحاظ ظاهری وتقسیم بندی عالین وهمیشه ...

گلم ازمایشهایی که انا جون گذاشته رو حتما بده، ایمنی انعقادی رو انجام بده حتما تا دلیل ای وی اف ناموفق مشخص بشه، و هیسترو تشخیصی هم بده به نظرم 

ممنونم عزیزم ان شاءلله برای شماهم بهتریناپیش بیاد. جنینام ازلحاظ ظاهری وتقسیم بندی عالین وهمیشه ...

عزیزم اگه اهوازی و واست مقدوره پیش دکتر نصرت نقاب یه ویزیت کن...ضرر نداره...ایشون به آزمایش ایمنی و انعقادی واسه سقط مکرر اعتقاد دارند...

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
خدا روشکر کن که جنینهات گریدشون خوبه، اگر تا الان نگرفته دلیل جنینهات نیستن، علت رو تو حاهای ذیگه بر ...

عزیزم همه بررسی هاروکردم ولی متاسفانه تاالان نشده حتماعلتش یاجنینه یا چیزی هست که تاالان شناخته نشده وگرنه جزپی آرپی وپی جی اس هیچ راه نرفته ای نیست که من نرفته باشم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....