2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ممنون..تو تاریخی که میذارین باید دعای توسل بخونم و یک سوره کوچیک...درسته؟

عزیزم نه تو اگه میتونی هر روز بخون به نام افراد لیست......

مثلا امروز همه برا آتریسا جون میخونن......

البته اینطوری نیست حتما باید امروز بخونی اما اگه تونستی بخونی به نیت آتریسا جون میخونی........

هر روزی هم که به نام تو زده شده همه دوستان برا حاجت روایی تو اون روز میخونن.......

متوجه شدی عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

فدات بشم ثمین جان
خدا به همسرت هم اجر بده بابت اینکه همیشه پشتت بوده
عشقتون همیشه مستدام باشه الهی و ثمره ی عشقتون ان شاء ا... به زودی خودش رو با یه بتای عالی نشون بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اجازه میدید من از یک تجربه خوب واستون بگم

عزیزم بگوووووووو.......

با جان و دل گوش میکنیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باران بهاری جون من هم یکی از لوله هام ملتهب شده بود که دکتر آصف جاه بعد ازعمل گفت هیچ عفونتی نداشته ...

عزیزم فکر کنم میشه اما اینکه بعد وصل جواب بده یا نه نمیشه نظری داد.........

سلااام وصد سلام به تک تک عزیزانم واقعاااا داستان زندگیه هر کدوم از ما عجب پر فراز و نشیبه.... ...

اتریسا جان توکل به خدا عزیزم
ان شاء ا... هیچی نیست و همسرت سلامته کاملا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ماهي كوچولو خيلي سخته ميدونم، زماني كه عكس رنگي گرفتم گفتن لوله هات بايد برداريم، تو خيابون فقط زار ...

فدات بشم عزیزم
این جوری نگو لطفا
یعنی چی هیچی ندارم
بزرگترین سرمایه ی یک زن داشتن احساس و عاطفه اس
عشق به زندگی و حرارت خونه از وجود زن نشئت میگیره
دو تا لوله و تخمک و ..... چیزی نیستن در برابر داشته های بزرگ دیگه ای که حتما داری
مثل قلب مهربون و دل بزرگ و صبر

بچه ها کسی میدونه مرحله کامپکت جنین چه مرحله ای هست؟جنین شناسی بهم گفتن جنینات بین مرحله بلاست و کامپکت هستن...هرچی سرچ کردم پیدا نکردم...اونجا هم حواسم نشد بپرسم...قبل بلاست که میشه مورولا.پس کامپکت بعد بلاست هست یعنی؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام من باید میکرو کنم خودم مریض دکتر لباف بود همسرم واریکوسل داشت عمل کرد از صفر مقدار اسپرمش رسیده ...

من دکتر شما رو نمیشناسم
اما توصیه میکنم به جای مرکز با یه دکتر کار کنین این جوری بهتره

دوستان راضی هستید برای همین لیست در کنار دعای توسل سوره یاسین رو هم بذاریم؟یعنی هر دو رو باهم برای ی ...

رز جون نمیشه جدا گانه باشه؟
مثلا هر کس دوست داشت هر دو بخونه هر کسی دو نداشت یکی رو بخونه؟

اگه میشه من فقط یس رو میخونم

دعای توسل دوس ندارم :(

عزیزم انشالله ابن دکتر وسیله خیر باشه واستون و مامان شی باهاش. عزيزم کدوم دکتر رفتی؟ 

ممنون عزیزم
من شمال هستم
رشت دکتر ظهیری رفتم

آنا جون فکر میکردم بعضی مراکز باشن که قبل عمل سونو کنن. من البته درد در اون حد نداشتم. و چون ذخیره ...

عزیزم منم ذخیره تخمدانم کمه چه داروهایی به شما دادن

خدایا شکرت😙
لاله عزیز امیدوارم با این دکتر جواب بگیری ، ماشالله خودت یه پا دکتری و  همه موارد تحت نظرته این ...

ممنون افسون جون
شما که لطف داری به من ، اما اینکه ادم خودش همه چیز رو تحت نظر داشته باشه رو درست میگی واقعا
با کوتاهی های دکترای الان واقعا لازمه همه چیز رو زیر نظر بگیریم

من رشت میرم گلم دکتر ظهیری

ماهي كوچولو خيلي سخته ميدونم، زماني كه عكس رنگي گرفتم گفتن لوله هات بايد برداريم، تو خيابون فقط زار ...

کتایون مامان الان این پستت رو دیدم، اگه دیروز پست شمارو هم دیده بودم که دیگه از گریه مرده بودم. الانم که خوندم اشکام سرازیر شده و دلم گرفت. الهی بمیرم برات، خیلی شرایطت سخت بود. ولی خدارو شکر که اینقدر قوی هستی. امیدوارم از این به بعد روزای راحتت رو بگذرونی.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خدای بخشاینده مهربان

أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ
آیا سینه ات را برایت نگشودیم؟

وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ
و، بار گرانت را از پشتت بر نداشتیم؟

الَّذِي أَنقَضَ ظَهْرَكَ
باری که بر پشت تو سنگینی می کرد؟

وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ
آیا تو را بلند آوازه نساختیم؟

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا
پس، از پی دشواری آسانی است

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا
هر آینه از پی دشواری آسانی است

فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ
چون از کار فارغ شوی، به عبادت کوش

وَإِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ
و به پروردگارت مشتاق شو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی؟دکتر ظهیری رفتین؟انشالله اینبار حتما نتیجه میگیری خواهری شک نکن

سلام ثمین جون
اره عزیزم دیروز نوبت داشتم پیش دکتر ظهیری

ان شاء ا... اول خودت این سری مامانی
من چند روز دیگه بتای مثبت میخواما حالیم نیست :)))))