2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ی سوال داشتم خانوم گلا من شنبه وقت انتقال دارم ایرادی داره ک فردا یعنی روز قبل از ...

عزیزم فرض رو بر این بذار که قراره + بشی پس رنگ نکنیم فرقی نمیکنه یکی دو ماه بیشتر موهات بیرنگ میمونه!!!!!!!

من رنگ نکردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از راهنماییتون خانمهای عزیز.انشاله همتون حاجت روا بشین..وقتی که پانکچر میشم اسپرم مثل زمان از ...

سارا جان دکتر من توی دوره تزریق آمپول ها سه بار گفت نزدیکی داشته باشین از روز هفتم یک روز در میون .حتی توی برگه دستور تزریق ها هم مینوشت .بعد از آخرین سونو گفت اگه تونستی داشته باش یعنی چهار روز قبل از پانکچر !!!! پس خیالت راحت باشه میتونی انجام بدی .فقط اینو نمیدونم رابطه محافظت شده باشه یا نه؟! 

فقط اگه درد تخمدن داری مواظب باش 

آنا جان یه سوال برام پیش اومد 

رفتم مرکز صورتحساب گرفتم برای بیمه تکمیلی مون .دیدم توی صورتحساب زده هزینه لیزر هچینگ !!!!  

آخه من یه دونه جنین داشتم که اونم رشدش متوقف شد خب؟! ولی تا جایی که میدونم هچینگ کردن برای وقت انتقال هست که جنین از پوسته اش بتونه خارج بشه و لانه گزینی کنه !؟ آخه وقتی انتقالی در کار نیست پس چرا جلو جلو هچینگ کردن؟!

ممنونم از راهنماییتون خانمهای عزیز.انشاله همتون حاجت روا بشین..وقتی که پانکچر میشم اسپرم مثل زمان از ...

من یکی که واقعا ممنونم که سوالای خوبی پرسیدین و از همه که تجربیاتشون رو اینجا انتقال میدن. تو این مدت چقدر اطلاعات مفید از این تاپیک یاد گرفتم. بهرحال ممکنه یه نکاتی باشه به ظاهر بی اهمیت اما کلیدی!! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من یکی که واقعا ممنونم که سوالای خوبی پرسیدین و از همه که تجربیاتشون رو اینجا انتقال میدن. تو این مد ...

واقعا خدا نگهدار همه خانمهای اینجا باشه که اینقدر با صبر و ارامش جواب همه چی میدن.

یاس جان شما علائمت از کی شروع شد؟؟؟ و چیا بود؟؟؟

عزیزم علایم چی؟ بارداری؟!! والا من هنوز باردارنشدم. قبلا دو تا سقط داشتم و یه بارداری سالم. که علایمم بزرگی و درد سینه و تکرر ادرار بود. کمی هم گرگرفتگی. تقریبا از دو سه روز مونده به موعد پری علایمم شروع میشد. الان هم فعلا منتظرم شرایطم اوکی بشه برم برای شروع سیکل میکرو. 

بچه ها چرا من هیچ علائمی ندارم؟؟؟ حتی اون دل درد خفیف رو هم که داشتم از بین رفته امروز روز نهم انت ...

زیاد فکر علائم نباش. همه مثل هم نمیشن. تازه این علایم اکثرا از هفته پنجم بارداری به بعد شروع میشه که برای شما میشه از هفته سوم بعد از انتقالت. بهترین کاری که الان میتونی کنی اینه که یه سرگرمی خوب برای خودت پیدا کنی! طوریکه به بارداری تا جاییکه میتونی فکر نکنی!