2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
فدات آنا جون از لطفت. بوووسس ای کاش نیشگونم گرفته بود، از دیشب هر ده دقیقه یه بار منو نگاه میکنه می ...

خوب کاری میکنه.........

تا تو باشی از این فکرا نکنی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم دیشب موفق شدم با دکترم صحبت کردم راجع به وضعیت ترشح قهوه ای که گاهی دارم اول گفت م ...

ثمین جان حق داری عزیزم
استرست طبیعیه
راستش نمیدونم بگم امپول رو بزنی یا نه
اما به نظرم نوسان یهویی پروژسترون هم میتونه مضر باشه ، اخه قرار نیست هر روز بزنی امپول رو که ، یهو دوز میره بالا بعد کم میشه
البته نظر من اینه بقیه بچه ها هم ببین نظرشون چیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون آنا جون  یه سوال داشتم داروهای آی وی اف باعث چاقی میشن؟

عزیزم معمولا تا حدی بله میشه.......

همونطور که خیلیا با ال دی چاق میشن.........

هر چی باشه داروی هورمونین دیگه.......

اما اینطوری نیست حتما این اتفاق می افته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم معمولا تا حدی بله میشه....... همونطور که خیلیا با ال دی چاق میشن......... هر چی باشه داروی ه ...

آنا جون این خراش که دوستان میگن چیه من اولین بار هست که میخوام آی وی اف کنم اگه کاری لازم هست انجام بدم لطفا راهنماییم کن

خدایا شکرت😙
سلام ثمین جون اره عزیزم دیروز نوبت داشتم پیش دکتر ظهیری ان شاء ا... اول خودت این سری مامانی من چ ...

لاله جون پرسیدی عزیزم، گفتی از دکترت سوال میپرسی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
من از روز سومم روزی 4 تا مریونال زدم. از روز هفتمم روزی یدونه ستروتاید

من ذخیرم 0.4 هست گونال و منوگان و سپروتاید من خیلی نگرانم با مصرف این داروها دیگه تخمکی برام نمونه😦

خدایا شکرت😙

امرزو به نیت اتریسا جون خوندم و دوتا سوره هم خوندم. رز جان مرسي از کار خیر ت. ميشه هر روز برامون اسم اون شخص مورد نظر رو بفرستی. ممنون میشم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
آنا جون آمپول اچ سی جی کلا باعث تاخیر تو پریودی میشه؟یا ربطی به پریودی نداره ؟

فکر نکنم عزیزم......

سلام ماهی کوچولوی عزیز خیلی از خوندن پیامت ناراحت شدم حق داری ناراحت و دل شکسته باشی مخصوصا از دست ...

لاله جون اتفاقا منم مثل تو فکر میکنم........

منم میخواستم این حرفو بهش بزنم اتفاقا یه نقطه مثبت دیگه هم هست.......

اینکه وقتی از سه تا هر سه گرفته یعنی دفعه بعدم شانس + شدن خیلی خیلی بالاست.......

به قول تو این دفعه خارج رحمیم نداره.......

من جاش باشه دفعه بعد دو تا بیشتر انتقال نمیدم چون به احتمال ۹۹ درصد هر دوش میگیره.......

آنا جون فکر میکردم بعضی مراکز باشن که قبل عمل سونو کنن. من البته درد در اون حد نداشتم. و چون ذخیره ...

عزیزم انقدر به خودت استرس نده........

میدونم چه حالی داری اما بعضا فقط تنها کاری که ازمون بر میاد توکله........

مممنون انا جون الان متوجه شدم شما چون سرم داشتی گفته نیاز نبوده چون همون سرم کافیه قطعا

احتمالا همین بوده علتش......