2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست

سلام بچه ها من امروز دوم انتقالمه ديروز بعد انتقال يخورده خونريزي داشتم بعدشم لكاي قهوه ه اي اشكال نداره كه ؟؟؟؟؟ 

من بعداز انتقال خيلي دستشويي داشتم برام لگن گذاشتن نيم ساعت بعد انتقال اون چي اشكال نداره؟؟؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جونم منو به مدیریت پژوهشی تاپیک منتصب کن   هر کی هرچی میگه میرم سند علمی میارم براتون.... ...

دمت گرمممممممممم مدیر پژوهشی عزیزمونننننننن......

به خدا اگه بدونی چه قدر کمکم میکنی........

چون دیگه خودم نمیرسم برم سندیابی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا ذخیره بالا خیلی سیکل آنتا توصیه نمیشه اما احتمالا دز داروت پایین بوده درسته؟

چیزی که تو نت هم دیدم میگه برای افراد pco یا همون تنبلی تخمدان سیکل انتا بهتره چون ریسک هایپری رو میاره پایین....

بله من روزی دو تا مریونال داشتم که شد 16تخمک و 9جنین

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بچه ها من امروز دوم انتقالمه ديروز بعد انتقال يخورده خونريزي داشتم بعدشم لكاي قهوه ه اي اشكال ن ...

نگران لک روزای اول نباش تا چند روز کاملا طبیعیه......

نگران لگن هم نباش......

من تا ترخیص بشم ۳ بار لگن گذاشتن واسم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیزی که تو نت هم دیدم میگه برای افراد pco یا همون تنبلی تخمدان سیکل انتا بهتره چون ریسک هایپری رو می ...

جالبه من قبلش میدونستم که سیکل آنتا برا هایپری مناسب نیست ولی بعدا چند مورد دیدم و وقتی فکر کردم دیدم چون زمان تزریق داروی تحریک تخمدان کوتاهتر میشه و احتمالا دز دارو هم کمتره برا همین برا پی سی او ها هم مناسبه.....

دمت گرمممممممممم مدیر پژوهشی عزیزمونننننننن...... به خدا اگه بدونی چه قدر کمکم میکنی........ چون د ...

قربونت عزیزم  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
جالبه من قبلش میدونستم که سیکل آنتا برا هایپری مناسب نیست ولی بعدا چند مورد دیدم و وقتی فکر کردم دید ...

البته هنوز اثبات نشده ولی خب طبق مقایسه ی بین دو نوع سیکل در افراد pco اینجوری میگن....میفرمایند که تحقیقات بیشتری لازمه....منم با توجیه شما موافقم

در کل سیکل انتاگونیست بخاطر کوتاه بودن؛کمتر بودن هزینه و جوابدهی بهتر روی ذخیره کم و تنبلی تخمدان میگن بهتره...

عزیزم مال منم روز اول صبح بود ولی از روز بعدش شبها زدم..... یعنی میتونی تغییر بدی......

انشااله این سری

سعی میکنم خوب بچینم برنامه آمپول زدنمو که تداخل نداشته باشه  

آدم بعد انتقال انقد استرس میگیره وفکرای مختلف میاد سراغش که فک میکنه اگه اینکارو نکنم بد میشه سرموقع نزنم اینو نخورم اینو بخورم اینجوری بخوابم حتی راه رفتن معمولی هم آدم وسواس میگیره که نکنه غلط باشه 

بخدا خل نشدیم شانس آوردیم 😂 البته خودمو میگم سر هر غذایی باید سرچ میکردم ببینم ضرر نداره که 

حالا من که بیخیال در واقع خوشخیالتون بودم اینجوری بودم وای به روز اونایی که خیلی اطلاعاتشون بالاست ودقیقترن 

در کل سیکل انتاگونیست بخاطر کوتاه بودن؛کمتر بودن هزینه و جوابدهی بهتر روی ذخیره کم و تنبلی تخمدان می ...

البته رز عزیزم من سیکل آنتام با بالاترین دز دارو بوده احتمالا برا ذخیر پایین تا جایی که جا داره دز دارو رو بالا میبرن ولی برا کسی که پی سی او هست دز دارو خیلی پایینه.......

البته استدلال منه!!!!!!

ببین یه توصیه دارمممممممم...... اگه حس میکنی اولای بارداری و انتقالت که ریسک لک و خونریزی و در دستر ...

آره عزیزم دقیقا می خواستم انتقالم به عید نیفته به خاطر همین مسائلی که شما هم گفتید
الان زنگ زدم مطب با ماما حرف زدم دوباره پرسیدم گفتم روز 14 بیام چندروز بعدش پانکچره گفت یک ماه. حالا البته این که چقدر حرفش دقیق باشه نمی دونم.
دیگه تصمیممو گرفتم از امشب اچ دی قطع میکنم و طبق چیزی که گفته میرم جلو. پانکچرو انجام میدم . نهایت انتقالمو میندازم برای بعد تر. چون به هرحال هم تو برنامه ی دکتر اینه که فریز کنه هم خودم اینطوری ترجیح میدم
هرچند دلم میخواست اوایل اسفند انتقال بدم. ولی فکر کنم نرسه :)

خدایا شکررررررر
انشااله این سری سعی میکنم خوب بچینم برنامه آمپول زدنمو که تداخل نداشته باشه   آدم بعد ان ...

عزیزم اتفاقا سعی کن در مورد تغذیه خیلی سرچ نکنی چون اصلا کار درستی نیست.......

فقط میتونی در مورد طبعشون و سرد و گرم بودنشون سرچ کنی.......

مثلا من بنا به طبعم که سرد بود یه تصمیم گرفتم تا زمانی که طبعم به اعتدال نرسه لب به سردی نزنم که تا ماه سوم بارداری ادامه دادم.......

پس تنها سرچم این بود که مثلا سیب گرمه یا سرد!!!!!

گوشت گوسفند گرمه یا سرد......

فلان سرده یا گرم........

همین......

حالا تو هم اول ببین باید سودی بخوری یا گرمی یا ترکیبی......

بعد تصمیم گیری طبع هر چیزیو نمیدونی از سایت سرچ کنی عیار دستت میاد.......

کارای عجیب غریبم اصلا نکن......

چیز جدید به هیچ وجه نخور......

یعنی اولین امتحان کردنت رو نذار تو سیکلت.......

مثلا من تا حالا عناب نخوردم.......

خیلیا میگفتن تو بارداری بخور ولی من نخوردم........

خوب شاید بهش حساسیت داشتم........

پس تجربه خوردن چیزای جدید ممنوع!!!!!!