2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
عزيزم من كرج هستم ولي كسي رو نميشناسم اصلا بعيد ميدونم باشه يا اگر هم باشه فكر نكنم اون قدري خوب و م ...

ممنون عزیزم، التماس دعا دارم مامانی    

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سها جون اين كارهايي كه بهت گفتم انجام بده راستي آب هم خيلي زياد بخور ان شا الله ميره بالا من روز ٢١ ...

مامان سبحان جون باشه عزیزم میرم پیاده روی یا تردمیل... بعد شما روزی چند تا استر ا خوردی؟ من هشت قاعدگی هستم روزی پنج تا استرا می خورم تا پنج روز دیگر رشد می کنه یعنی روز سیزده قاعدگی؟ نشاسته هم الان می خورم چشم.. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سها جون عزيزم من پياده روي داشتم هر روز خيلي تند در حد يك ساعت و نشاسته در شير يا آب حل كردم خودم و ...

چه روزی فهمیدی ممکن کنسل شه.. بعد تو این پنج روز چقدر زیاد شده؟ من دکتر گفت روزی چهار تا استرا بخور دیگ،  آخه سه تا میخوردم.. منم سر از خود پنج تا خوردم امروز 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سها جون عزيزم من پياده روي داشتم هر روز خيلي تند در حد يك ساعت و نشاسته در شير يا آب حل كردم خودم و ...

سري های قبل چطور کنسل می شد؟ ضخامتت چطور ميشد مگه با چه دارو هايي؟ ببخشید البته ها خیلی نگرانم 

سري های قبل چطور کنسل می شد؟ ضخامتت چطور ميشد مگه با چه دارو هايي؟ ببخشید البته ها خیلی نگرانم 

سلام عزیزم من روز ۱۰ پریودیم آندومترم ۶.۵ بود ک ۴تا استرادیول کرد روز ۱۶ شد ۸ و روز ۱۹ پریودیم انتقال داشتم حتما تو اون سه روز هم آندومترم ضخیمتر شده بوده...فکرتو در گیر نکن 

سلام عزیزم من روز ۱۰ پریودیم آندومترم ۶.۵ بود ک ۴تا استرادیول کرد روز ۱۶ شد ۸ و روز ۱۹ پریودیم انتقا ...

آها من امید داشته باشم.. روز هشت پنج بود؟ 

سلام عزیزم من روز ۱۰ پریودیم آندومترم ۶.۵ بود ک ۴تا استرادیول کرد روز ۱۶ شد ۸ و روز ۱۹ پریودیم انتقا ...

مرسي گلم آخه من دوبار رحمم عمل کردم قبلا روز هشت سیکل دیواره رحمم عالی بود دکتر اصلا راضی نبود 

سلام به دوستاي خوبم 

مامان سبحان من استراحتم نسبيه يعني بيشتر خونه هستم ولي راه ميرم يك روز درميون دوش ميگيرم هرروز براي امپولام با ماشين بيرون ميرم به نظرت كافيه ميكم نكنه فعاليتم زياده راستي من هفته ١٣رفتم ولي شكمم تخت تخته خودمم كلا ادم لاغري هستم شماها ازكي مشخص شد بارداريتون

خانوما كسي جواب سوال منو ميدونه؟  بار اول انتقالم  كه منفي شدم جواب ازمايش bhcg عدد٢٠ ...

والا دقیق نمیدونم اما یادمه یکی از دوستامون دو روز قبل آزش هاش سی جی زده بود بتای رور آزش ۲۵ شده بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما كسي جواب سوال منو ميدونه؟  بار اول انتقالم  كه منفي شدم جواب ازمايش bhcg عدد٢٠ ...

اما در مورد هاله بگم که فکر کنم یه چیزی قابل استناد نیست چون من میشه گفت تقریبا هاله دور سینه هم تیره نشده بودن.......

اگه هم شدن انقدر نامحسوس بوده من که نفهمیدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com