2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ثمین جان حق داری عزیزم استرست طبیعیه راستش نمیدونم بگم امپول رو بزنی یا نه اما به نظرم نوسان یهوی ...

اصلا از خیر آمپول زدن گذشتم امروز کلا استراحت بودم لک ندیدم خداروشکر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رز جون نمیشه جدا گانه باشه؟ مثلا هر کس دوست داشت هر دو بخونه هر کسی دو نداشت یکی رو بخونه؟ اگه میشه ...

لاله جون میخوای شما برای همین لیست یاسین بخونی و ما هم تو تاریخی که مربوط به شماست برات یاسین میخونیم؟اگر موافقی بگو تا اسمت رو بذارم...

چون دو تا لیست میترسم قاطی پاطی کنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیسترو هم مثل لاپراسکوپیه؟ یا واژیناله؟ چند روز قبل انتقال خراش میدن؟

برا من که مثل لاپرا با بیهوشی انجام داد هم کوتر شدم همراه لاپرا هم کورتاژ تویه پرونده پزشکیم اینجوری بود خودم که بیهوش بودم خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مشکلم تنبلی تخمدانه ششساله منتظرم یه بارداری خارج رحم داشتم که الان لوله راستمم بستست دوبارم آی یو آی شدم یبار همون اوایل که ازدواج کردم یبارم امسال تابستون ولی منفی شد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
امرزو به نیت اتریسا جون خوندم و دوتا سوره هم خوندم. رز جان مرسي از کار خیر ت. ميشه هر روز برامون اسم ...

قبول باشه عزیزم....

بله هر روز صبح اسم کسی که نوبتشه رو میذارم 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لاله جون میخوای شما برای همین لیست یاسین بخونی و ما هم تو تاریخی که مربوط به شماست برات یاسین میخونی ...

سلام عزیزم اگه جا داری و میشه بی زحمت اسم منم تو این لیست بنویس ممنونم.

ان شالله همه حاجت روا بشیم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیزم اگه به فاصله دو روز بتات انقدر رشد کرده عالیه....... عزیزم به علایم فکر نکن...... اون جنینام ...

آنا جون عزیزم مامان ارعوان رو یادمه فقط میشه بگی تو چند هفتگی ساک اول رو وازینال دید ؟ دومی رو چند هفتگی ؟ مرسی که اینقد با حوصله جواب همرو میدی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دکترمم رشت دکتر سعیده صدری تعریفشو خیلی شنیدم خدا کنه دستش برام خوب باشه🙏🙏🙏

ان شالله عزیزم با اولین میکرو مامان بشی

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
مشکلم تنبلی تخمدانه ششساله منتظرم یه بارداری خارج رحم داشتم که الان لوله راستمم بستست دوبارم آی یو آ ...

ان شاءالله این بار موفق میشی عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام دوستان

یه سوال داشتم, میخوام بدونم انتقال فریز چندم پریودی انجام میشه؟ این دوره انتقال دارم روز 2 پریودی رفتم سونو, استرادیول و نیزوپرد و آ اس آ و اسید فولیک میخورم, روز 13 پریودی گفته برم سونو که چهارشنبه میشه, برای جمعه یه مهمونی دعوتیم نمیدونم باید چیکار کنم, هیچکس از فامیل حتی مامانم هم نمیدونه انتقال دارم,  منم نمیدونم انتقال کی میشه, نمیدونم با این مهمونی چیکارکنم انتقال چندم پریودی میشه؟ 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو