2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دوباره از بده , زود ندادی؟

زود دادم ولی امیدی انچنانی ندارم فقط میگم شاید با دعا شما دوستان برام معجزه بشه  

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتایون جان واقعا برات خوشحال شدم بخدا این چند روز ک ازت خبری نبود میگفتم خدایا کتایون  مثبت بشه ...

عزیزم مرسی, من مردم و زنده شدم , چند وقت طولانی زندگی خنده خوش گذشتن نداشتم موهام سفید شدن سفید

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

سلام عزیزم خیییییلی خییییلی بهت تبریک میگم.خیییلی واست خوشحال شدم بخدا.خدایا شکرت.

ان شالله 9ماه بارداری خوب و سالمی داشته باشی عزیزم.

واسه منم دعا کن2.3روز دیگه ازمایش بدم بتام بالا باشه

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام عزیزم خیییییلی خییییلی بهت تبریک میگم.خیییلی واست خوشحال شدم بخدا.خدایا شکرت. ان شالله 9ماه با ...

ان شاءالله ان شاءالله 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام عزیزم خیییییلی خییییلی بهت تبریک میگم.خیییلی واست خوشحال شدم بخدا.خدایا شکرت. ان شالله 9ماه با ...

واسه همتون دعا میکنم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من همینجوری میپرسم تا یکی جواب بده.بو خودا

سلام شما انتقال دادید؟

امروز روز چندمت 

بچه ها من پاهام درد یکنن  ضعف میرن.منگی و گیجی ام دارم از وقتی دارم داروهای محرک رو استفاده میکنم شما ام اینجوری بودید از امروز که زیر دلم درد میکنه انگار دارن بادش میکنن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
فقط نمیدونم استراحت ادامه بدم؟ هنوزم مادر شوهرم براش مهم نیس😕, بچه ها بتا 2000 دوقلو میشه ؟

عزیز یه کم استراحت و داشته باشی بهتره.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
امروز روز چندمت 

امروز روز سیزدهم

بچه ها من پاهام درد یکنن  ضعف میرن.منگی و گیجی ام دارم از وقتی دارم داروهای محرک رو استفاده میک ...

اره من هم همینطور بودم تقریبا