2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
سلام خانم های گل،یه کمک فوری نیاز دارم،،، من ماه دیگه اواخر بهمن میکرو دارم،،،امروز روز پانزدهم دور ...

عزیزم هم دوز 2 میلی هست هم یک میلی
دکتر شما هر تعداد تجویز کرده 2 میلی هست قطعا
مثلا گفته روزی 3 تا، یعنی 6 میلی
حالا اگه از داروخونه خریدین 1 میلی بود باید به جای 3 تا 6 تا بخورین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

من همش توهم اینو دارم که نکنه بتام بالا نره این شوهر هم نمیذاره زودتر از چهارشنبه برم آز بدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی استرس دارم،میترسم هم بیبی بزنم، دلم خیلی گرفته،به شوهرم میگم نمیام آز بدم

عزیزم بی بی نذار
تا فردا صبر کن عزیزم
ان شاء ا... فردا آزت مثبته و میای و خوشحالمون میکنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها روز انتقاال وقتی میخواست اسپکلوم را پرستاره بگذاره نتونست همش میگفت سرویکست خیلی عقبه کلی اذی ...

منا جان اسپوکلوم رو که رو دهانه واژن میذارن
چه ربطی به سرویکس داره؟
پرستاره چرت نگفته؟
اگه مشکلی بود دکتر متوجه میشد

اگه موقع گذاشتن اسپوکلوم درد داشتی احتمالا از استرس بوده
مثلا من خودم هر کسی که خیلی بهش اعتماد نداشته باشم برام اسپوکلوم بذاره درد شدید دارم
و انگار نا خوداگاه دهانه واژنم ماهیچه هاش منقبض میشه

ترشح قهوه ای قطع شه تهوو مهم نیست اینهمه سختی به جون میخرم فقط من زایمان کنم این حاملگی به زایمان و ...

کتایون جان ترشحت هم قطع میشه عزیزم
تموم میشه گلم
سعی کن ارامش داشته باشی
این خودش عامل مهمی هست

سلام خانمها شبتون بخیر مهربونا.من امروز دومین پریود بعد از پانکچر شدم ولی معذرت میخوام اصلا خون پریو ...

سعی کنین رحمتون رو گرم نگه دارین
بعد از پانکچر مخصوصا اونایی که طبع سرد دارن ،وقتی هایپر میشن ، چون سعی میکنن دوغ و سفیده و چیزای سرد بخورن ، رحم به شدت سرد میشه و علت سیاه شدن پریود همینه

نه انا جان روز بیست و پنجم ،هزار و چهارصد بود.اصولا باید دو هزار اینا بود

عزیزم خوب بتای اولت معلوم نیست مال چند جنین بوده.......

ممکنه اول مال دو جنین بوده بعد شده یه جنین اصلا نمیشه قانون مشخصی برا ماها ذکر کرد.......

خوب با بتای ۱۴۰۰ معلومه ساک قابل رویت نیست درست و حسابی........

نگران نباش.......

ببین وقتی یکی بتاش روز ۱۴ پنجاه هست خوب روز ۲۵ میشه حدودای ۶۰۰ و خورده ای خوب چه طور توقع داری ساک رو ببینه......

این پنجاه رو گفتم چون با همچین بتایی مامان داشتیم......

پس خیلی دنبال این جزئیات نباش ایشالله یه کم دیگه صبر کنی صدای قلب رو بشنوی دیگه استرسا کمتر میشن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ترشحم دوباره قهوه ای تر شد , کاش خدا دستم بگیره دعام کنید

کتایون جان وقتی هپارین میزنی چند ساعت بعدش لک هات بیشتر میشه؟

منا جان اسپوکلوم رو که رو دهانه واژن میذارن چه ربطی به سرویکس داره؟ پرستاره چرت نگفته؟ اگه مشکلی بو ...

نمیدونم عزیزم فقط میدونم خییییلی اذیتم کرد اسپوکلوم هم نبود شاید منظورم همون وسیله ایی که دهانه رحم را باز میکنن باهاش برای انتقال دیگه اخراش داشتم از هوش میرفتم فشارم افتاده بود هم درد هم ترس از اینکه نکنه کارم نشه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
من همش توهم اینو دارم که نکنه بتام بالا نره این شوهر هم نمیذاره زودتر از چهارشنبه برم آز بدم

میره دیگه
دیگه مامانی تموم شد
خرما روزی 3 تا بخور عزیزم
مویز هم خوبه
برای تشکیل شدن قلب نینی جون

انا جون دو ماه قبل از شروع سیکل یا دو ماه قبل از پانکچر و انتقال؟

عزیزم دو ماه قبل انتقال چون رز فریز داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سعی کنین رحمتون رو گرم نگه دارین بعد از پانکچر مخصوصا اونایی که طبع سرد دارن ،وقتی هایپر میشن ، چون ...

من ذخیره تخمدانم بالاست حتماهایپرمیشم خودم رحمم همینجوریش سرده وای بحالی ک بخوام دوغ وسردیجات بخورم اون موقع چیکارکنم؟میگم هرکی ک هایپرشد انتقالش چندماه عقب میفته حتما؟ من دوست ندارم طولانی بشه دلم میخوادبعدازپانکچرزودانتقال بدن

نمیدونم عزیزم فقط میدونم خییییلی اذیتم کرد اسپوکلوم هم نبود شاید منظورم همون وسیله ایی که دهانه رحم ...

یعنی وقتی دکتر اومد میخواست جنین ها رو انتقال بده درد داشتی؟ یا از همون اول که پرستار خواست دهانه واژن رو با وسیله باز کنه؟

اگه همون اول مشکل داشتی که خب هیچ پرستاره کارش رو بلد نبوده

اما اگه موقع انتقال دادن جنین ها مشکل داشتی میتونی درخواست کنی این سری برات با بی هوشی انتقال بدن

میگم قرص پردینزول را  به همه میدن؟ به من ندادن

نه عزیزم به همه نمیدن.......

برا نقص ایمنی میدن.......

برا سرکوب ایمنی....