2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
آنا جونم جواب سوال منو هم لطف میکنی؟دست پام گز گز میکنن یعنی مشکل ایمنی دارم؟

عزیزم نمیشه نظر قطعی داد اما اگه بنا باشه ربط بدیم گزگز به انعقادی بیشتر میتونه وصل بشه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
samin جون این چه آیتمی هست که از ورود جنین به بدن جلوگیری می کند؟ می شه بگی کدوم مورد تو آزمایش هس ...

عزیزم سی دی مارکرا.....

آنتی بادیهای رحمو بررسی میکنن.......

البته سی دی مارکرایی که ماها انجام میدیم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره صاحب خونه گلمون اومد....     انشالله همیشه کنار همسر و دردونه ت شاد و خرم باشی... ...

عزیزم اختیار داری همه تون صاحب خونه این........

خداییش حالم اصلا خوب نیست ولی اومدن پیش شما یکم انرژیمو زیادتر کرد.......

مربا جون به خونه مون خوش اومدی......

سلام.بچه ها اونایی که مشکل ایمنی دارن دست هاشون همش کز کز میکنه یا همیشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
دوستان میشه بگید عدد fsh و ویتامین D3 آزمایش شوهرتون چنده؟ ممنون میشم

عزیزم همسر من آز هورمونی نداده بود ولی اخیرا ویتامین دی داده بود پایین بود احتمالا اون موقع همپایین بوده......

۱۶ بود......

سلام عزیرم خوبی؟کدوم آزمایشگاه انجام میده آزهای ایمنی و انعقادی اسمشو میگی لطفا شاید برای بعدا لازمم ...

سلام عزیزم. اتفاقا یادت بودم. والا زنگ زدم آزمایشگاه مرکزی تو جوانشیر از قسمت ایمونولوژی سوال کردم. گفتن ما نداریم اما آزمایشگاه رازی یا پارس یا پاستور باید داشته باشن. گفت احتمال قوی پاستور اگر هم دستگاهشو نداشته باشه، نمونه رو میفرستن تهران! خلاصه زنگ زدم پاستور گفت انجام میدیم البته سی دی مارکرها رو همه رو انجام نمیدادن اما خوب چندتایی که مهم بود رو داشتن. mthfr و pai1 رو داشتن که گفت بیمه قبول نمیکنه و هزینه آزادش 679هزارتومنه. بعدش گفت حتما روزهای زوج بخصوص شنبه و دوشنبه بیاین برای این آزمایشا.چون این روزا انجام میشه. آدرس آزمایشگاه پاستور هم میدان شهرداریه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

عزیزم فکر نکنم به مشکل ایمنی ربط داشته باشه.....

عزیزم فکر نکنم به مشکل ایمنی ربط داشته باشه.....

من نمیدونم چرا گاهی کغ دستم داغ میشه و میسوزه

خوشبخت جون من قبلا دستام و پاهام خیلی گزگز داشت. اما از وقتی داروی تیرویید میخورم خیلی بهتر شدم. البته مولتی ویتامین هم شاید اثر داشته! نمیدونم به چی ربط داره دقیقا.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
انشالله که چیزی نیست،زودتر خوب میشی، چند روز نبودی تاپیک یه جوری بود

فدات بشم عزیزم......

من همیشه تو بدترین شرایط سعی میکردم اینجا بیام اما این چند روز روحا درب و داغون بودم اونن بدون علت........

نمیدونم چرا اینطوری بود.......

احتمال داره سختیایی که تو این مدت کشیدم و مقاومت کردم و سعی کردم قوی باشم اینجوری خودشو نشون دادن......