الهام جان، تا جایی که من میدونم دکترا یکم سخت میگیرن برای نوشتن این آزمایشها چون معمولا میگن باید چند تا سقط داشته باشی و سابقه چند تا منفی ولی خب نباید کوتاه بیای، یکم باید خودت اصرار کنی و فیلم بازی کنی تا برات بنویسن و اغراق حتما ، یعنی لازمه انجام بعضی آزمایشها و متقاعد کردن دکترا همین اغراق کردنه.... تا جاییکه میدونم متخصص باید برات بنویسه، متخصص زنان ولی فکرکنم دکتر عمومی هم بتونه بنویسه منتهی اونوقت بدون بیمه میشه...
فاکتورای انعقاد خون رو حتما انجام بده اسمش,protein s, protein c, mthfr , pai 1,ptt,pt ،factor v leiden ,factor II mutation, antitrombin III اینا مهما هستن ،
برای ایمنیا هم ana, anti dna ,anti fosfolipidi, anticardiolipin
من اینارو انجام دادم، لیستی که آنا جون داده کامل تر هستش ولی برای من فقط همینارو نوشتن گفتن بقیه رو نمیخواد انجام بدی ، البته من ایران نیستم و کلا سر دکترمو گول مالیدم به عبارتی تا اینارو برام نوشت 😂😂
از دوستان خواهش میکنم الهام جون رو راهنمایی کنین چه کسی میتونه این نسخه رو براش بنویسه و لطفا بگین کدوم آزمایشگاه میتونه انجام بده، ممنونم.
در مورد تبخال هم فقط میدونم یه ویروسی که وارد بدن میشه و مسری نیست ولی خب هر از گاهی شرایط مساعد پیدا کنه میزنه بیرون، من برعکس شما خیلی آفت میزنم و این واقعا آزاردهنده است طوری که بعضی اوقات گریه میکنم از درد و عذابش، ولی قضیه آفت هم مثل تبخال، حالا چه ارتباطی با موضوع ایمنی داره نمیدونم. اینایی که برات نوشتم تا حد زیادی مشکلات رو رو میکنه اگر خدای نکرده موردی وجود داشته باشه.
مثلا من کلی از خودم داستان درآوردم که سابقه روماتیسم تو خونواده داریم، سابقه لخته خون ، خدایا ببخش ولی چاره نبود وگرنه امکان نداشت برام انجام بدن با اینکه دو تا سقط داشتم و سومین میکرو رو قرار انجام بدم.