2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام.من 5شنبه تخمک کشی کردم ودر کمال ناباروری فقط 3تا تخمک داشتم دکترم خیلی تعجب کرد میگفت تو خیلی ز ...

فکر میکنم شما بودی گفتی ترشح زیاد داری درسته؟اینو به دکترتم گفتی؟خب مگه نمیگه فولیکول زیاد داشتی باید بدونه چرا انقدر کم تخمک کشیده!!!شاید یه تعدادیش ازاد شده بودن...اخیرا لیلا جون هم انگار یه چنین حالتی شد سیکلش....دکترت کیه؟

ولی مطمئن باش اگر خدا بخواد با همین سه تا هم مادر میشی عزیزم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فکر میکنم شما بودی گفتی ترشح زیاد داری درسته؟اینو به دکترتم گفتی؟خب مگه نمیگه فولیکول زیاد داشتی بای ...

دوشنبه میرم پیش دکترم بهش میگم.من دفعه پیش هم که پانکچر کردم فقط 4تا تخمک داشتم که 4تا جنین شد بعدش یکی پوچ شد .قبلا فکر میکردم شاید دفعه اول امپولام را خیلی دقیق نزدم یا دکتر قبلیم خوب نبود ولی الان دیگه فهمیدم مشکل از خود من است که فولیکولام پوچ میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوشنبه میرم پیش دکترم بهش میگم.من دفعه پیش هم که پانکچر کردم فقط 4تا تخمک داشتم که 4تا جنین شد بعدش ...

ازمایش ذخیره تخمدانamh  دادی؟ شاید ذخیره ت کمه ...البته شما میگی فولیکول داری منتها تخمکات کمه....

انشالله با همینا مادر میشی عزیزم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
کسی میدونه علت فولیکول های پوچ چیه ؟اینم بگم من کم کاری تیرویید دارم ولی 5سال است که قرص مصرف میکنم ...

به اينكه چرا فوليكول كم دادي فكر نكن، خدا بزرگه ، من يه دونه فوليكول داشتم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام     روز جمعه تون به خیر مامان سبحان عزیز برام جالبه که شما هم مثل من همه ی صفحات ر ...

سلام لاله سرخ عزیز منم صفحات قبلی این تاپیک خوندم و تقریبا همه بچه هارو میشناسم و همچنین شمارو ک چقدرم روحیه بودی برای بچه ها یادمه انتقال داده بودی متاسفانه منفی شده بودی ولی ب خاطر آنا جون ک مثبت شده بودن و بچه های تاپیک خوشحال بودن شما نگفتین ک منفی شدین ک حال خوب بچها خراب نشه چون همه منتظر جواب آز شما بودن ....خب اینارو گفتم ک بگم من شمارو کامل میشناسم😆...عزیزم مامان شدی یا نه؟

سلام     روز جمعه تون به خیر مامان سبحان عزیز برام جالبه که شما هم مثل من همه ی صفحات ر ...

به به سلام لاله جون . خوبی خانوم؟ چه خبرا ؟ عزیزم غصه نخور دوسال پیش منم اذیت شدم. ولی خدا خواست و الان مامان شدم. ایشالله هرچه سریعتر توهم مامانی. چه می کنی؟ دنبال درمان و.. هستی؟

سلام.من برای بار سوم پانکچر شدم فقط ۵تا تخمک داشتم همسرم هم بیوپسی شد ولی متاسفانه امروز رفتم دکتر گ ...

😩😩😩😩😩😩

مثل من بود شرایطت . من خودم دوست دارم  جنین اهدایی  بگیرم ولی همسرم مخالفه....

یه تاپیک هست به اسم  امید زندگی سرچ کن همه شرایط شون مثل ماست و اکثرا رفتن جنین اهدایی گرفتن .

😩😩😩😩😩😩 مثل من بود شرایطت . من خودم دوست دارم  جنین اهدایی  بگیرم ولی همسرم مخا ...

اگه اسپرمً شوهرتون خوبه تخمك اهدايي بگيرين

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

سلام بچه ها.میگم وقتی قرص اچ دی می خوری آزمایش ذخیره تخمدان درست نشون میده؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

دوستان ازمایشهای که بعد سقط مکرر میدن چیا هست؟

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .