2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام دوستای گلم .من فردا عمل پانکچر دارم میخاستم بدونم علایم هایپر شدن چیه وراهی واسه کنترل کردنش هست که هایپر نشی .من الان پهلوهام خیلی درد میکنه موقع راه رفتن انگار بهش وزنه اویزونه حالت تهوع هم دارم 

سلام دوستای گلم .من فردا عمل پانکچر دارم میخاستم بدونم علایم هایپر شدن چیه وراهی واسه کنترل کردنش هس ...

عزیزم اگه علایمشو داشتی تا الان بهت رژیم پروتئین و سفیده تخم مرغ داده بودن اما تو احتیادا یکی دو تا سفیده بخور.....

آبم زیاد بخور و کلا کار سنگین انجام نده......

ایشالله که تخمکای تپل مپلی در انتظارتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آدرس کانال رو پست بعدی میذارم واست...... من تو کانال گشتم اما ظاهرا در مورد دکتر اطلاعات نذاش ...

سپاسگزارم که کمکم کردی می گردم توی صفحات قبلی انشالا پیدا می کنم 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
سلام دوستای گلم .من فردا عمل پانکچر دارم میخاستم بدونم علایم هایپر شدن چیه وراهی واسه کنترل کردنش هس ...

چند تا تخمک داشتی تو سونو اخرت عزیزم؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چند تا تخمک داشتی تو سونو اخرت عزیزم؟

دکتر چیزی نگفت فقط گفت وضعیتت خیلی خوبه بعدش هم به منشی گفت تو نامه پذیرش بنویس فریز می شود .من فقط روز 2پریود وروز 6پریودم رفتم سونو دیشب 3تا امپول دکاپیتیل زدم الان کمرم وزیر دلم خیلی درد میکنه انگار میخام پریود بشم 

دکتر چیزی نگفت فقط گفت وضعیتت خیلی خوبه بعدش هم به منشی گفت تو نامه پذیرش بنویس فریز می شود .من فقط ...

پس فکرشو نکن....الان کاری لازم نیست بکنی...اگر احیاناً روز پانکچر گفتن که احتمال هایپری داری و تخمکهات زیاد بودن رژیم پر پروتئین بخور...گوشت و سفیده تخم مرغ...یا پودر پروتئین لازم باشه برات تجویز میکنن...پزشک من میگفت قبل از پانکچر هیچ چیزی برای پیشگیری از هایپری فایده نداره چون هنوز تخمکی ازاد نشده که بخواد مایع تو شکم جمع بشه....

نگران تخمکهاتم نباش....با وجود دارو و سونو همه چیز تحت کنترل پزشکته...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
پس فکرشو نکن....الان کاری لازم نیست بکنی...اگر احیاناً روز پانکچر گفتن که احتمال هایپری داری و تخمکه ...

مرسی رز جان که راهنمایی کردی امیدوارم همه چی خوب پیش بره وانتقالم راهم همین ماه انجام بدن اصلا نمیتونم صبر کنم برای جنین فریز 

مرسی رز جان که راهنمایی کردی امیدوارم همه چی خوب پیش بره وانتقالم راهم همین ماه انجام بدن اصلا نمیتو ...

نگفتن بهت چرا میخوان فریز کنن؟

میدونم سخته فریز بشه و باز منتظر بمونی و بری تو سیکل انتقال....ولی خب بدنت به حالت عادی برمیگرده و این خیلی خوبه....انشالله با خبرای خوبت خوشحالمون کنی

سلام مهناز جون ...خیلی ناراحت شدم از اتفاقی ک برات افتاده آخه چجوری روی شنواییت تاثیر گذاشته ب چه عل ...

سلام بهار جون... همه شون كه بهم گفتن روي عصب شنوايي تاثير گذاشته و بهش آسيب زده... گفتن عصب شنوايي فوق العاده حساسه و در شرايط پر تنش و اضطرابي آسيب ميبينه.... پيش چندتا متخصص و فوق تخصص رفتم... همه شون گفتن برگشت ناپذيره... فقط خود خدا ميتونه كمكم كنه... برام دعا كن 

وای مهناز الهی بمیرم برات....خدا شاهده سرکار پستت رو خوندم اشکم دراومد...وای خدا چه بلایی سرت اورده ...

ببخش ناراحتتون كردم... به خدا نميخواستم بيام بگم...ميترسيدم به بقيه استرس وارد بشه ولي باز گفتم بيام بگم حداقل بقيه حواسشون باشه.... برام خيلي دعا كن عزيزم

ببخش ناراحتتون كردم... به خدا نميخواستم بيام بگم...ميترسيدم به بقيه استرس وارد بشه ولي باز گفتم بيام ...

نه عزیزم خیلی کار خوبی کردی از خودت خبر دادی...درسته بعضیا ممکنه استرس بگیرن ولی خب بنظر من ادم بدونه بهتره و هوشیارتر میشه و حواسش به زنگ خطرها هست....

بازم بیا سر بزن و از خودت خبر بده...انشالله خیلی زود بیای و خبر سلامتی و حال خوب روحی و جسمیت رو بدی...