2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به ...

عزیزم مگه برا بچه ازدواج کردیم که بخواییم به این راحتی حرف از جدایی بزنیم؟

اولین چیزی که برا مادر و پدر شدن لازمه اینه که پدر و مادر عاشق هم باشن و بتونن یه خونه پر از عشق به بچه شون بدن......

اگه این عشق نباشه بچه آوردن به نظر من خیانت بزرگیه.....

پس این مهمه که پدر یا مادر بچت کی باشه باید کسی باشه که عاشقش باشی.....

پس عزیزم دیگه این حرفو نزن......

میفهمم خیلی برات سخته چون خودمم این سختی انتظارو چشیدم.......

اما تنها چیزی که هیچ وقت بهش فکر نکردیم جداییه......

ما حتی جزء اولین حرفامون این بود اگه بچه دار نشیم چی میشه؟

که هر دومون با تمام وجود باور داشتیم که بدون همدیگه نمیتونیم ولی بدون بچه میشه.......

عزیزم به جای اینکه کلا درخت رو از ریشه بکنین سعی کنین راه حل براش پیدا کنین.......

وهله اول دنبال راهی برای درمان باشین.......

نشد خوب جنین اهدایی هم یه راه حله.......

اما بهت قول میدم بدون عشق هیچ چیزی برات ارزش نخواهد داشت.......

پس مواظب درخت عشقت باش ایشالله به زودی به بار نشستنشم میبینی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه بازم من اومدم با سوالام😏، تو بارداری واکسن دیفتری و ...

عزیزم اگه ویروس زنده باشه نمیشه زد من دقیق نمیدونم نوعش چه جوریه........

من قبلش زده بودم ولی میدونم هپاتیت رو میشه تو بارداری زد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهری روز سیزده شدی هنوز نمیخوای بیبی بزنی؟

أنا جون گفت نزارم ، باورت ميشه دلم ميخواست روز اول بود بخدا خيلي إز گذشت روزها ميترسم، امروز دختر عمم زايمان كرد فقط دارم عكس بچش نگاه ميكنم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
لیلا جون دکتر به من هم گفت جوان هستی  و میتونی انقدر میکرو کنی که شاید به نتیجه برسی ولی ریسکه ...

عزیزم میشه لطفا بگی شرایطتت چیه که دکتر گفته بری اهدایی؟ 

خب لااقل آدم امتحان میکنه اگر نشد اونوقت یه فکر جدید میکنه، سقط در هر بارداری میتونه وجود داشته باشه حالا چه طبیعی چه لقاح آزمایشگاهی،برای چی دکترت اینو گفته؟

دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به ...

واقعا متاسف شدم. درکت میکنم، همسر منم عاشق بچه است.خواهر زادم کوچولو بود، خواهرم میذاشتش پیش من. بعد همسرم قبل اینکه بره سرکار، صبحانه بچه رو میداد، باهاش بازی میکرد، بعد میرفت. منظورم اینه اینجوری عاشق بچه است. منم بهش گفتم جدا شیم، میگه دیوانه شدی!!

میگه اگه خدا بخواد که بهمون بچه میده، نخوادم با خواست خدا که نمیشه جنگید. میگه ما تلاش خودمون رو میکنیم، شد شد، نشد نشد

اما من از ته قلب شرمندشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ناراحت نباش، من خودم دوبار دکترا آب پاکی ریختن رو دستم ک مشکل جنین دارین و باید اهدایی بگیرین، ...

سلام ستایش جون،امیدوارم خودت و نی نیسلامت باشید،عزیزم میشه بگی شما سرم ivig رو از کدوم داروخانه تهیه میکنی؟بعد اینکه شما چه مدت قبل انتقال پردنیزلون میخوردی ؟ممنون عزیزم

سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست ...

پریسا جان خیلی ناراحت شدم پستت رو خوندم ، و خیلی درکت میکنم، چون منم میکرو دو ماه پیشم 3 تا تخمک ازم گرفتن که یکیش نارس بود دو تای دیگه هم بی کیفیت بودن و روز دوم متوقف شدن.

سوال من از شما اینه ، اول اینکه احتمالا بار دوم بوده که پانکچر کردی با توجه به توضیحاتت ، آیا حنین های شما 4 سلولی میمونن یا تا روز 4 رشد میکنن؟ اگر تا روز 4 رشد میکنن پس بهتر روز دوم برات انتقال بدند چون یه سری از جنینها هستن که توی محیط انکوباتور دوام نمیارن و باید زودتر وارد رحم بشن ، برای همین همه رو بلاست نمیکنن.

راهی که برای شما به ذهنم میرسه که چون گفتی مشکلی ندارین و بهتون آی یو آی پیشنهاد شده بود بیای و میکرو کنی روی سیکل طبیعی، خیلی از خانوما بدنشون به دارو جواب عکس میده ،یا ذخیره پایین دارن اینجا براشون سیکل طبیعی انجام میدن یعنی به بدنت هیچ فشاری نمیاری هیچ تزریقی انجام نمیشه فقط مونیتوراژ انجام میدی که در حد یک تخمک داری ولی اون تخمک طبیعی هست و همونی که هر ماه آزاد میشه که فقط hcg میزنی و پانکچر میکنی ، برتری این روش اینه که احتمال اینکه این تخمک سالم باشه خیلی زیادِ، روش دومش هم اینه که به اندازه آی یو آی تخمکت رو تحریک میکنن خیلی خیلی جزیی...

بعد هم ببین داروهات چیا هستن، شاید نیاز باشه کلا داروی دیگه ای استفاده کنی. 

عزیزم نگران نباش،انشاا درست میشه،منم دوبار شهر خودمون انجام دادم گفتن جنینهات چهار سلولی و رشدشون خوب نیست،بعدش گفتن که من تخمکم ضعیفه،درصورتی که من خودم مشکلی ندارم بخاطر مورفولوژی پایین همسرم نیکرو میکنیم،حالا ماه گذشته تهران پانکچر شدم هجده تا تخمک داشتم،جنین هام رو هم فریز کردن،بعد گفتن که پرسلولی و گرید شون خوبه،نگران نباش،نمیدونم والا ولی شاید به آزمایشگاه هم ربط داشته باشه،البته من پانکچر آخری سه ماه پیاده روی کردم،و عسل و سیاه دانه هم خیلی خوردم،همسرم هم کپسول پروفرتیل و همچنین تغذیه ای خیلی تقویت کرد،خداروشکر آزمایشش خوب بود،انشاا سری بعد هم واسه شما خوب پیش میره عزیزم،التماس دعا

عزیزم ناراحت شدم بابت جنینات....خیلی خیلی بده نتیجه زحماتت پوچ بشه...حق داری ناراحت باشی.... ولی عز ...

گرده افشانی رو خوب اومدی. به قول خواهرم بعضی زن و شوهرا از کنار هم رد بشن، خانومه باردار میشه. دیگه حتی نیازی به گرده افشانی هم نیست

واقعا متاسف شدم. درکت میکنم، همسر منم عاشق بچه است.خواهر زادم کوچولو بود، خواهرم میذاشتش پیش من. بعد ...

لی لاااااا ، نشنوم دیگه از این حرفا بزنیا، مگه ازدواج برای تولید مثل ، میدونی با این حرفت یه جورایی به همسرت توهین میشه ها، نگو دختر خوب ، زندگی دیکه ، اینا از حکمت خداوند ما چمیدونم دلیلش چیه، بچه امانت خداوند هیچ وقت مال خودمون نیست ، میدونم تو دختر فهمیده ای هستی بهتر از من میدونی ولی آدم تو سختیا یه وقتایی باید بهش یادآوری کنن، اینهمه آدم ازدواج میکنن با بچه طلاق میگیرن، عزیزم همسرت با تو بچه میخواد میخواد بچه تو باشه نه با زن دیگه ای، نشنوم از این حرفا و جدایی ، آفرین دختر خوب .

شرمنده هم هرگز نباش، به قول مامان خدابیامرزم ، مگه دزدی کردی یا هیزی که شرمنده ای ، فدات بشم سرتو بگیر بالا ، تو همسر خوبی هستی، شوهرت در کنار تو آرامش داره، زندگی خوبی داره.

😘😘

سلام دوستای خوبم،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه بازم من اومدم با سوالام😏، تو بارداری واکسن دیفتری و ...

ستایش جونم خوبی عزیزم، چند شب پیش دنبال یه چیزی بودم تو صفحه های تاپیک رسیدم به پست اون زمانای تو، چقدر ناراحت و غمگین بودی و دکتر به زور خودت گفت باشه، ولی تو کوتاه نیومدی... ایشالله 9 ماه بارداری به سلامتی بگذره، البته 8 ماهش مونده 👶🤗❤️

لی لاااااا ، نشنوم دیگه از این حرفا بزنیا، مگه ازدواج برای تولید مثل ، میدونی با این حرفت یه جورایی ...

فداااات شم لیلا جونم. دقیقا همسر منم حرفای شما رو میزنه. میگه بچه رو با تو و به خاطر تو میخوام، میگه تو نباشی بچه میخوام چیکار. میگه آهان یعنی اگه من مشکل داشتم تو منو ول میکردی؟ اما قبول کن آدم یه جاهایی کم میاره، خسته میشه. منم تنها راهی که به ذهنم رسید جدایی بود! اخه من 39 سالمه. دلم واسه همسرم میسوزه    

عزیزم میشه لطفا بگی شرایطتت چیه که دکتر گفته بری اهدایی؟  خب لااقل آدم امتحان میکنه اگر نشد او ...

همسرم تحرک مورفولوژی اسپرمش صفره و دی ان آی اسپرم هم ۸۷ درصد مشکل داره.تا حالا ۳بار پانکچر  شدم فقط ۱بار برام جنین تشکیل شداون هم با کیفیت پایین.