2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
دوستان عزیزتر از جان سلاااااااااااام خوبین همگی مممنونم واقعا از همدردیتون تشکر....من حالم خوبه خوبه ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون خيلي ناراحت شدم خانمي ولي خدا رو شكر كه روحيه خوبي داري ، همه ما يه طورايي اين روزهاي سخت رو گذرونديم ولي مطمئنم كه خدا حتما به شما و همه دوستان عزيزم كمك ميكنه و به زودي روزهاي خوب رو هم پيش رو داريد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي قديمي وجديد آنا جون خوبي؟ خوشي؟ راستي از سهيلا جون كسي خبر داره؟

سلام عزیزم......

خوبی؟

والا فعلا مشغوله......

دنبال درمانه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
💛سلام از ختم یس برای باردار شدنمون 💜 ۶۹۰💜مرتبه دیگر مونده💛🙏 ضمن اینکه زمان مشخص نکردم عزیزان

عزيزم من هم صدتا يس ميخونم 

ارزو ميكنم همه چشم انتظارا مامان بشن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزيزم من هم صدتا يس ميخونم  ارزو ميكنم همه چشم انتظارا مامان بشن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم انشالله حاجت روا شی

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین

سلام عزيزان خوبيد 

من ديروز رفتم دکتر بهم گفت انتي فوسفوليپيدت بالاست نميتوني بري تو سيکل اي وي اف جون داروها باعث لخته شدن خون ميشه و تو هم که مستعدي بدتر ميشه به هيچ عنوان اين کارو نميکنم  حالا موندم پيش ي دکتر ديگه هم برم يانه .کسي بوده که انتي فوسفوليپيدش بالا باشه و رفته باشه تو سيکل؟ خلاصه خيلي ناراحتم راستي بچه هايي که قراربود ازبدن چي شد مثبت شدن يانه؟ من انتي فوسفوليپيدم 12.7 بود

سلام خانمها.خوب هستین من امروز هشت پریود بودم سونو شدم 7تا تخمک 12 و 13ونیم داشتم. بنظرتون تا اینجا ...

عزیزم خیلی خوبه که چرا نگرانی؟برای روز هشت بنظرم خوبه.با یه عالمه انرژی مثبت پیش بسوی نتیجه مثبت😍😍

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

دوستان برای تزریق ستروتاید. در. بازو دقیقا کجای بازو. بهتره؟

تزریق گنادوپین دور. ناف زاویه دار. بزنم یا صاف؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
والا تا هفته ٩هماتوم نداشتم نميدونم 

عزیزم رفتی پیش دکتر نقاب...؟ نوبت هاش هم به روز هستن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .