2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم .  خدا به همه مون صبر بده .  حسابی تو این مسیر پوست کلفت شدیم.   قربون ...

واااااااای عزیزم الهی چقدر سختی کشیدی شمااااااااا....انشالله ک بزودی زود لطف خدا شامل حالت میشه😙....مگه شما تو جراحی ک کردین نگفتین تخمدان و لوله برداشتن پس عکس رنگی برای چی بهتون دادن و اینکه چسبندگی لوله چجوری اتفاق افتاده شما ک لوله نداشتین و بارداری خارج از رحم اخه چجوری ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها.خوفید

من امروز پری شدم .از فردا باید سوپرفست رو نصف یعنی 2 و نیم تزریق کنم.و اینک چندین سوال

1-آمپول pergoveris رو که باید از فردا بزنم.کجا تزریق کنم داخل بازو؟

2-سوپرفکت رو من 9 شب میزنم پس اینا کی بزنم صبح یا همون شب

3-لتروزول رو زی دو تا با هم بخورم یا یکی شب یکی صبح؟

4- با شروع این آمپولها منتظر عوارض باشم 6 تا دونه س

5- بعدم یادتونه دکته تو سونو بهم گفت ذخیر تخمدانت صفره دیروز جواب آزم رو گرفتم بالای رنج بود گفت خوبه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام بچه ها.خوفید من امروز پری شدم .از فردا باید سوپرفست رو نصف یعنی 2 و نیم تزریق کنم.و اینک چندین ...

سلام عزیزم سوال 1 من نمیدونم ولی یکیشو صبح بزن و سوپر همون 9 شب بزن لتروزول با هم بخور انشالله ک داروهات عوارضی برای شما نداشته باشه عزیزم خداروشکر ک ذخیرت خوب شده تو علم پزشکی خطا و اشتباه هم هس

سلام مامان محمد ، خوبي ،شمام نزديك زمان استفاده شيافً شبت ميشه دل درد داري؟

نه عزیزم من هیچ علایمی ندارم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
واااااااای عزیزم الهی چقدر سختی کشیدی شمااااااااا....انشالله ک بزودی زود لطف خدا شامل حالت میشه😙... ...

توی عمل دومم یک لوله و یک تخمدانم رو برداشتن . 

بعد از بارداری که منجر به  عمل سوم شد لوله دوم رو برداشتن و حالا راهی جز میکرو نیست . 

اونم که دکتر میگه تخمک نداری . 

برام دعا کنید میخام به اصرار خودم میکرو کنم . شاید خدا خواست و تخمک ازم کشیدن

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
عزیزم .  خدا به همه مون صبر بده .  حسابی تو این مسیر پوست کلفت شدیم.   قربون ...

وای چیا کشیدی شما....

همه ادمایی که اینجا هستن انگار یه دنیا داستان دارن برای خودشون...

انشالله که از خودت تخمک میگیرن و مادر میشی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بچه ها.خوفید من امروز پری شدم .از فردا باید سوپرفست رو نصف یعنی 2 و نیم تزریق کنم.و اینک چندین ...

خوشبخت جون برو اول یکی بزن تو دهن اون دکتر بوق.... که اونجوری بهت استرس داد بی شعور....

نحوه مصرف داروهاتو بهتره از دکترت یا کلیینکت سوال کنی...باید بهت میگفتن....

اگر زیر جلدی باشه دور ناف و بازو میتونی بزنی...

در ضمن الکی منتظر اتفاقات بد نباش...قرار نیست همه به داروها واکنش بد نشون بدن...با انرژی مثبت تزریقشون کن....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خوشبخت جون برو اول یکی بزن تو دهن اون دکتر بوقت که اونجوری بهت استرس داد بی شعور.... نحوه مصرف دارو ...

آره یادته بیشعور چه طور تو دلم رو خالی کرد

رز جونی الان از این استرس دارم دارو هامو قوی گفته با این فکر که گمون میکرده ذخیره ندارم مشکلی پیش نیاد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

الی جون از خدا میخام به خاطر علی اصغرش جواب این همه سختی که کشیدی را باطعم شیرین مادر شدن برات جبران کنه دوست عزیزم از حکمت خدا نا امید نشه انقدر به خود خدا التماس میکنیم تا بالاخره جوابمون بده 

توی عمل دومم یک لوله و یک تخمدانم رو برداشتن .  بعد از بارداری که منجر به  عمل سوم شد لول ...

الی جون جدا ناراحت شدم.چقدر سخت. اما حداقل تو خیالت راحته لوله نداری،من دوتاشم دارم اما چنان بسته است که بیا و ببین.دوبار عکس رنگی گرفتم مرگ رو جلوی چشمام دیدم. ببین به خوشبخت هم گفته بودن ذخیره ات صفره،برو اهدایی،اما دیدی که تخمک داره.ذخیره اش هم خوبه. مال شمام حتما همینطوره نگران نباش عزیزم. هر کدوممون چه داستان هایی داریما. خدا بهمون صبر و قوای جسمانی بده. بتونیم بگذرونیم این روزهارو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

الی جان ، الهی فدات شم چقدرر سختی کشیدی عزیز دلم، الهی به حق بزرگی و مهربونی خداوند دیگه هیچ ناراحتی سراغت نیاد و فقط اتفاقای خوب و شاد برات بیفته و چنان خداوند دلتو شاد کنه که اصلا این روزا یادت نیفته... عزیزم با خوندن پیامت اشکام سرازیر شد، فقط دعا میکنم که هر چه زودتر شادی تمام وجودتو پر کنم عزیز دلم....

شايلين جون كاش منم روز دهم بودم ، روزا ميگزره مادر شوهرم زنگاش بيشتر ميشه

خوب چرا از اول بهش گفتی که میری برا میکرو .چقدر اخه استرس اه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

راستی الی جان پریود میشی؟

ببین این آزمایش amh که بهت گفتن صفر ، این یعنی تعداد فولیکولای خیلی ریزت ، بعدم حتما تا حالا آزمایش fsh دادی، اون هم مهم برای نتیجه گیری اینکه تخمک داری یا نه

بعد گفتی تخمدانت رو درآوردن ، یه دونه تخمدان داری . دکتر من گفت با نصف تخمدان هم میتونی بچه دار بشی. امیدت به خدا باشه.همه ماها هم برات دعا میکنیم.