2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم پستونک بزاره با پوشک😂😂

پوشک!!! 😂😂

آخه من هرسال سر سفره هفت سین یه نماد از چیزی که میخوام رو میذارم، گفتم واسه درخت هم باحال میشه

اما فکر کن سر سفره هفت سین پوشک بذارم!!!!! 😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها تو را خدا برم خونه بیارم یا 4 که رفتم بخورم؟

نه ،برو خونه بیار ،حالا که میتونی ،بدو وقتو تلف نکن.از این به بعد هم یه بسته بذار تو کیفت خیالت راحت باشه،دیگه هی درش نیاری دوباره بخوای صبح بذاری تو کیفت.

نه ،برو خونه بیار ،حالا که میتونی ،بدو وقتو تلف نکن.از این به بعد هم یه بسته بذار تو کیفت خیالت راحت ...

عجب.تازگی اول درگیری

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
پوشک!!! 😂😂 آخه من هرسال سر سفره هفت سین یه نماد از چیزی که میخوام رو میذارم، گفتم واسه درخت هم با ...

😂😂😂😂😂سر سفره هفت سین اسمش میشه سوشک😙😙انشالله ک سر سفره هفت سینت بزودی نی نی خوشگلتو بنشونی

آنا جون با اجازت اینارو از کانال مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم گذاشتم. گفتم شاید به درد کسی خ ...

ممنون عزیزم.......

منم سعی میکنم مطالب خوبو تو کانال بذارم......

البته به کمک شما دوستای خوبم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂😂😂😂سر سفره هفت سین اسمش میشه سوشک😙😙انشالله ک سر سفره هفت سینت بزودی نی نی خوشگلتو بنشونی

عاشق این روحیه طنازتم به خدا. فداات بهار جون. امیدوارم هفت سین امسال شکمت رو بشونی سر سفره منظورم شکمی هست که توش نی نی باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم