2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
لی لاااااا ، نشنوم دیگه از این حرفا بزنیا، مگه ازدواج برای تولید مثل ، میدونی با این حرفت یه جورایی ...

راستی خدا مامان نازنینت رو بیامرزه که الحق حرفشون درسته.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون ذخیرش3هست

پس علت ذخیره پایین نیست کیفیت پایینه شاید تعداد فولیا زیاد میشه کیفیت پایین نیاد.......

موقع تحریک تعداد فولیا چطوره؟

هایپر که نمیشه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

لی لا جون اصلا ب این چیزا فکر نکن خداروشکر ک همسر فهمیده و خوبی داری پس نه تو فکرتو خراب کن نه فکر همسرتو...ب چیزای خوب فکر کن ب نی نی ک تو راهه و میاد زندگیتو شیرین تر میکنه....فقط مثبت فکر کن از زندگی خوبت لذت ببر زندگی ک همش بچه نیست بچه بخشی از زندگیه....برای گلای من توطئه کردی آررررررره؟😆🔫🔫

کی داره برای گلای تراس ما نقشه میکشه؟؟😎😎

بهار خدا نکشه تورو دختر.کلی از عکس خندیدم. نمیدونم چرا صورت خودت رو تصور کردم به همین شیطنت. پیشنهاد من بود اما دخمل آنا جون قراره زحمتش رو بکشه.:-)))))))))

کی داره برای گلای تراس ما نقشه میکشه؟؟😎😎

جینگولی مننننننننننننن خاله بهاررررررررر.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جون اصلا ب این چیزا فکر نکن خداروشکر ک همسر فهمیده و خوبی داری پس نه تو فکرتو خراب کن نه فکر ه ...

قربونت بهارجونم. اینا تفنگ واقعین یا تفنگ آبپاش؟ :- )))

همسرم تحرک مورفولوژی اسپرمش صفره و دی ان آی اسپرم هم ۸۷ درصد مشکل داره.تا حالا ۳بار پانکچر  شدم ...

ممنون از اینکه توضیح دادی، ببخشید قبلا هم گفته بودی من یادم نبود، ببین یه پیشنهاد دارم، برای شرایط این مدلی جدیدا از زوش imsi استفاده میکنن که همون icsi هستش با این تفاوت که میکروسکوپ که اسپرمو انتخاب میکنن چندین برابر بزرگنماییش بیشتر از میکروسکوپ icsi یا همون میکرو هستش، اشتباه نکنم تو مرکز ناباروری قم داشته باشن، جدید هستش ، حالا یه تحقیقی بکن. ولی ناامید نشو ، ایشالله که نتیجه میگیری عزیز دلم. آمین.

سلام عزیزم.احمدی و کلانتر بهتر همشونن. اما نوبت 3.4ماه میدن. بقیه دکتراشم خوبن چون همه کاراشون زیر ...

من پیش رضوانی می خوام انجام بدم البته اگه تخمک دار بشم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
فداااات شم لیلا جونم. دقیقا همسر منم حرفای شما رو میزنه. میگه بچه رو با تو و به خاطر تو میخوام، میگه ...

حق میدم بهت عزیزم، هممون کم میاریم، منم مثل خودتم ، بعضی اوقات دیگه میگم همسرم بیچاره چه گناهی داره منو تحمل میکنه،ولی میگم خب اون این بچه رو با من دوست داره داشته باشه، هممون این حالتا و این فکرارو داریم ، ایرادی نداره فقط اگر موقتی باشه مشکلی نیست نزار تو ذهنت نفوذ کنه و به باور برسی. فدای سرمون چیکار کنیم ، من بعضی اوقات میگم لابد اگر طبیعی بچه دار میشدم شاید بچه ام رو زبونم لال از دست میدادم یا سرنوشت بدی پیدا میکرد بعد من باید همیشه میسوختم توی این غم، خدا دوستم داره گفته به سختی بهت میدم ولی با اون چیزا امتحانت نمیکنم.

فکر سن رو نکن میدونم نمیشه، چون منم همش میگم هی داره سنم میره بالا و هیچی ، ولی خب ایشالله نتیجه میگیریم این مهم.امیدت به خدا باشه .

قربونت برم دوست مهربونم، خدا رفتگان شمارو هم رحمت کنه.