2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
بچه ها اکوئین را بعد انتقال هم ادامه میدن ؟ من سونو فردا سیزدهممه ضخامتم هم ۱۱پری  ۸ بود به نطر ...

منکه ده روزه انتقال دادم هنوز دارم میخورم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان. من هم دوره بعد انتقال دارم. دوره این ماهم تازه تموم شده

دو بار میکرو کردم ولی منفی شد

دوستانی که جواب گرفتید راهنمایی کنید که این یک ماه را چیکار کنم تا جواب بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون لیلا جون با اجازت تو کانال گذاشتم برا دسترسی راحتتر دوستان به تجربیاتت.....

خواهش میکنم عزیزم
البته قبلا تو ص های اول تاپیک که همه اطلاعات رو گذاشته بودی ، در مورد هایپری هم توضیح کامل تر داده بودم
اون خیلی مفید تره و توضیحاتش خیلی دقیق تره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه اصلا قطع نکرده،روزی یه دونه میخورم،بهش هم گفتم میگه نه،نگرانم،سرم ای وی ای جی هم زدم

عزیزم نگران نباش
من خودم به داروهای سیکل میکرو حساسیت داشتم
دکتر ایمونولوژیم پرد نیزولون داد
گفت مشکلی نداره و ادامه بده خوردنش رو
تازه مال من دوزش هم بالا بود
یک چهارم پرد نیزولون 50 میلی میخوردم
مال شما یه دونه 5 میلی هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جواب ازمایشم را گرفتم صد و بیست شده بتام.خیلی پکرم.نکنه دو برابر نشه بعد چهل و هشت ساعت.خواهشا بیایی ...

افسون جان مبارکه
خوبه عدد بتات عزیزم
خیلی ها با کمتر از این باردار بودن و نرمال پیش رفت
توکل به خدا عزیزم

سلام متاسفانه آز منفی شد ۳ بود بتا لک نیست دیگه اما امپول ها و شیاف و داروها رو قطع میکنم تا پری بیا ...

متاسفم عزیزم
خیلی سخته میدونم
امیدوارم خدا کمک کنه تا زودتر این روزای سخت براتون تموم بشن

سلام من بعد از یه غیبت طولانی اومدم چون فضای نی نی سایت عوض شده بود واقعا فضا برام گنگ بود بچه ها ...

رز عزیز امیدوارم این سری جنین هاتون عالی باشن و چند تا از همون جوجه های یخی ، بشن عزیز دل مامان و بابا

ببخشيد من دير به دير امدم اين چند وقت خيلي حالت تهوع و سر گيجه داشتم اصلا حالم خوب نبود امروز رفتم س ...

تبریک میگم دوست عزیز که قلب یکی از جنین ها رو دیدی
امید هست اون یکی هم تشکیل بشه
الان تقریبا 7 هفته رو تموم کردی
تا پایان 8 هفته و حتی گاهی تا 10 هفته هم قلب دیده میشه

من یه کم ترشح قهوه ای دارم با دستمال پاک کردم دیدم . حالم خرابه یعنی بی بی الکی هاله بود این ترشح چی ...

نگران نباش عزیزم
خیلی ها لک رو داشتن و مشکلی هم نبود

عزیزم ایشالله به زودی خدا برات جبران میکنه........ یه کم به خودت برس و بعد بررسیهای تکمیلی دوباره ش ...

ممنونم آنا جان راستش من هیچ مشکلی نداشتم همسرم اسپرمهاش مشکل داره و درمان بشو هم نیست همه کار کردیم