2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم بتا روز 12م 55بود بی بی چک 15 م مثبت برداشته 23و 20 آذر ماه آخر شب 2500 اچ سی جی تزریق کر ...

مباركه عزيزمممممم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

و در سلامتی کامل در کنار عزیزانت زندگی رو سپری کنی 

و سرشار از انرژی باشی و با ما همراه باشی...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداکنه .چون آروم آروم دارم کم میارم.من کلا آدم شادیم اصلا هم اهل گریه نیستم حدودا 11ساله با همسرم آش ...

خداکمکت کنه عزیزم. صبر زیادی خدا بهت داده. من که بودم خیلی قبلتر کم آورده بودم. از عمق وجودت با خدای خودت عهد کن. ان شالله خدا زود زود دلتو شاد کنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

آنا جون یادت باشه من از پریود بعد از میکرو لکه بینی داشتم،3-4 روز مونده به پریود دوم رفتم مرکز ویزیت و سونو شدم،حتی یه ازمایش بتا هم گفتن دادم که میدونستم منفیه ولی گفتن باید بدی ،بعد دوتا پروژسترون دادن زدم و دقیقا همون تاریخ قبل (16 ام) پریود شدم،بعد از 8 روز پاک شدم و یک روز کامل پاک بود ولی بعدش ببخشید موقع دستشویی که به خودم فشار آوردم دوباره لک دیدم، بعدش هم ببخشید نزدیکی و لکه بینی، الان نمیدونم دلیلش چیه، دکترا هم که درست جواب نمیدن، ممکنه از عوارض داروهای میکرو باشه یا عفونته یا چیزی دیگه؟

اوه ه ه،مشقم زیاد شد ببخشید     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بله عزیزم استرادیولم همون استروژنه........ هم کوئین هم استرادیول رو هورمون استروژنت کار میکنن...... ...

خوبی آنا جون من رفتم سونو صخامتم ۸ بود ایشالا ۵ شنبه انتقال میدم فقط یه چیزی نگرانم کرده ممنون میشم راهنمایی کنی این قرص های استروزن روشون روزای هفته هست فک کنم ازین قرصای جلوگیری هستن. این سری رفتم دکتر گفت قط کن دوباره گفت میترسم قط کنی به خونریزی بیوفتی گفت روزی یکی بخور حالا همش اعصابم خرابه که اینارو بخورم واسه جنین صرر داره بعدشم هروقت قط کنم بعدش پریود میشم نمیدونم چکار کنم تا ۹ ماه هم که نمیشه خورد . موندم دکتر چرا ازینا بهم داده خب این همه مدل استرادیول هست . عکسش رو فرستادم دیدی ؟    

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
أنا جون ، دوستاي گلم خوردن آب پرتغال و آب إنار بعد أز انتقال جنين إشكالي نداره؟

والا آب پرتقالو نمیدونم من که تا تونستم انار خوردم فقط چون طبعم سرد بود فقط انار شیرین میخوردم.....

اما من کلا تا سه ماه اول بارداری لب به مرکبات نزدم......

چون طبعم سرد بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یادت باشه من از پریود بعد از میکرو لکه بینی داشتم،3-4 روز مونده به پریود دوم رفتم مرکز ویزیت ...

عزیزم احتمالا هورمونات به هم ریختن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا آب پرتقالو نمیدونم من که تا تونستم انار خوردم فقط چون طبعم سرد بود فقط انار شیرین میخوردم..... ...

إز كجا بايد دونست طبعم گرم يا سرد؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم ناشکری نمیکنم....... خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدممممممم....... حس بدی دارم........ انگاری ...

وای آنا جون نگو این حرفارو. دیگه میخواستم گریه کنما!  شما آنای مایی. تورک آنا یعنی مادر ترک. مادر مهربون ما. همه ما که میایم اینجا، با حرفای آنای مهربون آروم میشیم. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خوبی آنا جون من رفتم سونو صخامتم ۸ بود ایشالا ۵ شنبه انتقال میدم فقط یه چیزی نگرانم کرده ممنون میشم ...

عزیزم عکسشو مجدد میذاری؟

عزیزم احتمالا هورمونات به هم ریختن.......

چه کار کنم به نظرت، ماه بعد به امید خدا باید برم برای سیکل انتقال فریزم، کاری هست که انجام بدم ؟ هر نظری داری که کمکم کنه بده خواهری

إز كجا بايد دونست طبعم گرم يا سرد؟

عزیزم سایت طبایع دات آی آر برو شاید با انجام تستش بتونی طبعتو تشخیص بدی.......

والا من هم این تستو انجام دادم هم اینکه توسط دکتر طب سنتی ویزیت شدم......

tabaye.ir

وای آنا جون نگو این حرفارو. دیگه میخواستم گریه کنما!  شما آنای مایی. تورک آنا یعنی مادر ترک. ما ...

عزیزم از اینکه ناراحتتون کردم عذر میخوام.......

ایشالله زودی میشم آنای سابق......

چه کار کنم به نظرت، ماه بعد به امید خدا باید برم برای سیکل انتقال فریزم، کاری هست که انجام بدم ؟ هر ...

عزیزم لک بینی احتمالا به خاطر پایین بودن استروژنه......

عزیزم منم با خوردن ال دی لک بینی داشتم......

با شروع لک بینی دکتر به همراه ال دی بهم استروژن تجویز میکرد و لک بینیم قطع میشد......

احتمالا برا تو هم هورمونات جابجا شدن......

راستی ضخامت آندومترت در چه حالی بود؟