2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست

من گاهی تو خواب اوایل انتقال و دیشب خیس خیس عرقم ولی انگار تو یخچالم سرده سردم می شه. دیشب انقدر لرز داشتم. همش گفتم نکنه داره دفع می شه. کابوس می دیدم خونریزی دارم و... بیدار شده بودم و لباسم رو چک می کردم.

انا جون این لرز چیه؟ ی سوال فردا می رم سونو صدری . چیز شیرین بخورم صبح ؟ مثانه پر باشه یا خالی ؟ التماس دعا 

زبونم لال انقدر می ترسم یهو بگن جنین رسد نکرده خاک بر سرم با ترسهام.

مينو جون به نظرت اشكالي نداره؟ فكر ميكني از چي باشه؟ من كه تو خواب يه لحظه فكر كردم به خونريزي افتا ...

نميدونم چرا اينطور ميشه ولي منم ميترسم از اين حالت احساس ميكنم داره همه چي كنده ميشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چرا من هیچ علائمی ندارم؟؟؟ حتی اون دل درد خفیف رو هم که داشتم از بین رفته امروز روز نهم انت ...

عزیزم منم نیمه دوم انتقال هیچ علامتی نداشتم......

سینه هام شل شده بودن......

دریغ از یه علامت کوچیک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون ميشم جواب سوال منم بديد

دارا جون من الان سوالتو یادم نیست ممنون میشم تکرار کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من ديشب تو خواب احساس درد پريودي زير دلم داشتم طوري كه از خواب بيدار شدم، از اولش تا حالا هيچ ...

آثار لگد جانانه وروجکته عزیزم......

انا جان بهتون درخواست دوستي دادم يه سري سوال داشتم گفتم اينجا نپرسم حقيقت من از صفر ميخوام شرو ...

عزیزم ظاهرا درخواستت نیومده من درخواست میدم شاید این دفعه بشه......

انا جان بهتون درخواست دوستي دادم يه سري سوال داشتم گفتم اينجا نپرسم حقيقت من از صفر ميخوام شرو ...

عزیزم درخواستتو دیدم......

از طریق پی وی در خدمتت هستم.......

هر کاری ازم بر بیاد در خدمتم......

عزیزم منم نیمه دوم انتقال هیچ علامتی نداشتم...... سینه هام شل شده بودن...... دریغ از یه علامت کوچی ...

آنا جون من اگه تو رو نداشتم چکار میکردم

همش ازت دلگرمی می گیرم

ممنون ازت خانوم خوش قلب😙

سلام به همه دوستان ، عزيزم باميه كه عاليه حتما بخور ، سير نخوري بهتره و رب گوجه هم در حد داخل غذا مش ...

ممنون عزيزدل💕💕💕💕🙏🙏🙏

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

سلام دوستای گلم، انشالله که همه خوب باشید، من خیلی دیر به دیر به سایت سر میزنم و هربار مستقیم میام تو این تاپیک تا از حال بچه ها با خبر بشم.  امیدوارم که همه مامانای سختکوش آینده بزودی جواباشون مثبت بشه و اونایی هم که تو دلی دارن به سلامتی زایمان کنن. 

من از هفته شش تا هشت بشدت ویار داشتم که یهوو خوب شد و کلی ترسیدم، اما خدا رو شکر با سونو بعدی دیدم که همه چیز خوبه و خوش شانس بودم که اون حالت سخت ادامه پیدا نکرده، واقعا بجز نون خشک چیز دیگه ای نمیخوردم. هفته دیگه هم به امید خدا سونو ان تی دارم و از همتون میخام برام دعا کنید که همه چیز خوب باشه.

هر روز برای همه منتظرا از ته دلم دعا میکنم، امیدوار باشید و اگر انتقال منفی داشتید بعد از رفع خستگی روحی و جسمی مجددا یا علی بگید و شروع کنید. جوجه های منم با انتقال پنجم تشریف آوردن و خیللللی نازشون زیاد بوده😉😉

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

عزیزم از آزهای تکمیلی شروع کن.......

سلام آنا جون خوبی؟؟میخاستم بدونم چند دوره باید پریود بشی تا انتقال جنین رو برات انجام بدن؟؟

عزیزم بستگی به شرایطت داره.......

اینکه هورمونه کی از بدنت خارج میشن......

اینکه آماده انتقال باشی........

به نظرم به قانون چند پری کاریت نباشه.......

وقتی از هر نظر آماده ای انتقال بده چون برا جنینات خیلی زحمت کشیدی......