2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

سلام به همه بچه ها من فردا بايد برم ازمايش الان هيچ علامت خاصي ندارم فقط خيلي كم دلم تير ميكشه و يبوست دارم يخورده ام رفلاكس معده همين

برام خيلي دعا كنيد لطفا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

براي هميشه اميدوار عزيز خيلي ناراحتم برام اميدي بود ولي با منفي شدنش منم استرس گرفتم 

اميدوارم خدا با مثبت شدن هرچه زودترش اين تلخيو از ذهنش پاك كن

اميدوارم براش معجزه پيش بياد

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه هایی که انتقال دارن و زمان نمیگذره، به نظرم یه پازل با قطعات زیاد بخرید واسه اون دو هفته. اینجوری سرتون خیلی گرم میشه. من خودم میخوام واسه انتقال اینکارو بکنم وگرنه فکر و خیال و استرس دیوونه ام میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی پایینه که!!!!خیلی روی لانه گزینی موثره ها..پیگیرش باش

دوز آمپول هام 300 هزاره. به نظرت ماهی یکی کافیه؟ یا مکمل هم کنارش بخورم.؟ مکمل مولتی کامپلیت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا از دهنت بشنوه...فقط زیاد باز نباشه لباست خوبیت نداره    

وای عزیزم من و دخملم چی بپوشیم؟

این جینگولی که فقط میخواد قر بده......

خاله اجازس دکولته بپوشه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیچ توضیحی بهش نداده فقط گفته نارسایی داری باید اهدایی بگیری

احتمالا مثل مشکل اسپرمی که اسپرم به مرحله بلوغ نمیرسه تخمک این دوستتم این مشکلو داره.......

پس راه درمانی نداره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان .سلام ..چیزی که منو خیلی ادیت میکنه ...پروزسترون  هست ..شیاف رو شب میذارم ..فردا سوزش شد ...

در مورد آمپول پروژسترون دو ساعت بعد از تزریق با حوله یا کمپرس گرم محلشو گرم کن خیلی تاثیر داره

دوز آمپول هام 300 هزاره. به نظرت ماهی یکی کافیه؟ یا مکمل هم کنارش بخورم.؟ مکمل مولتی کامپلیت

من فقط ماهی یکی میزدم، شکر خدا درست شد.ولی برا شما خیلی پایینه احتمالا یا باید فاصله زمانی رو کم کنی یا ماههای بیشتری بزنی.بهتره از دکتر بپرسی چون مصرف ویتامین دی زیاد مسمومیت میاره

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!