2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام دوستای قشنگم...  

منم دیروز با بدبختی و خستگی وحشتناک رفتم ابن سینا کلی هم معطل شدم تا ویزیت شم....ازمایشاتم رو دید گفت خوبه بخواب سونو کنم...گفتم پس tsh چی ؟گفت خوبه تو رنجه!!!!ولی چون رضایتنامه عمل رو نداشتم ویزیتم نکرد و گفت سه شنبه صبح با همسرت بیا....  

منم دست از پا درازتر برگشتم خونه....برای فردا هم با طرازی وقت گرفتم...اون هرچی بگه بهش اعتماد دارم...ولی دیروز شانسم یه دکتر خیلی معمولی بود...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم ان تي خطر نداره حتما حتما بده منم دادم  تهوع منم دارم هنوز ولي دكتر يه مولتي ويتامين ب ...

ممنون عزيزم انجام دادم 😘

حتما منم ميخرم ببينم بهتر ميشم اصلا اينقدر حالم بده نميتونم گوشي دستم بگيرم 

به بقيه دوستاني كه جديدا مامان شدن تبريك ميگم چون من صفحات قبل نخوندم نميتونم تك تك اسم ببرم اانشاله همگي موفق باشن و بقيه دوستان كه در اين راه قدم گذاشتن لذت مادر شدنو بچشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نیم ساعت پیش رفتم دسشویی ی ساعت قبلش شیاف زده بودم، کامل پدی ک گذاشته بودم لک شده بود😭😭😭

ستایش جون سلام
نگران نباش 

من فکر می کنم هماتوم داری  و دوقلو برای اونه که اینطوری هستی

نگران حدای نکرده سقط اینا نباشی یهو عزیزم

اینطوری نیست اصلا با درد فراوانه 

چقدم دیر داری سونو می کنی راستی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من الان يه لك خيلي خيلي خيلي كوچك قهو هاي ديدم  يعني چي خوبه؟؟؟؟؟

عزیزم به فال نیک بگیرررررر

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای منم موقع پری واقعا میمیرم و زنده میشم منم لگنم بیشتر درگیره  چون طی 1سال گذشته دوبار عکس ...

عزیزم کاش کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیتی بشی.......

برا منم نزدیک منطقه عصب سامرال بودن واسه همین دردم خیلی زیاد بود.......

ناحیه یوتروساکرال و کلدوساک خلفی درگیر بود.......

حتی بعد عمل گفتن کم مونده بود روده هامو درگیر کنه....

عزیرم من جات باشم پیگیری میکنم.......

من بعد عمل مثل یه انسان نرمال شدم......

قبلا با پریرد فلج میشدم کل زندگیم تعطیل میشد.......

اما الان نرمالم مثل بقیه......

نهایتش در حد یه ژلوفن درد داشته باشم البته معمولا به ژلوفن نمیرسه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من چون یکبار پارسال لاپارا شدم دیگه ریسک نمیکنن بازم عملم کنن فعلا گفتن ای وی اف 27سالمه با ذخیره ت ...

عزیزم ذخیرت عالیه......

من با ذخیره یک و خورده ای لاپرا شدم.......

عزیزم حتما با دکتر متبحر تو زمینه لاپرا و آندومتریوز درمان نکردی که به این زودی دردات انقدر زیاد شده.......

ببین بازم میگم کاش یه ویزیتی کلینیک بشی.......

مثلا به من گفتن اگه عمل نکنم احتمال اینکه میکروم جواب بده نزدیک صفره......

من چون یکبار پارسال لاپارا شدم دیگه ریسک نمیکنن بازم عملم کنن فعلا گفتن ای وی اف 27سالمه با ذخیره ت ...

مورفولوژی همسرتم واسه میکرو عالیه نگران نباش.......

سلااااااام بچه ها جونیییییی.

فکر نکنم منو یادتون باشه.به علت جابه جایی خونه و فراموشی ایمیل مخصوص نی نی سایت غیبت 5ماهه داشتم.الان مهمون دارم.میام زوووود تا غروب

سلام ویژه به آنا و افسون عزیزم.فعلا بای

عزیزم کاش کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیتی بشی....... برا منم نزدیک منطقه عصب سامرال بودن واسه ...

آنا جون من رفتم پيش دكتر رزاقي سونو كردن و آزمايشارو ديدن... كيست كه گفت فعلا نميبينم تخمدانا پاكن، روز ١٢ بودم فوليكول خوبم نديد معمولا قبلا همچين روزي ١٣/١٤ داشتم حداقل... بعد گفتش من هيسترو رو ميبينم توي پروندت با آصف نوشته تشخيصي چيز خاصي ننوشته ولي به نظر من سمت چپ رحم حفره اش كوچيكه و سپتوم خفيف هست... مانع بارداري نميشه ولي باعث منفي شدن انتقال و يا سقط ممكنه بشه ممكنم هست نشه... با توجه به آزمايشاتم فقط بهم گفت به محض بارداري بايد سرم استفاده كني و سكسان ٦٠ ... تقويتي و مكمل نوشت گفت ٦ ماه اقدام طبيعي كن من مانعي نميبينم الان اگه شد سريع اقدام كن واسه سرم و اگه نشد تابستون بيا هيسترو و سريعا ميكرو ، پردنيزولون هم نداد گفت با توجه به مشكل ايمنيت پرد ميتونه بدترش كنه ! 

اين نظر دكتر زنان فردا ببينم دكتر زرناني نظرش چيه، شما هم لطفا نظر بدين

بچه هایی که پی آرپی انجام دادین یه سوال آیا بعداز پی آرپی لک بینی هم داشتین؟چندروزبعدانتقالتون انجام ...

عزيزم منم پي ار پي داشتم پنج شنبه انجام دادم انتقالمم دوشنبه ٦اذر بود لك بيني زياد داشتم بعدشولي تا دو روز

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕