2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
آنا جون لیست آزمایشای ایمنی انعقادی رو بردم دکتر  زنان بنویسه، گفت اینارو از کجا آوردی؟ گفتم دک ...

عزیزم اینم شگرد خوبیه........

آفرین به هوشت.........

عزیزم والا یکی اینه که یکی دو روز قبلش گوشت نخور......

از آسپرین و سلکسان و امثالهم دو هفته گذشته باشه......

پرد و امثالهم هم نداشته باشی.......

شربترم فعلا نخور......

شرایط خاص دیگه ای نمیخواد تا جایی که من میدونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جرات دارن چپ بهت نگاه کنن،به اینا باشه که همش ما باید تو دور باطل باشیم والا.اگه شمام نبودی که معلوم ...

فدات بشم عزیزم........

این نظر لطفته که همچین تصویری ازم داری وگرنه من لایق این لطفت نیستم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که مشکل عفونت دارن، یه سرچی درمورد عنبرنسارا بکنین، شنیدم دودش برا عفونت خیلی خوبه حالا چقد ...

والا من کلا با اینجور چیزا موافق نیستم جرات ریسکپذیری میخواد......

آنا جان گفتی کدوم سایت نشون میده ک ما طبعمون چیه؟؟من خودم فکر میکنم سرد باشه چون هم چیزای ترش خیلی د ...

عزیزم طبایع دات آی آر......

قسمت خواص هم بری میتونی خواص چیزی که میخوریو تشخیص بدی.....

سلام دوستان،من تازه با این تاپیک آشنا شدم،،،،من نزدیک سه ساله نازایی بی علت دارم،بعد از چند بار ای ی ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.......

منجات باشم تستهای تکمیلیو میدم.......

خصوصا انعقادیارو.......

چون واقعا خیلی مهمن........

چند روز پیش یکی از دوستانون اینجا گفت  از بستگانش بعد زایمان دوقلوهاش به خاطر آمبولی ریه فوت کرده......

من اگه اطلاعات الانمو داشتم قبل از هر کاری این تستها خصوصا انعقادیارو میدادم......

پست بعدی واست میذارم.....

نسخه ۳ و ۴ رو حتما انجام بده.....

توضیحاتشم بخون من بعضا به سری نکات ته آزها نوشتم......

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

فدات بشم عزیزم........ این نظر لطفته که همچین تصویری ازم داری وگرنه من لایق این لطفت نیستم........

تعارف نکردم بخدا دقیقا همینطوره نظرم و همون شب به این قضیه فکر کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستای گلم توروخدا این آزهای تکمیلی خصوصا انعقادیارو جدید بگیرین.......

وقتی یه نفر به خاطر ال دی جونشو از دست میده دیگه با این همه داروی هورمونی ریسک بالاتره......

پس حتما از وضعیت خونتون و غلظتش مطمئن بشین.......

چون این داروها شدیدا غلظت خون رو بالا میبره اگه غلظت خون داشته باشین شدیدا جونتون به خطر میفته ها!!!!!!!!!!

تعارف نکردم بخدا دقیقا همینطوره نظرم و همون شب به این قضیه فکر کردم

بوسسسسسسسسسس....

ایشالله که لایقش باشم.......

بوسسسسسسسسسس.... ایشالله که لایقش باشم.......

خودتم میدونی همه بچه های تاپیک عاشقتن.اگه یه روز پیدات نشه، همه استرس میگیرن و هی دنبالت میگردن.بوووووس به لپ خودت و پرنسس نازت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم توروخدا این آزهای تکمیلی خصوصا انعقادیارو جدید بگیرین....... وقتی یه نفر به خاطر ال دی ج ...

من تا ۵ ماه پیش ی وقتایی تو دورهمی ها قلیون میکشیدم🙈🙈🕵️‍♂️🕵️‍♂️از وقتی فهمیدم ک غلظت خون دارم قلیون کلا ترکش کردم الانم تو دوران پاکی هستم 😊😊