2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
فردا آزمايش دارم برأي بالا بودن بتام مثلا ٣٥٠ دعا كنيد ، دعا كنيد مثبت باشه حاملگيم، دعا كنيد

عزیزم ایشالله امروز خبرای خوبی بیایی و بدی و بگی ۳۵۰ چیه هزار شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز رفتم که وارد سیکل شم دکتر م قبول نکرد گفت بزار این ماه رحم ت خودشو بسازه و اندم ...

عزیزم به هیسترو ربط نداره.......

هیسترو کردنت کورتاژ که نکردن فکرای بد نکن یه کم هورمونات به هم ریختن همین.......

اتفاقا خوبه استراحت کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای عزیزم انشالله حال روحی بهتری پیدا کرده باشی. دوستان و انای عزیز کسی می دونه بعداز مشکل تو اندمت ...

عزیزم اصلا نمیشه گفت.......

بعضا با دارو حل میشه بعضیام طبیعی بهتر جواب میدن.......

حالا این ماه چک کن ببین چطوری میشه ایشالله جواب میده نشد یه مدت کلا دارو نگیر بزن بدنت خودشو پیدا کنه و ببینه دنیا دست کیه......

سلام بچه ها یکی دوهفته است نبودم چه خبرا ازدوستان کیا انشااله نی نی تو دلشونه آناجون شما خوبین  ...

شکر عزیزم خوبیم......

ایشالله کلی مامان تو راهه.......

عزیزم حتما لازمه که علاوه بر ایمنی و انعقاد ژن های ترومبوفیلی رو بررسی کنیم؟ من MTHFR PAI1رو نداد ...

عزیزم دقیقا مال من همه نرمال بودن جز این دو آیتم......

عزیزم همون جور که ازیتا جون توضیح داد شکست دی ان ای هم تو مردا هست هم تو خانما عزیزم طبق گفته ی جنی ...

لاله جون ممنون که اینو گفتی پس اگه اوایل متوقف بشه احتمالا شکست دی ان ای رو مادر داره......

ممنون که گفتی.....

اگه منبع موسقی در این مورد داشتی ممنون میشم بذاری تو کانال بذارم......

انا جون جنین شناسی که باهاش صحبت کردم نظرس بر عکس بود اتفاقا ما هم سر همین جریان که دکترای ابن سینا ...

عزیزم مطمئنا تحرکم بیتاثیر نیست اما مورفو کلا مهمتره......

به هر حال جنینی که پیدا میکنن بهتره از هر نظر سالم باشه......

شبیه سازی من برا تحرک و مورفو جنین اینجوریه......

مورفو مثل مغز میمونه و تحرک مثل پا.......

بدون مغز یا با مغز مشکل دار عملا شانس صفره ولی با تحرک بازم قابل قبولتره......

تحرک بیشتر با خنکی و یه سری مکملا قابل کنترلتره اما مورفو یه جورایی درمانش سخته......

اما نهایتا میشه گفت تحرکم بیتاثیر نیست.......

منم دیروز ویزیت شدم با یه دکتر که هیچ چی حالیش نبود و نمیدونم چرا اصلا اونجا کار میکنه...حتی به خودش ...

عزیزم هنوز تا انتقال وقت داری عجله نکنه........

دیگه زود زود بخوایی بزنی شنبه به بعده نگران نکن خودتو......

کسی میدونه برای جنین فریز و مشکلات حاد چند روز قبل انتقال سرم تزریق میشه؟

ببین یادمه ماری که دیگه زودترین تزریق سرم رو به تجویز ز ر ن ا ن ی داشت ده روز قبل انتقال زد یکی لز دوستامونم یه هفته قبلش زد.......

تو تازه دیروز پری شدی نگران نباش فکر نکنم دو هفته زودتر انتقال بدی......

شنبه برو تایید بگیر با توکلللی هم تماس بگیر.....

پس اه محار کننده س چرا باید بازم بزنم؟

عزیزم خوب سیکلت بلند بوده باید بزنی......

وقتی از ماه قبل داشتی بازم داری نگران نکن خودتو......

فقط زمان سوپر و پرگوریست رو جوری تنظیم که که با هم همزمان نباشن.....

سلام من روز رفتم آز دادم گفت منفی ولی عددش عصر بیا بگیر

یعنی چی منفیه عددشو بیا عصر بگیر؟

این دیگه چه مدلیشه؟

سلام من روز رفتم آز دادم گفت منفی ولی عددش عصر بیا بگیر

کجا انجام دادی؟

یه جای مطمئن انجام بده!!!!!!

آنا جون من صبح ساعت 7 زدم

چیو صبح زدی؟

دریا دل دیگه پوست کلفت شدم ناراحتم اما نه مثل سزی های قبل  حتما خدا دوست نداره من باردار بشم&n ...

عزیزم اینجوری نگو حتما ک مامان میشی توکل ب خدا داشته باش ک خدای خوبی داریم حتما مصلحت ما در اینه