2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم شکم و تخمدان که دردش اوایل طبیعیه ولی سوزش ادرارت ادامه داشت حتما به دکتر بگو شاید عفونت داری ...

آتی جون شما کدوم مرکز میرفتی؟دکتر خودت انتقال داد یا جنین شناس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم،یعنی اگه این آمپولاجواب ندن میشه همون موقع داروهای قویتر تجویزکنن؟دیرنیست؟چون این آمپولا ...

بله عزیزم دز دارو رو میبره بالا شاید هم داروی دیگه ای در کنارش بهت بده... ذخیره ت بالاست پس به داروی ضعیف هم احتمالا خوب جواب بده بدنت....حالا سونوی دوم مشخص میشه برات

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چرا رز جون اگه از همون سونوی اول که دیدیم تعداد فولی ها بالاست سفیده خوردن رو شروع کنیم (البته دوغ و ...

ولی من از دکترم پرسیدم گفت ربطی نداره، چون هنوز ابی تو بدنت ازاد نشده که تو کاری بکنی...بعد پانکچر که مایع فولیکولی تو بدنت جمع میشه باید پروتئین بخوری..شاید هم به من اشتباه گفتن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز منم به ماده بی هوشی حساسیت نشون دادم البته قبلش گفته بودم حساسیت دارم و تو سرمی که توش ماده بیهو ...

من اولین بار بود بیهوشی میگرفتم برای همین نمیدونستم ممکنه حساسیت داشته باشم...

قبل بی هوشی مشکلی نداشتم ولی بعدش درد شدید شونه و پشت داشتم...طوریکه حس میکردم شکسته و نمیتونستم دراز بکشم...با درد شدید شکمم فقط نشستم تا صبح....دراز که میکشیدم نفسم قطع میشد ...خیلی شب بدی بود برامون...

ولی الان شکر خدا خوبم...منتها من ریه م کلا ضعیفه و به قول دکترم کوچیکه و سریع نفس کم میارم

بچه ها شما كسي رو ميشناسين تو بيمارستان امام خميني تهزان ميكرو با اي وي اف كنه و مثبت شده باشه خيلي گيج شدم طور خدا كمكم كنيد نميدونم انتخابم درست بوده يا نه چون فردا تخمك كشي دارم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام خواهرای گلم من امروز روز 6 انتقالمه از دیروز ی توهم تهوع اومده سراغم خودمم خندم گرفته میدونم توهمه به این زودی که محاله تهوع درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهرای گلم من امروز روز 6 انتقالمه از دیروز ی توهم تهوع اومده سراغم خودمم خندم گرفته میدونم تو ...

انشااا که مثبتی عزیزم، دکترتون کی بوده شما؟من از دیشب خیلی ببخشید وقتی ادرار میکنم چیزای سفید میبینم،یعنی چی میتونن باشن ؟

بچه ها شما كسي رو ميشناسين تو بيمارستان امام خميني تهزان ميكرو با اي وي اف كنه و مثبت شده باشه خيلي ...

دوست عزیز نگرانی نداره که به امید خدا و باسلامتی فردا کلی تخمک عالی داری که برات جنین میشن و مامان دوقلوها میشی به امید خدا 

آنقدر تجربه ها توی این زمینه مختلف ومتفاوته وهنوزم از نظر پزشکی دنیای ناشناخته ای هست 

بعضا بارعایت همه نکات و موارد و بهترین پزشکها بازم علل ناشناخته ای در عدم موفقیت دخیل هستن 

توی گروها کانالها تاپیکها وهمچنین این تاپیک بوده افرادی که با وجود بهترین دکتر و بیمارستان و کلینیک وبارعایت همه جوانب از لحاظ دارو آزمایشها رژیم غذایی بازم منفی بوده وزیاد داشتیم افرادی که اولین بار در یک شهرستان که دکترشون هم معروف نبوده مثبت شدن ونی نی دار😊

بنظرم الان که باسلامتی داری میری پانکچر حتما مثبت فکر کن به دکترت اعتماد کن و من البعدبه قضایای بعد این فکر کن که بهترینها برات رقم بخوره 

مراقبتها ورژیم غذایی بعد پانکچر ونیز بعد انتقال 

امیدوارم روزهای آرام وبی استرسی رو داشته باشی 

چون بیشترین و بهترین کمک آرامش درونی خودته 

سلام خواهرای گلم من امروز روز 6 انتقالمه از دیروز ی توهم تهوع اومده سراغم خودمم خندم گرفته میدونم تو ...

عزیز دلم خوشحال شدم از انتقالت ،دعا میکنم مثبت بشی چون ما از مثبت شدن تو بعد اینهمه مدت خیلی خوشحال میشیم 

ثمین جان چند تا انتقال دادی؟فریز بود؟

عزیز دلم خوشحال شدم از انتقالت ،دعا میکنم مثبت بشی چون ما از مثبت شدن تو بعد اینهمه مدت خیلی خوشحال ...

فدات عزیزم ممنون 2تا جنین فریز داشتم که انتقال دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشااا که مثبتی عزیزم، دکترتون کی بوده شما؟من از دیشب خیلی ببخشید وقتی ادرار میکنم چیزای سفید میبینم ...

من رشت انتقال دادم دکترم هم زیبا ظهیری بود والا نمیدونم

فدات عزیزم ممنون 2تا جنین فریز داشتم که انتقال دادم

باسلامتی گلم انشااله با یه بتای عالی بهمون خبر خوش بدی عزیزم 

کسی پیشت هست؟ استراحت مطلقی یا نه؟آزمایشهای ایمنی رو دادی؟

بچه ها من حالم خیلی گرفته ست...نمیدونم چرا پر شدم از حس منفی....دیشب فکر میکردم اگه نشد چی!!!!حالم گرفته شد....بغضم گرفت....صبح هم از ابن سینا تماس گرفتن که شناسنامه بیارید همراهتون....قلبم ایستاد فکرکردم زبونم لال برا جنینام مشکلی پیش اومده..ازاسترس داشتم سکته میکردم...

دلم گریه میخواد...تا الان خیلی خوب بود همش میگفتم حتما میشه الان میگم اگه نشد چی؟ داغون میشم!!!!

دوست عزیز نگرانی نداره که به امید خدا و باسلامتی فردا کلی تخمک عالی داری که برات جنین میشن و مامان د ...

فدات بشم گلم واقعا ممنون كلي استرس داشتم ولي ديگه سپردم به خدا  ايشالا كه همهي منتظرا نتيجه مثبت بگيرن ممنون عزيزم😘😘😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤