2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
جواب ازمایشم را گرفتم صد و بیست شده بتام.خیلی پکرم.نکنه دو برابر نشه بعد چهل و هشت ساعت.خواهشا بیایی ...

عزیزم تبریک میگم...انشاالله همه چیز عالی پیش میره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من بعد از یه غیبت طولانی اومدم چون فضای نی نی سایت عوض شده بود واقعا فضا برام گنگ بود بچه ها ...

به به رز جونی...خوبی عزیزم؟انشالله اینبار مامانی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
قربونت عزیزم....زیاده روی هم نکن...لوبیا سبز و اب فراوان هم خوبه

والا آب که تا دلت بخواد می خورم .ببین تو شرکتی که من کار میکنم همه آقان منم یه بطری آب کنارمه هی میخورم هی میرم دستشویی .فکر کنم تو دلشون به من میگن خانم شا...شو  

لوبیا سبز دوست ندارم باز به گوجه.برم فردا ببینم رحم خانم در چه حاله

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
والا آب که تا دلت بخواد می خورم .ببین تو شرکتی که من کار میکنم همه آقان منم یه بطری آب کنارمه هی میخ ...

خوشبخت جون اخه گوجه هم سردی ه 

من می ترسم بخورم رحم خانمم سردش بشه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

من دیروز تا حالا زیر دلم درد میکنه و انگار فشار داخلش ه طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خوشبخت جون اخه گوجه هم سردی ه  من می ترسم بخورم رحم خانمم سردش بشه

یا قرآن یعنی نخورم؟

سردش بشه چی میشه گفتم تا فردا بخورم که میخوام برم سونو شاید ضخامت اندومترم زیاد شد

یا قرآن یعنی نخورم؟ سردش بشه چی میشه گفتم تا فردا بخورم که میخوام برم سونو شاید ضخامت اندومترم زیاد ...

خب جنین باید لانه گزینی کنه نزدیک انتقالی دیگه ؟>؟

می گن رحم گرم باشه 

سعی کن گرمی هم بخوری 

عسل و سیاه دونه بخور

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...