2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

انا جون من جواب دی آن ای اسپرم همسرم برات ميگم لطفا تا نوبت مون بشه چند روز ديگه ميشه کمک کنی؟ دل تو دلم نیست. لطفا هر کی می دونه کمک کنه اس دی اف آ 9%و sperm chromatin immatiori sssayزده که 3%

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ختم یس برای باردار شدنمون 💛💛295💛💛مرتبه دیگر مانده زمان مشخص نکردم

ببخشید 5 تا هم برا من بنویسید. البته بیشتر میخونم اما اینقدرو گفتم که بعدا مدیون نشم. ممنون.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید 5 تا هم برا من بنویسید. البته بیشتر میخونم اما اینقدرو گفتم که بعدا مدیون نشم. ممنون.

عزیزم انشالله حاجت رواشی🙏🙏👼🏻👼🏻🙏🙏❤️💛💙💜💚

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین
سلام خانمها.خوب هستین من امروز هشت پریود بودم سونو شدم 7تا تخمک 12 و 13ونیم داشتم. بنظرتون تا اینجا ...

خوبه عزیزم.......

ایشالله بیشترم میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزان خوبيد  من ديروز رفتم دکتر بهم گفت انتي فوسفوليپيدت بالاست نميتوني بري تو سيکل اي و ...

عزیزمبهت توصیه میکنم برو پیش یه متخصص هماتولوژی یا آنکولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده باهاش ویزیت شو و مشاوره بگیرررررر......

اگه تهرانی "ز ر ن ا ن ی" و "ر ا ح ل ه ت و ک ل ی" گزینه های خوبین.......

ببین نظرشون چیه......

احتمالا بگن با شروع داروی هورمونی باید سلکسان بزنی......

فکر نکنم بگن کلا نمیشه وارد سیکل شد!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجان عصري رفتن سونو قلبش ميزد دوباره دوتا پروژسترون زدم ولي الان دوباره لكه بيني دارم چكار كنم انك ...

عزیزم اگه در حد لکه با پروژسترون کنترل میشه بیشتر بشه باید سلکسانو قطع کنی فقط هر کاری میکنی زیر نظر دکترت باشه......

دوستان برای تزریق ستروتاید. در. بازو دقیقا کجای بازو. بهتره؟ تزریق گنادوپین دور. ناف زاویه دار. بزن ...

عزیزم زیر جلدیه هر جای باز میزنی زیرجلدی باشه به عضلش مزن......

زاویه دور نافیام به تپلی شکم ربط داره......

اگه لاغری یکم زاویه بده چون باید زیرجلدی بشه و اگه تگلی عمودیم میتونی بزنی فرق نداره مهم اینه که زیر جلد تزریق بشه.....

انا جون من جواب دی آن ای اسپرم همسرم برات ميگم لطفا تا نوبت مون بشه چند روز ديگه ميشه کمک کنی؟ دل تو ...

عزیزم عالی تر از این نمیشن......

جدی... خدارو شکر. آخه مور فو یک در صد داره.. بازم شکر دیگ خیالم راحت باشه دی آن ای اسپرمش خوبه...؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
دكترم كفت شياف بزار فقط انكسو رو بزن ولي دكتر قبليم ميكفت موقع لك انكسو رو قطع كن موندم چكار كنم

عزیزم فعلا شیافتو بذار ببین چی میشه.......

جدی... خدارو شکر. آخه مور فو یک در صد داره.. بازم شکر دیگ خیالم راحت باشه دی آن ای اسپرمش خوبه...؟&n ...

عزیم ما با مورفوی بین صفر و یک و دی اف آی ۲۷ و ۳۲ جواب گرفتیم......

اتا جان اين دکترايي که معرفي کردي ميکرو هم ميکنن؟ يعني دکتر زنان هستند؟

نه عزیزم تخصصاشون زنان نیست اما من شخصا در موارد تخصصی مشاوره با متخصص رو ترجیح میدم......

اینا تو زمینه ناباروری تو تخصص خودشون تجربه دارن......