2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم بستگی داره اما معمولا کسایی که همچین چیزایی رو تو خانواده دیدن احتمال داشتنشون بالاتر میره.... ...

با اين أوصاف بايد دفعه اول انتقال مثبت بشيم؟ اگلا مشكل انعقاد نداشته بأشه مادر حتما بارداري انجام ميشه؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
فدات عزیزم. آره خدارو شکر. اما به خدا اگه همسرم مشکل داشت هم من پشتش بودم. آخه دست خودمون نیست که. ن ...

أين آدم آزار ميده ، وقتي كاري إز دستت بر نمياد جز صبر ، خدا تو و همسرت واسه هم نگه داره

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشالله مه یه بتای تپل منتظرته...... عزیزم ببخش که یه کم حالم بد بود و هست و کم رنگ شدم...... ...

سلام عزیزم بتا روز 12م 55بود بی بی چک 15 م مثبت برداشته 23و 20 آذر ماه آخر شب 2500 اچ سی جی تزریق کردم وبتا 23 صبح و بی بی 26 صب انجام شد بنظرتون امیدوار باشم؟؟

با اين أوصاف بايد دفعه اول انتقال مثبت بشيم؟ اگلا مشكل انعقاد نداشته بأشه مادر حتما بارداري انجام مي ...

عزیزم خوب اگه همه چی اچکی باشه باید + بشه اما خوب همه چیو که نمیشه دونه به دونه بررسی کرد......

خیلی چیزا هست هنوز علمی ازش ندارن دکترا......

اما با بررسی یه سری موارد و از سر راه برداشتن موانع شانس + شدن بالاتر میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام لیلا جون ببخشید شما توی مرکز درمان ناباروری کار میکنید؟

نه عزیزم لیلام یکی مثل خودمونه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم بتا روز 12م 55بود بی بی چک 15 م مثبت برداشته 23و 20 آذر ماه آخر شب 2500 اچ سی جی تزریق کر ...

عزیزم ایشالله + هست......

پر رنگه یا نه؟

یعنی پررنگتر شده؟

میخواستم برای همون مشکلی که بهت پیام دادم ازش بپرسم    

عزیزم لیلا جون ایران نیست......

میخوایی من تو پی وی ازش بپرسم؟

آنای مهربون و عزیزم امیدوارم خیلی زود شاد و سرحال بشی            

فدات بشم عزیزم......