2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی رز سفید،ی سوال داشتم،میشه بگی روغن سیاه دانه رو چه زمانی و روز چندم و به مدت چند روز باید رو شک ...

من روغن سیاه دانه رو اوایل پری نمیزنم چون بنظرم گرمه و خونریزی رو بیشتر میکنه و ممکنه اندومتر نازک بشه.البته میگم اینا استدلالای خودمه. بعد روز پنجم تا قبل پری میمالم به شکمم روشم شال میبندم گاهی.اصلا شستن نمیخواد.یه کم بمال که به خورد پوستت بره.

اینجور که میگی احتمالا مشکل ایمنی داری.نشونه مهمش هم سقط بوده.من جای شما باشم ازمایشات ایمنی انعقادی رو میدم که علت مشخص شه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستای گلم بابت همدردیتون از همتون ممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم، امروز کریسمس و تولد حضرت عیسی هست ...

عزیزم خدا مادر عزیزت رو بیامرزه،جاشون بهشت باشه انشالله.حتما فاتحه میخونم براشون...

انشالله سالهای سال کنار همسر و نی نی هاتون شاد و سالم باشید

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووووووووی عشقم تو حرص نخوری اینجوری آخه😆😆😙

بهار جونم آخه ما که میدونیم میکرو چه پروسه سخت و پر استرسی هست. بعد آدم انتظار داره اطرافیان امید به آدم بدن نه استرس. بعد طفلی کتایون الان استرس اینو داره که اگه خدای نکرده شکست بخوره جواب بقیه رو چی بده. به جای اینکه به خودش فکر کنه.

فدااااااااات بهارجونم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان کتایون حداقل تا سه ماهگی استراحت نسبی بکن گردگیری نکن لباس پهن نکن حتی ظرف در حد چند دونه بشور، چون اگه خدایی نکرده رو لک بینی بیفتی باید استراحت مطلق بشی به غیر از استرسش بعذ خودتو سرزنش میکنی که چرا کار کردم، خیلی رعایت کن چون تو هفته های اولی بزار تا سه ماهگی رعایت  کن تا بچه هات سفت بشن و دوران ریسک لک بینی ازت رد بشه

دوستای گلم بابت همدردیتون از همتون ممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم، امروز کریسمس و تولد حضرت عیسی هست ...

عزبزم خدا مادرتون رحمت کنه چشم فاتحه هم میخونیم...منم وقتی 8 سالم بود پدرم فوت کردن...خدا رفتگان همه رو بیامرزد

کتایون جون اصلاااااا به دلت بد راه نده، بسپار به خدا ، خودش خواسته مثبت بشی مطمین باش خودش هم حافظ ب ...

فداااات لیلا جونم. به خدا قصدم جز اینکه گفتی نیست. گلی از خودته. درخت رو درست کردی دیگه؟❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم...بهار هستم...سلامتی شما چه خبر همه چیز روبراهه؟😊

بهار جون.ای دارم باهاش کنار می یام.4 شنبه میرم پیش دکی خانوم ببینم چی میگه ؟بازوم درد گرفت از بس آمول زدم  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان