2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
مرسی عزیزم, یه دونه جنین سه روزه دارم. پس احتمالا چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه رو پروژسترون میده, شنبه ...

عزیزم.ایشالله جواب میگیری و برات یه جشن حسابی میگیریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستانی که تجربه ی پانکچر داشتید، روز پانکچر قبل از عمل سونو شدید؟ کلا آخرین باری که قبل ...

ازی جون من روز 13 اخرین سونوم بود و روز 15 هم صبحش پانکچر شدم
ان شاء ا... همه چیز عالیه
حق داری نگران باشی
اما امیدوارم فردا روز خوبی برات باشه
بعد از پانکچر وقتی به هوش اومدم خودشون بدون اینکه من بپرسم بهم گفتن که 21 دونه فولیکول داشتم و 18 تا تخمک گرفتن
اما اگه به شما نگفتن حتما خودت بپرس
تا خیالت اروم بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
برای منم خوب نبود چون کل دوره مصرف ال دی لکه بینی داشتم بعدش هم تخمکها اصلا خوب رشد نکرد, فکر کنم بر ...

عزیزم همه سوپرفکنو با ال دی ندارن.......

کسایی که پروتکل سیکل بلند براشون تعریف میشه دارن......

مثلا من ال دی داشتم ولی سیکل کوتاه از نوع آمتا و بدون سوپرفکت یا همون سینافکت.......

عزیزم ال دی کاربردای مختلف داره که مطمئنا همه رو نمیدونیم........

تو سیکل پانکچر برا یه دست شدن فولیکولا........

برا منظم شدن پری.......

برا از بین بردن و جلوگیری از کیست.....

برا خاموش شدن سیستم باروری و کلی دلایل دیگه.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تو سونو زده فقط ساک حاملگی مشاهده شد تو ۴ هفتگی نوشته فاقد جنین و کیسه زرده یعنی نباید الان کیسه ...

کیسه زرده هفته پنجم تازه تشکیل میشه...زود رفتی سونو عزیزم...نگران نباش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آها پس یعنی بخورم بهتره

عزیزم منم لک بینی با ال دی دارم اما استفاده کردم البته چون سابقه داشتم بران استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تحویز کرد که هر وقت به لک بینی افتادم به همراق بقیه ال دی ها اچنارو هم بهورم......

دوستان من باید روز 21 سیکلم آمپول دیفرلین تزریق کنم. آیا پریودم عقب می افته؟

بستگی داره بعضیا تاخیر دارن اما خیلیام تاخیر ندارن.......

عزیزم هپارین چجوری بزنیم ک کبود نشه...من هر جوری میزدم کبود میشد😯ولی درد نداشت

اول با انگشت شصت و اون وسطی :)  که نمیدونم اسمش چیه شکم رو میگیرم فاصله اش هم همه میدونین حتما
بعد اروم سوزن رو فرو میکنیم ، بعد اروم شکم رو ول میکنیم ، مواد رو تزریق میکنیم اروم
بعد سرنگ رو میکشیم بیرون
اصلا بعد از کشیدن سوزن ماساژ نمیدیم یا اینکه فشار بدیم تا خون نیاد، این کارا باعث کبود شدن میشه
من فقط برای اینکه لباسم خونی نشه، روش رو از این چسب گردا هست ضد حساسیت هم هست، اونو میزدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جدی ؟ یعنی دیرتر تشکیل میشه یا همون موقع لانه گزینی 

الان برات سرچ کردم نوشته اولین بخشی که در ساک تشکیل میشه کیسه زرده ست که اونم هفته پنج تشکیل میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چطوری این صفحه رو بزنم جزو علاقه مندیها یادم رفته

عزیزم قلب بالای صفحه رو بزن......

اول با انگشت شصت و اون وسطی :)  که نمیدونم اسمش چیه شکم رو میگیرم فاصله اش هم همه میدونین حتما ...

لاله جون من حین تزریق هم شکم رو ول نمیکنم.بعد تزریق ولش میکنم

رز من با اینا میزدم کبود میشد...الانم بعد از تقریبا دوماه هنوز جاش دور نافم هست

بچه ها یه سرنگایی هست مال تزریق انسولین که سرش نارنجیه
اسمش متاسفانه یادم رفته
اما یادمه انا جون هم میگفت اونا از همه بهترن