2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام فكر كنم تزريق عسل به واژن وخوردن عسل و دارچين براي عفونت خوب 

عزیزم تزریق هیچ چیزی داخل واژن رو من به هیچ وجه توصیه نمیکنم.......

مگر اینکه دکتر پمادی دارویی تجویز کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون امروز رفتم پیش صدری ان تی رو زد ۱.۸۵ فکر کنم خوبه نه؟ طول سرویکس ۳۶. ان بی رو هم نرمال ...

عزیزم اخیرا مال مینو جون هم ۱/۸ بود فکر کنم و فری سل هم داده بود نرمال بود.......

نگران نباش ولی واسه راحتی خیالت فری سل هم بده........

نگران نباش این وروجکا نازشون زیاده و میخوان دلمونو خالی کنن وگرنه سالمتر از هر نی نی سالمی هستن......

عزیز دلم پس نگران نباش اما ببین هر چیزی آرامشتو بیشتر میکنه انجام بده.......

نگران جفت پایینتم نکن منم جفتم پایین بود......

تا غربالگری دوم بالا رفت اونم با استراحت نسبی نه مطلق.....

راستی مبارک مماغ مامانیشم که دیده شد......

از این مماغ عملیاست؟

سر بالا و کوچیک؟

بخوره هاله آنا مماغشو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان جون بیا دستم به دامنت. بعد روزی پنج تا استرا رفتم دکتر روز چهارده گفت اندمتر پنج... یعنی ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم استرس نداشته باش بسپار به خدا من روزي ٣ تا استراديول داشتم و اون بار كه سيكلم كنسل شد يه چند روزي همين ژل استراديول رو هم داشتم ، ولي اين دفعه كه كنسل نشد فقط روزي ٣ تا استراديول رو داشتم براي من هم كم كم رفت بالا ولي بالاخره رفت ، عزيزم استراديول ايراني خوردي يا دانماركي ؟ البته براي خيليها فرقي نداره واقعا ولي براي من دانماركي بهتر بود و ديگه اينكه واقعا همه چيز رو بسپار به خدا ، كارهايي كه بهت گفتم رو انجام دادي ؟ برات دعا ميكنم بهترين اتفاق بيفته چيزي كه به صلاحت هست واقعا .

پس با توجه به مطلبی که بالا گذاشتم انتقال منم کنسل میکنن     این مورد رو نمیدونستم وگرنه ...

عزیزم دارو بگیر نگران نباش........

ایشالله اگه مصلحتت تو شروع سیکله شروع میکنی نه که دیر باشه بهتر از اینه منفی بشه........

خانما شوهرم بره پیش سعید کشاف خوبه؟ یا دکتر مردان بهتری هم هست؟ 

عزيزم همسر من هم پيش دكتر سعيد كشاف ميرفت و همونجا واريكوسلش رو عمل كرد ، ايشون دكتر خوبي هستن ولي دكترهاي ديگه هم هستن كه يكيشون دكتر امير جنتي هست كه همسر آنا جون اونجا ميرفته ، من تجربه ديگه اي ندارم ولي ما از دكتر كشاف راضي بوديم .

مامان سبحان جون بیا دستم به دامنت. بعد روزی پنج تا استرا رفتم دکتر روز چهارده گفت اندمتر پنج... یعنی ...

سلام عزیزم

ای بابا ناراحت شدم

یعنی چی اخه

هر روز یه بامبول داریم ما 

ان شالله مثل مامان سبحان شما برا تو هم ضخامتت اوکی بشه و انتقال بدی

یعنی می گی برا هیسترو ئه ؟ نگران شدم منم هیسترو دارم اخه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

عه شد بالاخره 😬 من اين هفته بالاخره نوبت دكترام هست و جواب آزمايشامو دكتر رزاقي و زرناني ميبينن و نظر ميدن، دل تووووو دلم نيست.... 

بچه هايي كه لاپرا شدين بعد از قطع قرصا و پريود شدن و اينا يه درداي گاه و بيگاهي توي محل عمل ندارين ؟؟ بعضي وقتا حس ميكنم يه تيرايي ميكشه تخمدونا، لحظه اي البته ولي توي همون محل ها

سلام من امروز مجدد سونو داشتم تخمدان راست تخمک هام سیزده و چهارده و پانزده و. شانزده دوتا ونوزده

تخمدان چپ هم هجده و نوزده

امشب هم مریونال و گونادوپین و. فردا هم ستروتاید یه آمپول دیگه که دوتاست و باید به بازوم بزنم و. روز بعدش هیچ تزریقی ندارم تا سه شنبه صبح که پانکچر شم از همتون التماس دعا دارم

امیدوارم نتیجه این همه تلاشمون. رو بگیریم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم اخیرا مال مینو جون هم ۱/۸ بود فکر کنم و فری سل هم داده بود نرمال بود....... نگران نباش ولی وا ...

بله مال من ان تي ام شد ١.٨ازمايش خونم هاي ريسك بود سلفري دادم اون كم ريسك بود دكتر كفت امينو بدي بهتره من جراتشو نكردممنتظر غربالگري دوم هستم البته اين دكتر دوميم سخت گيره و لي اولي سلفري رو ديد كفت نيازي نيست

سلام آنا جون امروز رفتم پیش صدری ان تی رو زد ۱.۸۵ فکر کنم خوبه نه؟ طول سرویکس ۳۶. ان بی رو هم نرمال ...

من بدون اينكه بهم بگن سلفري رو دادم يه ازمايش خون هست فقط گرونه براي من شد يك ميليون و سيصد ممكنه بيمه هم مقداريشو بهتون بده به نظرم بدي بهتره سه تا كروموزوم رو دقيق بررسي ميكنه با دي ان ا موجود درخون مادر