2777
2789

سر عروسی تعداد مهمونا و اینا با شوهرم بحث کردیم اومد مثلا منو تهدید کنه گف خستم کردی میام با خالت حرف بزنم عین بچه ها زنگ زد به خالم کلی چرت و پرت گف عرضه عروسی گرفتن نداره آبرومو برد پیش دختر خاله هام آبروم رفت من با اونا رو در واسی دارم خودشم میدونه😔 الان دارم از حرص میمیرم زنگ زدم به مامانش گفتم پسرت آبرومو برد مند میخام تموم کنم 

مامانم همش غر میزنه میگه خاک تو سرت با این شوهرت 

اصلا نمیخام صدای شوهرمو بشنوم دلم بد جور شکسته 

میخام برم اقدام کنم از زندگی بعد طلاق میترسم 😭

خب که چی مثلا ؟!«»
والا با زنگی که شما بعدش به مادرشوهر زدی معلومه که به هم شبیه هستین

پس نه بشینم هر کاری دلش میخاد بکنه بعدش من زنگ زدم به مادر خودش اون به خالم گفته

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واقعا آنقدر هنوز نابالغ که سر کوچیک ترین بحث ها بهم بریزه و نتونه مدیرت کنه این کار ها می‌کنه همون بهتر تا نرفتی خونه خودت تموم شه هنوز مشکل جدی پیش نیومده زندگی آنقدر بالا پایین داره در آینده اگه مشکل یا دغدغه جدی پیش بیاد واسش حتما میخواد زنگ بزنه خانواده آت بگه بیاین دختر تون ببرین 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
پس نه بشینم هر کاری دلش میخاد بکنه بعدش من زنگ زدم به مادر خودش اون به خالم گفته

کارشون بد بوده ولی کار شما هم بد

دعوا رو باید بین خودتون حل کنید پای بقیه رو بکشین وسط زندگی دیگه نمیشه این زندگی رو کنترل کرد

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
کارشون بد بوده ولی کار شما هم بددعوا رو باید بین خودتون حل کنید پای بقیه رو بکشین وسط زندگی دیگه نمی ...

میخام الان زنگ بزنم به عمش بگم

خب که چی مثلا ؟!«»