2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم به هر حال نداشتی و اینکترت جز از استرس و تغییر هورمونات تاثیری نداره....... خودتو بزن به بیخی ...

یعنی سرم اینقدر واجبه؟دکترم گفته بعد 1هفته از انتقال گذشت دوباره شروع کن به خوردن پردنیزولون روزی 2تا.عجب گیری کردم از دست این دکترا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جواب ازمایشم را گرفتم صد و بیست شده بتام.خیلی پکرم.نکنه دو برابر نشه بعد چهل و هشت ساعت.خواهشا بیایی ...

خوب خداروشکر پس مثبته .مامان شدنت مبارک این چه حرفیه حتما دوبرابر میشه هورااااااا مامانه جدید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبعم گرمه و إز اول انتقال سردي خوردم ، الانم پاهام سرده ولي دستام گرمه

پس دیگه زیاده روی نکن تو خوردن سردی میبینی دبعت داره میره رو به سردی......

سعی کن اعتدالو حفظ بکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام متاسفانه آز منفی شد ۳ بود بتا لک نیست دیگه اما امپول ها و شیاف و داروها رو قطع میکنم تا پری بیا ...

حیف خیلی ناراحت شدم برات یاد خودم افتادم ی لحظه.ولی خواهری صبور باش و امیدوار.بازم تلاش کن حتما خدا بزودی دامنتو سبز میکنه

دخترم   آنا؟؟؟

جانم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جواب ازمایشم را گرفتم صد و بیست شده بتام.خیلی پکرم.نکنه دو برابر نشه بعد چهل و هشت ساعت.خواهشا بیایی ...

عزیزم فقط فکرای خوب بکن مبارکت باشه........

ایشالله دو برابرم میشه هزار برابرم میشه.........

سلام متاسفانه آز منفی شد ۳ بود بتا لک نیست دیگه اما امپول ها و شیاف و داروها رو قطع میکنم تا پری بیا ...

عزیزم ایشالله به زودی خدا برات جبران میکنه........

یه کم به خودت برس و بعد بررسیهای تکمیلی دوباره شروع میکنی.......

یعنی سرم اینقدر واجبه؟دکترم گفته بعد 1هفته از انتقال گذشت دوباره شروع کن به خوردن پردنیزولون روزی 2ت ...

عزیزم خواهش میکنم فعلا به سرم فکر نکن بعد + شدن در موردش صحبت میکنیم.......

شک نکن + هستی.......

عزیزم خواهش میکنم فعلا به سرم فکر نکن بعد + شدن در موردش صحبت میکنیم....... شک نکن + هستی.......

چشم آنا جون .مرسی برا امید دادنت

فدات بشم دوست عزیز.خدا از دهنتون بشنوه

افسون جان تبریک می گم عزیزم پکر چرا هستی واااااااااااااا

شکر خدا 

می ره بالا حتما خیالت راحت

می شه بگید کجا میکرو کردید

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

عزیزم مبارک نگران نباش بتای اول منم 130 بود بعد 48 ساعت بتای دومم 520 شد

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار

نگران ماهی کوچولوام، دیروز سونو داشت برا بررسی خارج رحمی

منوصه جان متاسفم، حالم خیلی گرفت

افسون جان انشالا تصاعدی میره بالا خیالت راحت میشه

عاطی جان مبارکه. انشالا یه بتای تپل منتظرته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم