2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
لاله جان دکترا صبر میکنن که ببینن جنین سالمه یا نه بعد بارداری آدمو جدی میگیرن. من پارسال بتام 1660 ...

یعنی قبل از بارداری نداده بودن این تست رو ؟
اگه ندادن خیلی کار اشتباهی کردن!!
به قول خودت این ازمایش قبل از شروع بارداری باید حتما چک بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
باشه عزیزم. چه خوب گفتی. من پرسیدم این دوتا رو اینجا با 680تومن انجام میدن. ماکه اینهمه هزینه کردیم. ...

عزیزم حالا ببین جواب پروتئین سی و اس چی میشه اگه مشکل داشتن که تقریبا درمانش مشابهه ولی اگه مثل مال من اونا مشکل نداشتن حتما پیگیر باش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا دکتر همونو بهم گفت. حتی گفت خیلیا اواسط بارداری با tsh 50 تازه متوجه مشکل میشن!! اما من فعلا ...

دیگه 50 رو خالی بسته بابا!!
ازهای ایمنی انعقادی که انا جون گفت هم حتما انجام بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره شيافها رو ميزارم روزي دوتا حالا قرار شد يك بهمن برم سونو واژينال اگر كوتاهتر شده بود سركلاژ دكتر ...

یک بهمن روز پانکچر من بود ایشالله میری و با خبرای خوب میایی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حتما حکمتی تو تاخیر هست ناراحت نباش........ قراره تو بهترین زمان مامان بشی....... عزیزم ال د ...

ممنونم آنا جان انشالله رفع بشه دلم تنگ شده برای نینی هام 

خداجونم شکرت       
خانما یه سوال من از چند ماه پیش اسید فولیک ۵ میخوردم ولی بعد انتقال ۱ بهم داده میدونید چرااا ؟ و این ...

عاطی جان فقط خانومایی که مشکل خاص مغزی دارن و داروهای خاص میخورن تو بارداری هم فولیک 5 دارن
برای بقیه همون 1 کافیه

اونایی هم که مشکل انعقادی داشتن و مجبور بودن 5 بخورن، بعد از بارداری فولیک 1 میخورن

خانمها کسانی که ستروتاید زدین تو بازو زدین یا اطراف ناف  من هرچی زنگ میزنم بخش آی وی اف درست ج ...

عزیزم معمولا رو بازو هست........

مگه اینکه کسی شرایطش خاص باشه.......

اگه پیدا نکردی و نتونستی تماس بگیری به بازوت بزن زیر جلدی......

یعنی قبل از بارداری نداده بودن این تست رو ؟ اگه ندادن خیلی کار اشتباهی کردن!! به قول خودت این ازمایش ...

اگه متظورت تیروییده که همون ماهی که اقدام کردم و باردارهم شدم تست کرده بودم. 2.77 بود. به دکتر هم نشون دادم. بمن نگفت باید زیر 2.5 بیاد. گفت برو اقدام کن!!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

ثمین جون شوهرم جریان شما رو میدونست
وقتی بهش گفتم ثمین مثبت شد خیلی خوشحال شد
وقتی گفتم ثمین گفته بعد از مثبت شدن خودم و شوهرم اون قدر گریه کردیم که حال حرف زدن برامون نمونده بود در عین ناراحتی و خوشحالی توامان ، گفت از طرف من به ثمین خانم بگو به همسرش خیلی خیلی زیاد تبریک بگه

اگه متظورت تیروییده که همون ماهی که اقدام کردم و باردارهم شدم تست کرده بودم. 2.77 بود. به دکتر هم نش ...

باید زیر 2 باشه ترجیحا
بالای دو باشه یه دوز کم از لوو تیروکسین میدن
مال شما هم بالاتر از رنج مناسب بارداری بود برای همین سریع رفت بالا

عزیزم تیروئید سه ماه اول خیلی مهمه چون کم کاری باعث نقص جنین میشه....... برا همین من به محض اینکه آ ...

من برای بارداری پسرم که ویار شدید داشتم، تو بیمارستان بستری بودم اونجا تیروییدمو چک کردن tsh ام 0.9 بود!! اونجا گفتن خوبه. قبل از اون بارداریم 1.3 بود!

خانما یه سوال من از چند ماه پیش اسید فولیک ۵ میخوردم ولی بعد انتقال ۱ بهم داده میدونید چرااا ؟ و این ...

عزیزم من والا کودکان غیر کودکانشو نمیدونم اگه اشتیاه نکنم آ اس آ ۸۰ بود مال من که یه مدت داشتم اما بهم نساخت کلا حذف کردن......

چون من با ال دی لک داشتم دیگه گفت پس آسپرین اصلا نخور.......

باید زیر 2 باشه ترجیحا بالای دو باشه یه دوز کم از لوو تیروکسین میدن مال شما هم بالاتر از رنج مناسب ...

تازه بعد از سقط هم بهم دارو ندادن!! گفتن خودش میاد پایین. که تا سه ماه صبر کردم تا2.4 پایین اومد. بعد میخواستم برم اقدام رفتم دکتر زنان دارو نداد. رفتم یه دکتر داخلی خوب بهم نصف قرص تجویز کرد.

عاطی جان فقط خانومایی که مشکل خاص مغزی دارن و داروهای خاص میخورن تو بارداری هم فولیک 5 دارن برای بق ...

لاله جون والا درست و غلطشو نمیدونم ولی من تا ماه ۷-۸ بارداریم همون فولیک ۵ رو داشتم بعدش که هموگلوبین و هماتوکریتم اومد پایینتر و دیگه لب مرزش نبود قطع کرد و به جاش آهن تجویز کرد.......