2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خدا بیامرزه پدرت رو.خدا هیچ خونه ای رو بی بزرگتر نکنه.آدم پنجاه سالشم بشه،حس میکنه پشتش خالیه.چقد کو ...

مرسی عزیزم ...آره خیلی کوچیک بودم ی وقتایی شده ک واقعا دوست داشتم بابام بودش..خدا بیامرزه رفتگان شمارو

دوستانی که مشکل عفونت دارن، یه سرچی درمورد عنبرنسارا بکنین، شنیدم دودش برا عفونت خیلی خوبه حالا چقد ...

لی لا من نمیدونم چرا از چیزای گیاهی میترسم😂😊ی بار عرق رازیانه خوردم تا دوماه لکه بینی داشتم...منم عنبر نسارو زیاد شنیدم ولی میترسم بدتر بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت جون منم سیاه دونه و عسل میخوورم ولی گویا خوب نیست

عزیزم بستگی به طلعت داره اگه طبعت خشکه خوب نیست اگه تره یعنی سرد و مرطوب باشه طبعت خوبم هست........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جرات دارن چپ بهت نگاه کنن،به اینا باشه که همش ما باید تو دور باطل باشیم والا.اگه شمام نبودی که معلوم ...

درست میگی لی لا جونم من خودم ب شخصه خیلی اطلاعاتم در مورد بارداری ناباروری خوب شده اینجا از حرفای دوستان و تجربیاتشون خیلی چیزا یاد گرفتم

عزیزم بستگی به طلعت داره اگه طبعت خشکه خوب نیست اگه تره یعنی سرد و مرطوب باشه طبعت خوبم هست........

آنا جان گفتی کدوم سایت نشون میده ک ما طبعمون چیه؟؟من خودم فکر میکنم سرد باشه چون هم چیزای ترش خیلی دوست دارم هم اینکه دو روز قبل پری لکه بینی دارم...البته شیرینی و شکلات هم دوست دارم😋

کریسمت مبارک لیلا جونی........

چه درخت خوشگلی داری.......

سال دیگه وروجکت ازش بالا میره.......

دیگه به این خوشگلی نمیشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا من نمیدونم چرا از چیزای گیاهی میترسم😂😊ی بار عرق رازیانه خوردم تا دوماه لکه بینی داشتم...منم ...

من خودمم عجیب ترسوام، چیزای جدید رو جرات نمیکنم امتحان کنم 😂😂😂😂😂😂

درمورد عنبر نسارا هم فقط شنیدم نمیدونم چقد درست باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان،من تازه با این تاپیک آشنا شدم،،،،من نزدیک سه ساله نازایی بی علت دارم،بعد از چند بار ای یو ای  دکتر عوض کردم  حالا تشخیص میکرو داده، توی صارم یا آبان،،،،ممنون میشم راهنماییم کنید،،،بهمن ماه وقت داده،،،،قبلش خودم میخوام آزمایش کراس مچ بدم،،،،این دکترت که خیلی خون سردن،میگه بعد از سه تا سقط،،،،خوب من الان ده ملیون میخوام هزینه کنم سقط بشه بعد برم تآزمایش شصت تومنی بدم،،،،،،،دیگه چه آزمایش هست برای محکم کاری؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان روز ۹ انتقالمم به خوبی داره تمام میشه ۸ روز دیگه ازمایش دارم دوستان یه سوال من اگه تا ۸ ...

عزیزم اصلا نمیشه چیزی گفت.......

من هم لک داشتم هم بعد + شدن و سونوی قلب به خونریزی افتادم ولی شکر خدا پرنسسم برا خودش دیگه خانومی شده.......

بعضیام لک نداشتن و مامان هم شدن.....

پس هیچی نمیشه گفت تو بنا رو بر این بگیر که مامانی ایشالله.....

من دوره های پریودیم ۲۷ روزه است طبق نظر دکتر روز سی ام ازمایش دارم به نطرتون زودتر برم اشکال داره ؟ ...

عزیزم جنینات چند روزه بودن؟

بعد از روز 8 پری واسه سونو چند روز یه بار باید بری؟

معمولا یکی دو روز یه باره سونوها.......

سه روزه بودن پس برا همین بهم گفت ۱۷ روز بعدش برو اخه خوندم چند نفر روز ۱۲ و ۱۴ از میدادن خدا کنه دلم ...

پس بهتره زود نری چون ممکنه بهت استرس بده......

چون من باید مدام مرخصی بگیرم.می خوام ببینم چند رو ز باید برم سونو قبا از تخمک کشی

عزیزم بستگی به تعداد سونوها داره......

یکی بعد روز ۸ دو سه تا سونو داره یکی کمتر یکی بیشتر بستگی به وضعیت فولیکولا داره......

حالا سونوی روز ۸ت عیار دستت میاد اگه سایز و تعداد فولیاتو بپرسی.......

عزیزم گفته هاشون متناقضه اگه روز دوم گفتن رشدش کمه که نباید میذاشتن تا رو 5 بمونه!! فقط جنین هایی ک ...

فکر کنم لاله جون منظورش این بود رشد خوبی نداشتن تا روز پنج صبر کردن ببینن رشد میکنن یا نه.....

البته دقیق نمیدونم چی به چیه حدسم از حرفای دوستمون این بود.....

نه انا جون گفتم ک موقع انتقال بهم گفت عفونت هیچی نداری

آهان فکر کردم گفتی خارش داشتی......

موقع انتقال......

من معمولا عفونت نداشتم اما انتقال آخرم سوزش بدی داشتم جوری که حس میکردم اون تو کلا زخمه......

پماد برام تجویز کرد......