2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست

اونایی ک مثبت شدن مبارکشون باشه مادر شدنشون 😘اونایی ک نشد ک بشه اشکالی نداره شاید وقتش نرسیده حتما مادر میشن باید تلاش کرد دست از تلاش برندارید ب خدا توکل کنید و همه چی بسپارید ب خدای مهربونم ....امیدوارم خدا بهترینهارو براتون رقم بزنه مامانای خوشگل💞

اوه اوه ویتامین د من خیلی کمه. 12 بود مال من.

خیلی پایینه که!!!!خیلی روی لانه گزینی موثره ها..پیگیرش باش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .....داشتم باقیمانده اثرات منفی شدنمو از بدنم خارج میکردم😂😂😂😂الان پاک پاک شدم اومدم ی ...

افرین بهار خانم گل

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آنا جان من تاحالا میکرو نکردم. دکترم هم هیچ آزمایش خاصی ننوشت برام  فقط ذخیره تخمدان و پرولاکتین و ویتامین د. مستقیم گذاشت منو تو سیکل. به نظرت خودم برم آز ایمنی انعقادی بدم؟ آخه متاسفانه خیلی کم آب میخورم میگم نکنه غلظت خون داشته باشم. از طرفی هم با توجه به اینکه مثلا هر چهارپنج سال یه بار شایدسرما بخورم میگم شاید ایمنیم هم بالا باشه.آخه هیچ وقت واکسن آنفولانزا هم نزدم، مکملی هم مصرف نمیکنم. البته شاید ربطی نداشته باشه و دلایلم به نظرت مسخره بیاد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نگران نشو اگه دقت کنی گفتم روماتولوژم گفته من برات نجویز نمیکنم چون طبق نظر مندو ماه قبلش نبای ...

آنا جون زنگ زدم مطب با ماما صحبت کردم میگفت اصلا مشکلی پیش نمیاد، با این حال دلم آروم نگرفت اگه اشکال نداره پس چرا خیلیا گفتن نخورید😰

کاشکی از بچه های تایپیک هر کسی تو هفته های اول بارداری ویتامین دی خورده بیاد بگه تا من خیالم راحت شه ک کار اشتباهی نکردم، من هفته ای یه دونه ویتامین دی۵۰۰۰۰ خوردم از دوماه قبل انتقال تا هفته هفتم،😳

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان سلام من دیشب طاقت نیاوردم ورفتم آز دادم که متاسفانه این بارهم منفی بود فکرنکنم دیگه تابعدازعی ...

عزیزم ناراحت شدم اما بابت روحیه خوبت بهت تبریک میگم و شک نکن نتیجه تلاشتو به زودی در آغوش خواهی کشید.....

عزیزم ببین سعی کن دیگه در جریان کارات نذاریشون چون واقعا نیازی نیست بدونن منم به خاطر اینکه سر میکروی اول در جریانشون گذاشتم خیلی پشیمون شدم......

در بهترین حالت اگه بخوان کمکتم کنن با نگرانیاشون و ناراحتیشون و دلسوزیاشون ناخواسته اذیتت میکنن پس بهتره دیگه در جریان نذاریشون......

من دیگه بعد اون تنها با همسرم پروسه درمان رو ادامه دادیم و خیلیم راحتتر بودیم.....

حتما پیگیر باش و علت شکست مکرر رو پیدا کن......

ایشالله بهترینا منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من عضو جدید هستم

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم .....داشتم باقیمانده اثرات منفی شدنمو از بدنم خارج میکردم😂😂😂😂الان پاک پاک شدم اومدم ی ...

عزیزم دلمون واست یه ذره شده بود......

خوبی عزیزم؟

ایشالله به یه انرژی عالی میری به سمت مامان شدن......

آنا جون زنگ زدم مطب با ماما صحبت کردم میگفت اصلا مشکلی پیش نمیاد، با این حال دلم آروم نگرفت اگه اشکا ...

ستایش جان سرخود خوردی یا با نظر دکتر؟

سلام عزیزم ....چه خبرا الان تو کدوم مرحله مادر شدن هستی؟😊

فعلا در مرحله ال دی لعنتی هستم...هفته بعد پری شم میرم برا سیکل انتقال اگه خدا بخواد

عزیزم دلمون واست یه ذره شده بود...... خوبی عزیزم؟ ایشالله به یه انرژی عالی میری به سمت مامان شدن.. ...

سلام بر سلطان گروه😙منم دلم تنگ شده بود هوارتا...ممنونم عزیزم من انرژیم تموم نمیشه باید ی وقتایی خودمو از برق بکشم بیرون😂😆

آنا جون زنگ زدم مطب با ماما صحبت کردم میگفت اصلا مشکلی پیش نمیاد، با این حال دلم آروم نگرفت اگه اشکا ...

عزیزم اونطور که من میدونم اوایل بارداری قانون همه یاهیچ حاکمه! یعنی اگه چیزی باعث تاثیر منفی روی جنین شده باشه، کلا جنین رشدش کم میشه و خدا دور کنه از بین میره. اما اگه تاثیر منفی نذاشته باشه، رشدش با تمام قوت ادامه پیدا میکنه. اگه قلب جنین تشکیل بشه ومرحله غربالگری اول رو بسلامت بگذرونی، خیالت راحت که هیچ تاثیر منفی نداشته. البته قبلا یه دکتر داخلی بمن گفت تا مثبت شدن آزمایش میتونی ویتامین د بخوری البته نه هفته ای یه دونه. من شنیدم اگه تو بارداری کسی کمبودش رو داشته باشه، باصلاحدید دکتر میتونه ویتامین د 1000 واحد استفاده کنه. اما بهتر اینه آفتابگیریتونو بیشتر کنین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷