2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047743 بازدید | 684623 پست
امید به خدا، استراحت کن، خیلی هم عالی بعد با روحیه برو استقبال نینی ها، یادت باشه اگر اون جنین قرار ...

واقعا همين طوره ... تا خواست خدا نباشه نميشه.... خودمو واقعا سپردم به خودش.... انشالله كه با هم مامان ميشيم مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه واس من تزریقاتی میاد خونه دیگه نمیشه فاصله بدم ینی مشکلی ایجاد,میکنه؟؟

عزیزم والا دکتر من گفته بود لااقل دو ساعت فاصله باید بدی........

عزیزم پروژسترون عضلانیه بگو تزریقاتیه تزریق کنه سلکسان راحته خودت تزریق کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سلام و بقیه ی دوستان عزیزم.ی سوال مجدد برام پیش اومد از امروز باید پردنیزولون رو روزی 1دونه ...

عزیزم فرق نمیکنه........

هر جور راحتی اون طوری بخور.......

من یادمه اول دو تا داشتم صبح و شب ساعت ۱۰ میخوردم بعد که شد یکی صبح ها خوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رزسفیدجون اگر سینا فکت رو نزنیم اتفاق خاصی می افته؟

مرمر جانم سینا فکت کارش مهار تخمک گذاریه ....برای اینکه بتونن تخمک ها رو خارج کنن باید از تخمک گذاری و ازاد شدنش جلوگیری بشه...حالا یا با ستروتاید در انتهای سیکل یا با سینا فکت در ابتدای سیکل...که اونم بستگی به نوع سیکل و نظر پزشک داره....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون سلام و بقیه ی دوستان عزیزم.ی سوال مجدد برام پیش اومد از امروز باید پردنیزولون رو روزی 1دونه ...

ریتن کم کردنشم اینه خیالت راحت البته برا کسایی که مدت زمات استفاده از پردنیزولونشون کمتر بود هر دو سه روز یه بار دز رو کمتر میکردن........

من وقتی هفته ۱۷ بارداریم میخواستم قطعش کنم دقیقا یه هفته یه هفته دزش رو کمتر میکردم.......

طبق دستور ایمونولوژم.......

تو هم یادمه مدتیه پرد داشتی پس همین روال یه هفته عالیه.......

سلام دوستان  من پنج شنبه پانکچرمه به احتمال زیاد هایپر هم نمیشم به نظرتون از الان چه چیزهایی ب ...

عزیزم روال عادی تغذیتو داشته باش.......

آب زیاد بخور........

سفیده تخم مرغم یکی دو تا بخوری بد نیست......

من ذخیره م خیلی بالاست 6 و خرده ایه ....ولی سری پیش سیکلم انتا بود....یک ماه ال دی داشتم....ولی سینا ...

البته من چون pco هستم این سیکل برام در نظر گرفته شد...چون بهتر جواب میده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

اخیراً در مراکز ناباروری استفاده از روش تحریک تخمک گذاری با رژیم آنتاگونیست، برای رفع مشکل بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی پیشنهاد شده است. از دلایل انتخاب رژیم آنتاگونیست در این مطالعه می توان به هزینه پایین آزمایش، زمان کوتاه تر از نظر حصول نتیجه و همچنین عدم استفاده این رژیم تاکنون در این مرکز اشاره نمود. لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی و مقایسه نتایج تحریک تخمک گذاری با آنتاگونیست GnRH (Cetrotide) در بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی تکنیک های کمک باروری (ART) انجام شد.

روش کار: این مطالعه مداخله ای تجربی بدون شاهد، با طرح قبل و بعد در سال 93-1392 بر روی 41 زن نابارور در مرکز ناباروری بیمارستان افضلی پور کرمان انجام شد. افراد دارای پاسخ ضعیف تخمدانی در سیکل قبلی ART جهت طرح انتخاب و در سیکل جدید تحت رژیم آنتاگونیست قرار گرفتند و سپس نتایج حاصل از سیکل قبلی و فعلی این بیماران اعم از تعداد فولیکول، تعداد تخمک، کیفیت تخمک، تعداد جنین و کیفیت جنین با هم مقایسه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه 16) و آزمون های کای اسکوئر و تی زوجی یا معادل ناپارامتری آن انجام شد. میزان p کمتر از 001/0 معنادار در نظر گرفته شد.

یافته ها: تعداد فولیکول ها، کیفیت تخمک، ضخامت آندومتر، گریدینگ، تعداد جنین ترانسفر شده و تعداد حاملگی در رژیم قبلی با رژیم آنتاگونیست ارتباط معناداری نداشت (001/0<p)، ولی از نظر تعداد تخمک و تعداد جنین ارتباط معناداری در رژیم آنتاگونیست مشاهده شد (001/0>p).

نتیجه گیری: روش تحریک تخمک گذاری با رژیم آنتاگونیست یک روش خوب و جایگزین برای بیماران با پاسخ ضعیف تخمدانی می باشد.

دوستای گلم اینم از تاپیک اینوریا یکی از خانوما مثل خودمون تعریف کرده بود گفتم براتون بزارم: در سن ۳ ...

وای چی کشیده.........

خدایا بهش رحم کننننننننننننن.......

انا جونم منو به مدیریت پژوهشی تاپیک منتصب کن   هر کی هرچی میگه میرم سند علمی میارم براتون....خودم خنده م گرفت از کارم  

آنا جون راستش استرس فعلا ندارم خداروشکر. به قول شما میرم میگم لانگ سیکل نمیخوام فقط مشکل من اینه که ...

ببین یه توصیه دارمممممممم......

اگه حس میکنی اولای بارداری و انتقالت که ریسک لک و خونریزی و در دسترس بودن دکترت مهمه و اینا میفته عید و تعطیلات بندازش یهویی بعد عید........

من تو عید استراحت مطلق بودم و این خیلی استرس میده تازه من اوایل خونریزیم اسفند بود.......

عزیزم میشه توضیح بدی سیکل آنتا چطویه؟

عزیزم من دو تا سیکل دو و سومم آنتا بود.........

ببین میتونه با ال دی یا بدون ال دی باشه........

روز اول تا سوم میری سونو و داروهای تحریک تخمدانتو تجویز میکنن......

معمولا سونوی بعدیت ۸ سیکله.......

بعد سونو میشی و ستروتاید یا مشابهشو شروع میکنی.......

که همون کار سینافکت رو انجام میده ولی بعد شروع تحریک تخمکگذاری نه قبلش........

بعدشم که وقتی آخرین سونو زمان پانکچرو تعیین کرد ۳۶ ساعت قبل وقت عمل آمپول آزادسازیو میزنی......

من ذخیره م خیلی بالاست 6 و خرده ایه ....ولی سری پیش سیکلم انتا بود....یک ماه ال دی داشتم....ولی سینا ...

عزیزم برا ذخیره بالا خیلی سیکل آنتا توصیه نمیشه اما احتمالا دز داروت پایین بوده درسته؟

رزسفیدجون اگر سینا فکت رو نزنیم اتفاق خاصی می افته؟

عزیزم اگه سینافکت تجویز بشه تزریق نکنی برنامت به هم میریزه......

متوجه علت سوالت نشدم.....