2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست

دوستاي نازنينم از دلگرميها و همراهيتون واقعا ممنونم.. ببخشيد كه نتونستم تك تك ازتون تشكر كنم .... اولين تجربه ميكرو و اولين انتقالم بود.. خيلي خيلي تلخ بود .. انگار شكستم و فرو ريختم.... ولي باز ادامه ميدم....از خود خدا باز هم كمك ميكنم... من بالاخره مدال مادري رو يه روز از خدا ميگيرم.... تا اون روز با همه چيز ميجنگم... 

آناي مهربون و دوست داشتنيم ازت ممنونم كه با اين تاپيك خوبت كه باعث شد دوستاني ناب داشته باشم كه غمم رو غم خودشون ميدونن.... 

فقط یه چیزی پنیرک کلا طبع معتدلی داره ولی پونه گرمیه....... برا همین من به عنوان دمنوش راحت به خیلی ...

پنیرک رو نه به جهت طبعشفقط بخاطر اینکه باعث رفع عفونت میشه وهمچنین بعد رفع عفونت تو دوره پریودی که بشکل لخته هستش به روان شدن کمک میکنه گفتم 

کاملا درسته قطعا باید تو مصرف هرچیز دقت بشه

آنای عزیزم وهمه دوستان میدونید حتی یه قرص ساده استامینوفن که برا ساکت کردن درد هستش ده تا عوارض داره یعنی اگه یجا رو خوب کنه ده جارو خراب میکنه دیگه خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا در مورد آز میخواستم بهت بگم نظر خانوم دکترم همین بود اون زمان..... نیلو رو بیشتر قبول داشت.. ...

شاکری رو تو نت خوندم زیاد خوشم نیومد . نسل امید رو خیلی تعریف می کنند همه دوستام که طبیعی باردارشدن کلا غربال اونجا رفتن. حتی آز خون. تماس گرفتم می گه ۲۸ آذر به بعد وقت داریم. پرسیدم از کی باید هماهنگ می کردیم ؟ می گه هفته ۷و۸ تو دلم گفتم خدایا شکر ما بیچاره ها تو اون هفته فقط استرس این داریم قلب تشکیل بشه لک بینی تموم شه سقط نشه. اصلا کی به غربال فکر می کنه. خلاصه تنها آپشنم الان صدری هست و کنسلیه نسل امید. صدری رفتم هیچی نبرم مدارک؟ سونوهای دکتر و... هیچی نمی خواد؟

عزیزم اتفاقا گرمی زیاد تو نیمه دوم سیکل خوب نیست چون ریسک نازک شدن ضخامت آندومتر رو داره...... البت ...

دقیقا درست میگید منم همینو گفتم که باعث نازک شدن میشه واصلا خوب نیست 

البته نمیدونم الان تو سیکل هستن یا نه 

فقط پرسیدن چیکار کنم که دوره پریودم بیشتر بشه گفتن الان سه روزه هستش میخوام بیشتر بشه فک کنم گفتن ضخامت آندومتر شون هم زیاده 

اخه براي همسرم ازمايش dna اسپرم نوشته دكتر ولي  برام سوال چرا dnaاسپرم رو خواسته

عزیزم همون دی اف آی یا شکست دی ان ای اسپرمه.......

میخواد ببینه تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرم همسرتون در چه وضعیتیه!!!!!!

تستیه که قاعدتا باید دکترا همون اولش بنویسن اما باید جونمون بالا بیاد تا نوبت نوشتن این تستها برسه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي نازنينم از دلگرميها و همراهيتون واقعا ممنونم.. ببخشيد كه نتونستم تك تك ازتون تشكر كنم .... او ...

مهناز جون همه ما این روزها رو گذروندیم. یکی بار اول یکی دوم وسوم و.. نتیجه گرفته. انسالله به زودی مادر میشی. ولی گلم باز ازمایش منفی پذیرفتنش و اسیب جسمی اش کمتر از اینه مثبت شی و خدای نکرده قلب و.. تشکیل نشه. یعنی از هر بدی بدتری هم هست. من خودم بعد آزمایش خون ۵ ماه طول کشید شرایطم نرمال شه

دوستاي نازنينم از دلگرميها و همراهيتون واقعا ممنونم.. ببخشيد كه نتونستم تك تك ازتون تشكر كنم .... او ...

عزیزززم ❤️❤️یعنی یجور استرس وتبش قلب گرفتم و بعد از شنیدن جواب منفی ناراحت شدم که انگار خودم منفی شدم ولی خدارو هزار مرتبه شکر که روحیه خوبی داری آفرین بهت👏👏👏آفرین مامان آینده قوی و قهرمان 

ما هم برات دعا میکنیم 

پنیرک رو نه به جهت طبعشفقط بخاطر اینکه باعث رفع عفونت میشه وهمچنین بعد رفع عفونت تو دوره پریودی که ب ...

دقیقا منم موافقممممممم......

اما اکثرمون از سر ناچاری میخواییم کاریو که یکی انجام داده و + شده بدون مطابقت با شرایط خودمون انجام بدیم غافل از اینکه اصلا شاید همون برا ما سمه!!!!!!

متاسفانه دکترامونم اکثرشون تجویزاشون معمولا مثل سری دوزیه!!!!!!!

خدا خودش بهمون رحم کنه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزززم ❤️❤️یعنی یجور استرس وتبش قلب گرفتم و بعد از شنیدن جواب منفی ناراحت شدم که انگار خودم منفی شد ...

الهي ... ببخش عزيزم ناراحتت كردم... آخه واقعا كاري از دست برنمياد جز اينكه تلاشمو بيشتر كنم

شاکری رو تو نت خوندم زیاد خوشم نیومد . نسل امید رو خیلی تعریف می کنند همه دوستام که طبیعی باردارشدن ...

عزیزم همه سونوهاتو ببر و شک نکن جای خوبی میری.......

مهناز جون همه ما این روزها رو گذروندیم. یکی بار اول یکی دوم وسوم و.. نتیجه گرفته. انسالله به زودی ما ...

وجودم الان سراسر آشوب.... ولي بايد به خودم مسلط بشم... خيلي سخت بود برام.... از خدا ميخوام زودتر به آرامش برسم. 

آنا جون يه سوال ازت داشتم، دكتر بهم گفت دو روز ديگه آزمايشمو تكرار كنم ، گفت اگر منفي بود باز داروهامو قطع كنم تا پريود بشم.. گفت براي سيكل بعدي پريود دومم برم پيشش....سه تا ديگه جنين فريز دارم.... ميخواستم اينو بپرسم توي اين فاصله نميخواد آزمايش خاصي رو انجام بدم؟يا بررسي خاصي رو به دكترم بگم؟

الهي ... ببخش عزيزم ناراحتت كردم... آخه واقعا كاري از دست برنمياد جز اينكه تلاشمو بيشتر كنم

نه گلم این چه حرفیه فدات شم میخوام بگم من وهمه دوستان درکت میکنیم و واقعا با ناراحتیت ناراحتیم ومن بشخصه خیلی خوشم میاد مادر قوی میشی 

من همیشه به همسرم میگم خدا هر چیزی رو تو زندگیم بهم دیر میده ولی بهترینشو میده 

الان میبینم با خیلی از دوستان اینجا تقدیرمون مشترکه 

بهترینهارو برات آرزو دارم مهناز عزیز

آنا جون يه سوال ازت داشتم، دكتر بهم گفت دو روز ديگه آزمايشمو تكرار كنم ، گفت اگر منفي بود باز داروها ...

عزیزم حیفه جنیناته.......

مگه از سر راه آوردی که به این راحتی برا انتقال بعدی بری.......

اما از این دکترا.......

خودش هیچ پیشنهادی نداده حتما!!!!!!!

چی بگم والا........

عزیزم منجات باشم بدون بررسیهای تکمیلی قدم از قدم بر نمیدارم........

الان آزهای تکمیلیو میذارم هر کدومو انجام ندادین انجام بدین.....

اگه دکترت نمینویسه بده یه دکتر زنان دیگه بنویسه......