2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام به همگی  خوبین  اناجونم خوبی؟بقیه دوستان اکانتشون هرکاری کردم پیدانشد  دوباره ...

عزیزم ممنون خوبم.......

یعنی اکانتت جدیده؟

اگه دوست داری بگو اکانت قبلیت چی بوده تا بشناسیمت یا نه اگه دوست داری با همین اکانتت از اول باهات آشنا میشیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مينو جون به نظرت اشكالي نداره؟ فكر ميكني از چي باشه؟ من كه تو خواب يه لحظه فكر كردم به خونريزي افتا ...

عزیزم ایشالله به خاطر بزرگ شدن رحماتونه......

حرکت وروجکاتون.......

درد لحظه ای جای نگرانی نداره.......

دردی که ممتد نباشه چیز مهمی نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گاهی تو خواب اوایل انتقال و دیشب خیس خیس عرقم ولی انگار تو یخچالم سرده سردم می شه. دیشب انقدر لرز ...

عزیزم راستشو بخوایی من ناشتا رفتم اما چیز شیرین و ترش با خودم بردم......

چون میخواستم اگه بشه بعدشم برم واسه آزمایش که شکر خدا رفتم آزمم بعدش دادم......

گفتم اگه نیاز باشه چیز شیرین میخورم نه که  لازم نباشه برا آزمایشمم آماده هستم......

پس من ناشتا بودم آبم نخورده بودم.......

یادمه قبلش گفتن برو دستشویی مثانت خالی باشه......

من گاهی تو خواب اوایل انتقال و دیشب خیس خیس عرقم ولی انگار تو یخچالم سرده سردم می شه. دیشب انقدر لرز ...

چرت و پرتم ممنوع.......

یه ملقی برات بزنه کیف کنی........

نميدونم چرا اينطور ميشه ولي منم ميترسم از اين حالت احساس ميكنم داره همه چي كنده ميشه

مگه کنده شدن به این راحتیه؟

مرگ رو جلو چشم میبینین اگه بخواد کنده بشه.......

این فکرا چیه میکنین......

بچه ها من باميه بخورم و يا سير؟؟ رب گوجه تو غذا بده؟؟؟

والا من هیچ کدومو نخوردم.......

اما ظاهرا دوستان میگفتن بامیه خوبه.......

در مورد رب هم سعی کن رب حاظری استفاده نکن.......

رب خونگی مطمئن استفاده بکن.......

دکتر من کلا تاکید داشت آب میوه حاظری و کنسرو و امثالهم استفاده نکنین......

من کلا چیزی که توش نگهدارنده داشت استفاده نمیکردم......

آنا جون من اگه تو رو نداشتم چکار میکردم همش ازت دلگرمی می گیرم ممنون ازت خانوم خوش قلب😙

فدات عزیزم ماها خدارو داریم.......

همسرای خوبمونو داریم....

همدیگرو داریم.........

وروجکای مامانیمونو داریم یا خواهیم داشت........

پس خدارو به خاطر نعمتهایی که داریم و خواهیم داشت شکر میکنیممممممم....

سلام دوستای گلم، انشالله که همه خوب باشید، من خیلی دیر به دیر به سایت سر میزنم و هربار مستقیم میام ت ...

عزیز دلم خدارو شکر که بهتری....

ایشالله بارداری راحت و زایمان شیرینی برات رقم خورده و به خوشی و سعادت بزرگشون میکنین و همیشه سایه مانان باباشون بالا سرشون باشه و شاهد قد کشیدن و بزرگ شدن و موفقیتا و خوشبخیاشون باشین......

سلام

سلام به روی ماهت نسترن جون......

چه خبرا عزیزم؟

عزیزم ممنون خوبم....... یعنی اکانتت جدیده؟ اگه دوست داری بگو اکانت قبلیت چی بوده تا بشناسیمت یا نه ...

عزیزم یادته سال ۹۴اومدم‌تایپیکتون 

خیلی خوب راهنمایی شدم هرلحظه کنار شما ارومم میکرد تونستم امپول و درمانا رو پشت سر بذارم

اسم اکانت قبلیم فاطمه خانومی بود انگار یادم نیست 

رویان رفتم 

اسم دوستامو یادم رفته متاسفانه اما همشونو دوست دارم خیلی دلم براتون تنگ شده بود 

یادته انا تو شخصی باهات درددل کردم ؟ازخانواده و....

عزیزم یادته سال ۹۴اومدم‌تایپیکتون  خیلی خوب راهنمایی شدم هرلحظه کنار شما ارومم میکرد تونستم ام ...

عزیزم اگه خانومی باشی بله یادمه......

خانومی یادمه ویارش سخت بود نسبتا و اذستش میکرد.....

والا فاطمه زیاد داشتیم.......

اینجا یه محیط عمومیه نمیتونم زیاد اطلاعات بدم......

خلاصه من دربست در خدمتت هستم عزیزم........

اگه دوست داشتی تو پی وی اطلاعات بیشتری میتونی بدی......

سلام من امروز شش انتقالم خيلي سرگيجه دارم اصلا نميتونم بشينم يخورده دل دردم دارم چيكار كنم

عزیزم ممکنه به دارویی چیزی حساسیت داری.......

کاش به دکترت بگی......

عزیزم اگه خانومی باشی بله یادمه...... خانومی یادمه ویارش سخت بود نسبتا و اذستش میکرد..... والا فاط ...

اره عزیزم 

بد ویار بودم 

شب چله دوروز قبلش انتقالم بود 

چقدر ذوق داشتم 

هرروز میرفتم ازمایش از رو ز هشت انتقال تا روز ۱۵باورم نمیشد چقدر سختی کشیدم خداروشکر خدارو هزاررررران مرتبه شکر خدا پسرمو بهم بخشید 

خدا به همه بده بخدا همیشه همتونو دعا میکنم بقران قسم میفهممتون سخته اما خدارو همیشه درنظر داشته باشید مطمن باشید با پشتکار به همتون میده 

اینجا رو من هیچوقت فراموش نمیکنم

سلام انا تور ک وبقیه دوستان بدادم برسید دستم به دامنتون  من بنظرم پنج روز تا شش روز دیگه انتقال جنین فریز داشته باشم یه خورده احساس عفونت میکنم چکارکنم چی،بخورم ک عفونت رفع بشه ضرر هم نداشته باشه و هرکاری ک باعث بشه جنین  لانه گزینی کنه بهم بگید ممنون میشم  دل تو دلم نیست بار دومم میخوام انتقال بدم خدا کنه این بار برام بگیر 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه